Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
lls_studio

|
Пуснато на: Съб Ное 15, 2003 6:20 pm Заглавие: Flyer club Plazma |
|
|
... едно флаерче от мен.
... значи 30 х 10 мм., 4+4, 300 грамов хром гланц картон, + двустранен УВ лак, с 2 бига. Тиражът е около 3000 бр.
... а и проекта е удобрен и изпълнен, но 100% имам доста грешки и бих искал да видя мнения ... благодаря за вниманието _________________ .:.:.:.:.: hundreds of thousands :.:.:.:.:. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Съб Ное 15, 2003 7:02 pm Заглавие: |
|
|
mene mnogo me radwa!:)
samo toia "express link" kak si mogyl da go zabiesh taka w nachaloto na kwadrata...?! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lls_studio

|
Пуснато на: Съб Ное 15, 2003 8:02 pm Заглавие: |
|
|
ауууу това не го бях видял - не беше така в първоначалния проект, явно е е мръднало нещо в движение , мале ква излагация - бафф мааму кофти е това ((( и така и е излезнало от печат ... много кофти (
е това наистина не го бях видял, че се е разместило, понеже бях забравил да оставя по 2 мм. от всякъде и флаера се нуждаеше от допълнителна процедура. Еми свърши вече ... сега направих опит за моделче на флаера - много е грозно и не е за обсъждане. Поствам го само за да стане ясно горе долу за какво говорим.
 _________________ .:.:.:.:.: hundreds of thousands :.:.:.:.:. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Съб Ное 15, 2003 9:24 pm Заглавие: |
|
|
na club plazma toia splash li im e logoto shtoto ako e e kradeno... mdaaa ot edna flash animacia... inache good ! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lls_studio

|
Пуснато на: Съб Ное 15, 2003 9:43 pm Заглавие: |
|
|
da tova im e logoto - e mislia che ne e platen zapazen znak, no tova go slagat tuk - tam \za splasha stava vupros\. A ne znam dali e kradeno - mai si e praveno otdelno - ne sum chul - ako imash link niakakuv dai da ia vidim tazi animacia, moje i da e kradeno, znam li ?!@!?!? _________________ .:.:.:.:.: hundreds of thousands :.:.:.:.:. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MeRox
|
Пуснато на: Съб Ное 15, 2003 10:27 pm Заглавие: |
|
|
[оффтопик]тизавсекифлаерлисииграешдаправиштакивасеми3дпревюта?
неелипо-леснодагоизчаткашнапринтераидаговръчишвръцетенаклиента,
койтообикновеносевпечатлявавстил-окодавидиръкадапипне.:) _________________ владея |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Ное 16, 2003 1:03 am Заглавие: |
|
|
oshte tursia toia flash... pomnia che beshe mnogo pipnat i tochno edni takiva usmihnati splashcheta hvurchaha naliavo nadiasno biaha oranjevi i imashe butonche kato kliknesh i se namrustvaha ma ade sia kat nemoa si spomnia na koe cd e...inache ot niakakva mnogo izvestna stranichka beshe ma i tfa ne pomnia ma sum siguren che beshe edno kum edno s tfa tuka... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Ное 16, 2003 1:04 am Заглавие: |
|
|
me rox avatara ti e mnogo gotin ma ko go napravish 100x100 nali? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|