Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
tva_sam_az

|
Пуснато на: Вто Сеп 30, 2003 9:45 am Заглавие: malko se postarah :) |
|
|
postarah sa ama nemoga da mu napravq o4i tova za men e golqaaam problem
dano da vi haresa daite idei shtoto na men mi se varti edna za krila
ako moze i da mi pomognete s o4ite _________________ Ako ne ti puka kade si ne si se zagubil :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Вто Сеп 30, 2003 11:10 am Заглавие: |
|
|
v tova ima dosta pove4e smisyl ot predishnoto
zashto oba4e kato pravish neshto podobno ne si podlagash snimka na nqkoe istinsko jivotno? pone shte si anatomi4no pravilno, tova kato go gledam napodobqva tqlo na neshto ot semeistvo kotki. sloji si 4itav reference, pyk posle ako ne te kefi go deformirai na volq... no pone shte izglejda ubeditelno. lipsva ti kakvato i da bilo logika za skelet i muskuli v toq model.
nameri si primerno jivotinskata anatomiq i slqgai... no za na4alo mojesh prosto da otidesh na images.google.com i da si drypnesh nqkoi lyv za front i side view |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Вто Сеп 30, 2003 11:39 am Заглавие: |
|
|
Namali malko speculara man shtot taka e kato mita gumena igra4ka.Osvem ako ne ti e takava edejata de.
Neshtoto koeto me pritesnjava sa ramenete mnogo tejki sa stanali njama ko da govorim za anatomija i takia neshta
ama vse pak ako si4ko tva e muskul pri edno sakrashtenie she na4upi kokalite otdolu.
Kakva to4no pomosht ti e nujna za o4ite
a krilata lesno extrude extrude i pak extrude i gi praish razpereni na 10.10h.
primerno za da im lepnesh posle kokal4eta i da gi mardash ako iskash i moje da sa kato na prilep
Ae Uspeh _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MX_RS

|
Пуснато на: Вто Сеп 30, 2003 7:43 pm Заглавие: |
|
|
dosta po dobre ot predi...
oste 2 3 opita i ste stane _________________ Woman: "Do you think it'll convert"
Scientist: "To convert is it's choice to make" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tva_sam_az

|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2003 12:56 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | pone shte si anatomi4no pravilno |
da be to zatova tova e iz4eznal vid
1vo nqma o4i
2ro tolkova e napompan 4e ne moze da bqga
3to zelen e toest zivee v junglata pak e posredata na pustinqta
vsa6nost ideqta mi be6e da sazdam napompana do bezumie s vitamini zaba oba4e tostesterona se poka4i mnogo pove4e i zatova mutira s nokti zabi i mnooogo muskuli dobre 4e horata sa izmislili kola maska 6toto 6te6e da e mnoogo kosmata _________________ Ako ne ti puka kade si ne si se zagubil :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tva_sam_az

|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2003 12:58 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Kakva to4no pomosht ti e nujna za o4ite
|
trqbva da sa realisti4ni ama kakvito i da gi napravq ne6to ne se vrazvat
mai texturite sa kofti mnogo tarsih no ne namerih _________________ Ako ne ti puka kade si ne si se zagubil :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2003 2:20 pm Заглавие: |
|
|
Kato za na4alo zashto ne opitash da gi napravish po golemi i mojebi da gi premestish po v strani shtoto sega ne se vijdat i kakto i da si igraesh s tjah nama da se zabeleji i posle otidi ei tuk :
http://www.3dluvr.com/content/article/59
I vij edno predlojenie za o4i _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
skynet
|
Пуснато на: Сря Окт 01, 2003 5:24 pm Заглавие: |
|
|
kym kritikata po-gore az bih dobavil krainicite - ne bi trqbvalo da sa svyrzani taka s torsa, napravi nqkakyv plaven prehod shtoto tam trqbva da ima dosta muskuli. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iana

|
Пуснато на: Вто Окт 14, 2003 1:05 am Заглавие: vupros4etata |
|
|
po nqkoga logi4eskite vuprosi moje da ne doidat na mqsto no vse pak eto nqkoi koito si zadadoh gledaiki sitvorenieto
vuzmojno li e da sushtestvuva suhstestvo s po tejka predna 4ast na torsa i prednite mu kraka da sa s po malko muskoli i po hilavi ot zadnite,mai4e bi trqbvalo te da se natovarvat pove4e fizi4eski
da si priznaq i vulnoobraznia zaden krainik me smushtava :)
ima edno neshto koeto znam - kogato risuvam jivotni dori kogato si gi izmislqm - purvo si predtavqm kak bi se dvijilo i ot nqkolko skizi izvli4am edno zqlo
ako shte se vzima kato vajno neshto i sredata na jivotnoto moje da se dobavi 4e po estestven put to ne bi imalo tolkova otvorena nosna kuhina ako jivee v tezi koli4etva pqsuk ..no moje tova da e prishulez nqkakuf,nali nikoi ne znae _________________ dubbed |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tva_sam_az

|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2003 10:47 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | nali nikoi ne znae |
az znam tva e mutirala zqba _________________ Ako ne ti puka kade si ne si se zagubil :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|