Nixon

|
Пуснато на: Пон Сеп 29, 2003 3:47 pm Заглавие: Онлайн Събор на БГ-анимации, с развитие |
|
|
Здравейте,
http://nixonanim.data.bg
Първо за тези, които не са виждали още този сайт, a се интересуват от кратки анимации, реклами и видеоклипове, аз лично мисля че си заслужава да се види. В момента има 97 клипчета, много от тях - страшно добри и повечето с отлично качество. Старая се да качвам само интересни, завършени и качествени неща. Правя го няколко пъти седмично, когато мога. Та...
http://bganim.data.bg
искам официално да обявя, че започвам да събирам всякакви БГ - анимации за създаването на нов сайт, или просто колекция, нещо подобно на nixonanim.data.bg, който си мисля че е уникален, защото никой досега не е правил такава колекция (поне аз не зная). Идеята е да се събират всякакви БГ - анимации - кратки филми, реклами, видео клипове, демо клипове и др, така че да могат да се виждат от максимален брой хора в България бързо и лесно. С цел да се информират повече хора за нещата, които се правят от БЪЛГАРИ по целия свят. Знам, че много хора не показват нещата, които правят поради редица причини - договорни, лични, мързел и т.н. а ми се иска да не е така, защото аз лично съм виждал страшно много страхотни неща - качествени, идейни, и изпипани. Иска ми се да събера поне част от тях. Не ми се иска да има щяло и не щяло, а селекция на най-добрите неща, които много от хората тук знам че правят.
Може да няма пълни клипове (т.е., може и да са откъси или трейлъри), но ми се иска всичко, което се качва да е с много добро качество - така че да показва истинското ниво на продукцията.
Мисля си, че е логично да има някъде в клипчетата (начало или край) добри надписи, на БГ/Англ, които да дават инфо за това кой го е правил (целия екип), кога и някаква контактна информация. Аз ще кача няколко неща още тези дни, с примери за това как ми се иска да изглеждат точно тези информации.
Имам няколко въпроса, които ме интересуват:
1. Какво мислите за идеята.
2. Мислите ли да участвате, защо да, или защо не.
3. От каква реклама има нужда такъв сайт - къде и колко, някой идеи и варианти.
В бъдеще ми се иска част от нещата да се показват пред публика - в зала, на публични дискусии и т.н., нещо, което за момента липсва в България. Имаше едно такова събиране в Лесидрен, всяка година, но май нещо се развалиха нещата. Според мен е много полезно да се виждат хората и да обменят информация, както и да се вдъхновяват и нахъсват взаимно. Като начало, мисля да правя прожекции в НБУ и НАТФИЗ на всякакви анимации от света, и когато има нещо БГ, също да се пуска и обсъжда, ще видим...
Това е... вие сте, за мнения и коментари. _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
voltaja

|
Пуснато на: Пон Сеп 29, 2003 4:05 pm Заглавие: |
|
|
Nixon написа: | Имам няколко въпроса, които ме интересуват:
1. Какво мислите за идеята.
2. Мислите ли да участвате, защо да, или защо не.
3. От каква реклама има нужда такъв сайт - къде и колко, някой идеи и варианти. |
Az sum za idejata e dobra i sam sigoren 4e na vsi4ki shte dopadne .
Na vsjaka cena mislja da u4astvam
za reklamata sea ne se seshtam kato za na4alo tuk , moje i v tazi tema. _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
atmos

|
Пуснато на: Пон Сеп 29, 2003 10:37 pm Заглавие: |
|
|
kato za na4alo da kaja 4e mnoo se kefa, 4e iska6 da napravi6 ne6to po vuprosa. Tova e pohvalno
1. ideiata e naistina mnogo dobra no mislia 4e za takova ne6to 6te e dobre da se napravi edin izcialo nov sait. Osven shorts da mogat da se vidiat interviuta i proekti nad koito se raboti ( govorim za seioznite proekti ). Tova 6te pomogne za reklama i t.n. na avtorite
2. za6to puk ne.
3. Emi az li4no ne6to se pooburkah. Purvo kazva6, 4e ideiata na tova e da se gleda ot kolko se moje pove4e hora i ako moje da ima i angliiski nadpisi, no vse pak govorim za data.bg. Nadali niakoi izvun bg 6te moje da go vidi :( Ako ne6to nesam razbral, dumai.
Reklamata kadeto i da e e hubavo ne6to ili kakto kazvat " po dobre lo6a reklama otkolkoto nikakva reklama " Kato se po4ne ot saitove ta se stigne do nekoi pc, game izdania. Ako na nekoi mu e mnogo sme6no da kaje ta da mu obesnia kva e ideiata za spisaniata.
off topic:
Edin priatelski suvet - ne spomenavai dumata murzel v tezi forumi :)
ae uspeh _________________ Nelson Inomvan's blog |
|