Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
neMAne

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2003 9:05 pm Заглавие: |
|
|
Parvite 2 sa mnogo dobri, kato vtorata osobeno mnogo mi dopada! Evala! _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Окт 07, 2003 9:51 pm Заглавие: |
|
|
Dosta dobre rabotish s cvjat, davai v taia posoka /stava vupros za vtorata/, mnogo me kefi kak si ja napravil. Aide da vidime i oshte... btw. kak si gi snimal teja, s fotoaparat? che napravo mi iztekoha ochite, mnogo blur mnogo neshto :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ltl_bee

Регистриран на: 30 Апр 2003 Мнения: 188 Местожителство: Plovdiv - Bulgaria
|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 1:58 am Заглавие: |
|
|
na men li4no 3-toto mnogo mi dopada samo 4e samo glavata, li4i si 4e e raboteno po neq pove4e ot kolkoto po ostanalata 4ast ot jenkata _________________ I scream, you scream, we all scream for Ice Cream =) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 6:56 am Заглавие: |
|
|
Abe vseki li risuva Yoda, kogato se 4udi kvo da pravi. Men puk ne me kefqt! Ma hich! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
neMAne

|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 11:01 am Заглавие: |
|
|
btw. kak si gi snimal teja, s fotoaparat? che napravo mi iztekoha ochite, mnogo blur mnogo neshto :)[/quote]
s nikon coolpix 3500. no kakto vigdash nastroikite oshte izobshto ne sa mi iasni..:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
neMAne

|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 1:19 pm Заглавие: |
|
|
mort1eg написа: | Abe vseki li risuva Yoda, kogato se 4udi kvo da pravi. Men puk ne me kefqt! Ma hich! |
ne sum vidiala che niakoi drug e puskal joda (niakoga prez avgust:)). izviniavai... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 3:08 pm Заглавие: |
|
|
Ъммм... Пич...не е нужно да ми се извиняваш, т'ва е форум все пак...
:/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
neMAne

|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 4:37 pm Заглавие: |
|
|
mort1eg написа: | Ъммм... Пич...не е нужно да ми се извиняваш, т'ва е форум все пак...
:/ |
ti moe da si pich, ma az ne sum.
pichka sum we:)))
no za toia forum - pichka pich, se taia. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Сря Окт 08, 2003 4:41 pm Заглавие: |
|
|
mi za toia forum specialno e taka :) _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iana

|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2003 12:37 am Заглавие: mini zabelejki |
|
|
vnimavai kogato risuvash s boi nali nai opansoto e za4ernqneto i izbelvaneto...kudeto si prekalil s beli4koot vednaga tam otiva pogledut:)
a i s ostavqneto na zveta na lsita trqbva da se vnimava kogato e bql i kogato e vuv fona...mojesh da vnushish nameka za nezavurshenost i ako maznesh nqkolko vodni 4etki da razmajesh lilavoto no da ne e tolkova brutalno izostaveno :)
po vuprosa s anatomiata...v takiva slu4ai kato tvoq mojesh da se spasish s nabludatelnost a ne s razbirane ..:P
farwell _________________ dubbed |
|
Върнете се в началото |
|
 |
neMAne

|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2003 3:41 pm Заглавие: Re: mini zabelejki |
|
|
iana написа: | vnimavai kogato risuvash s boi nali nai opansoto e za4ernqneto i izbelvaneto...kudeto si prekalil s beli4koot vednaga tam otiva pogledut:)
a i s ostavqneto na zveta na lsita trqbva da se vnimava kogato e bql i kogato e vuv fona...mojesh da vnushish nameka za nezavurshenost i ako maznesh nqkolko vodni 4etki da razmajesh lilavoto no da ne e tolkova brutalno izostaveno :)
po vuprosa s anatomiata...v takiva slu4ai kato tvoq mojesh da se spasish s nabludatelnost a ne s razbirane ..:P
farwell |
mai naistina stoi brutalno nezavursheno, no puk i toia akril brutalno burzo suhne...:))
10x na vsichki!
izvadih si pouki:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2003 4:38 pm Заглавие: |
|
|
tretoto mi haresva kato material mnogo, ima metalen feeling:)nice work _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|