Graphilla.com :: Преглед на тема - просто питам ... ?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

просто питам ... ?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Z-z-Z-z-Z

МнениеПуснато на: Сря Окт 08, 2003 9:40 am    Заглавие: просто питам ... ? Отговорете с цитат

Здравейте, имам намерение до края на месеца да си купя компютър, на който ГЛАВНО ще ползвам Corel, Photoshop и други графични програми, и бих желал да ми дадете съвет в рамките на 500 лв (нов компютър, без монитор) каква конфигурация бихте ми препоръчали и защо? До момента съм питал около 10 човека и 10-те мнения бяха противоречиви. Имам няколко идеи относно това какво предпочитам. Просто разберете че неискам ракета ... просто искам да си върша достатачно прилично работата. Повечето казват че АМД били добри процесори, но много греели...съгласен ,съм но пък има едно дъно на Елитгруп за сокет А, K7SOM с вграден процесор, видео, звук, лан, ползва ДДР рам и няма агп слот ....което е под 100 $ (говорим за дъно + процесор) . Същото дъно го има в разновидности без процесор.Предложиха ми го като евтино решение, но незнам (понеже не разбирам) дали си заслужава да го взимам. На пръв поглед това ме устройва, но както ви казах един ми казва едно друг - друго ... така че обяснете ми кое си заслужава и какво да си взема (в рамките на горепосочената сума)....благодаря!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
R1dler

Местожителство: SF

МнениеПуснато на: Сря Окт 08, 2003 10:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

та..аватарчето да си го направиш 100х100(сто по сто) пиксела...

и понеже мноу бързо се ориентирате как се слага аватар...а точно там пише:
Показва малка картинка под вашите детайли в бележките. Само една картинка може да бъде показвана, с основа не по-голяма от 100 пиксела, височина не по-голяма от 100 пиксела и размер на файла не по-голям от 16kB.

следващата тема/мнение на някой новоизлюпил се потребител с по-голям от посочения размер аватар..ще я изтрия с най голямо удоволствие...

четете бе...деа.
Z-z-Z-z-Z

МнениеПуснато на: Чет Окт 09, 2003 2:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Въпроса ми не мисля че беше "Как да си сложа аватарчето?" .... ако неможеш да ми помогнеш по темата която ме засяга по добре не се обаждай. Никой няма нужда от тъпите ти забележки, това че си се направил на неподходящото място в неподходящото време на пич ... не те прави по умен, а тъкмо обратното...ти си знаиш кво прайш
Върнете се в началото
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Чет Окт 09, 2003 2:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Z-z-Z-z-Z написа:
Въпроса ми не мисля че беше "Как да си сложа аватарчето?" .... ако неможеш да ми помогнеш по темата която ме засяга по добре не се обаждай. Никой няма нужда от тъпите ти забележки, това че си се направил на неподходящото място в неподходящото време на пич ... не те прави по умен, а тъкмо обратното...ти си знаиш кво прайш

Avatarcheto nai dobre da si go zabiesh otzade!!! moje da ti prosvetne kuv komp da si kupish togava
Върнете се в началото
Аватарче

МнениеПуснато на: Чет Окт 09, 2003 2:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

BadmotherfuckeR написа:
Z-z-Z-z-Z написа:

Avatarcheto nai dobre da si go zabiesh otzade!!! moje da ti prosvetne kuv komp da si kupish togava

Шшшшшшш :))))
я не ме намесвайте - да не идвам да ти дигам гирите :РРР
Върнете се в началото
ironhacker

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Окт 09, 2003 3:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hmmm...znaesh li kakvo da si vzemesh? Vzemi si kompiutar s klaviatura i mishka.

P.S. Moje i printer, a sushto i skener

;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
R1dler

Местожителство: SF

МнениеПуснато на: Чет Окт 09, 2003 4:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Z-z-Z-z-Z написа:

тук на всички им е пределно ясно че съм тъп модератор, но имаме изискване размера на аватара да не надвишава 100х100 пиксела.
моля, при следващо слагане на аватар да се съобразите с това изискване.
много се извинявам че Ви причинявам това неудобство.
atmos

МнениеПуснато на: Чет Окт 09, 2003 4:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ах-ах ах... дечица мили :twisted:

са няма да седна да ти обеснявам къв комп да си вземеш, първо защото парите които си приготвил/а са малко и второ щот ме мързи ( да мързи ме, и кво ). Вместо това ето ти няколко съвета. Ако искаш да минеш евтино и все пак да имаш нещо качествено то тогава си вземи AMD. Кота избираш дъно гледай да не е на EliteGroup, за мен те са мизерници и ще си имаш ядове с тях ( лично мнение ) Гледай дъното ти да няма куп вградени неща от сорта на видео карта например. Почти всяко ново дъно има вграден звук и лан, които са доста прилични, но видеото обикновенно си е съкс. Също няма да е зле да си вземеш повечко RAM памет и т.н.

ае стиа толкова, че ми се спи ( да спи ми се, и кво ) Хехехех ае cya and Hi from the cookie factory

успех
Ying

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Окт 10, 2003 12:47 pm    Заглавие: - Отговорете с цитат

http://www.hardwarebg.com/

и ако имаш нужда от допълнителна помощ:
http://hardwarebg.com/forum/
Върнете се в началото
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Пет Окт 10, 2003 2:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аватарче написа:
Шшшшшшш :))))
я не ме намесвайте - да не идвам да ти дигам гирите :РРР

Xaaaaaaaaaxaxaxax:)))))) She se prusna:) Avi mnogo nepriqtni perspektivi se razkrivat pred teb mai:)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети