Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nuCT
|
Пуснато на: Нед Окт 12, 2003 1:02 am Заглавие: predlojeniq za... |
|
|
daite nqkvi idei za nachalnata stranica na [url]hiphop.data.bg[/url] pls:PP oshte sam mnogo zle na tema graphical design nooo s jelanie sichko stava;PP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tech_noir

|
Пуснато на: Нед Окт 12, 2003 10:40 am Заглавие: |
|
|
Pi4, burkash neshto. Graphichnia dizajn ne e karane na rolleri (kakto moje bi izglejda otstrani ponjkoga). Dosta poznania, opit, has i koffein sa nujni. Ne samo jelanie. Entusiastite vinagi gubljat v konkurencia s profesionalizam. Ako shte se seriozno s tova trjabva da si gotov da se posvetish. Davash neshto za da poluchish neshto. Meraka ne stiga. _________________ freak |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nuCT
|
Пуснато на: Нед Окт 12, 2003 11:51 am Заглавие: |
|
|
sorry ama ne barkam a az a ti... ne si mislq che grafichniqt dizain e kato karaneto na roleri:)) Naprotiv.. Znam kakvo e nujno i pravq kakvoto moga.. Ako bqh ot horata koito se zahvashtat s edno i sled vreme go izostqvqt za da se zahvanat s drugo mojebi sega nqmashe da sam tuka.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Нед Окт 12, 2003 12:04 pm Заглавие: Re: predlojeniq za... |
|
|
nuCT написа: | daite nqkvi idei za nachalnata stranica na [url]hiphop.data.bg[/url] pls:PP oshte sam mnogo zle na tema graphical design nooo s jelanie sichko stava;PP | Ами като си се захванал сериозно поне не пиши таквизи неща, бре! Направи нещо, пък тогаз! Хайде, успех във форума и в graphic design-a:-) _________________ no name,
no slogan |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nuCT
|
Пуснато на: Нед Окт 12, 2003 3:27 pm Заглавие: |
|
|
blagodarq! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ltl_bee

Регистриран на: 30 Апр 2003 Мнения: 188 Местожителство: Plovdiv - Bulgaria
|
Пуснато на: Нед Окт 12, 2003 6:42 pm Заглавие: |
|
|
za kofeina sym mnogo syglasna s "tech_noir" =) _________________ I scream, you scream, we all scream for Ice Cream =) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Нед Окт 12, 2003 7:45 pm Заглавие: |
|
|
takaaaaaam da widim kakwo si naprawil dotuk(toest otkude trugwash)
az lichno MRAZQ chisto bql fon otkakto widqh biw6ia design.hit.bg li ko beshe tam(toi sega saita se e izmestil)
kato pishesh za Hip Hop poznawash li go twa jiwotno?
purvo malko poprawki
DJing e termin idwa6t ot(oh' boy zapochna se - az sum dj kazwal sum si go taka che ste predupredeni ot edno 6 meseca pone :)P~ )
disco kulturata i originalno e znachelo Disco Joker
za da zapazi zwucheneto si sega znachi DISK JOCKEY
a se mi kaji towa ima li ne6to obto s hip hop-a ili nqma
pravilnoto e da go mahnesh i da izpolzwash "turntableism"
ko ne6to te sumnqwa wlez w battlesounds.com istegli si film4eta glei kefi se AMA TOVA TAM ne e DJing a turntableism
kato si pomislq za hip hop(bee bop) kakto e wsu6tnost imeto mu i e 4ast ot pesen stanala naricatelno se se6tam porutena stena omacana s grafitti
taka che aociacii w sinite i zelenite gami sa mi leko anti
4erwenikawo-oranjewo-jultata gama e chastnoto mi mnenie 4e trqbwa da gonish kakto we4e se wijda teq 6riftowe koito gi ima tam we4e - grafitnite za ni6o ne stawat i wsi4ki podibni na tqh samo 6ti skapqt wiziata
az bih izpolzwal ne6to po kwadratno(6rifta da bie na Tupo Kopche - ne be maitapq se) da e ne6to po subranichko i malko debeljko da ne e nqkakuw tukuk font posle se chudish de se e izgubil izmejdu prestupnite face-owe na ipulnitelite koito sha nacwukash po saita
Ako tilkowa mnoo ti se wkarwa GANGSTA element w bukwite gledai da e maksimum w edna ili w logo(maksimum w edna ne znachi purwata bukwa na wseki link da e ne4etqem bulwo4) ami ne6to primerno w hedura-banera. Edin tup wapros - ot teq det mnogo obicham da gi zadawam
gledal li si hip hop saitowe za inspiration predi da se fanesh tepurwa da workash i ako e tkak koi te furlq u wisokoto _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nuCT
|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2003 12:28 am Заглавие: |
|
|
pfff Dj`ing, MC`ing, Break Dance & Graffiti - 4te elementa na hip-hopa... zanimavam se s webdesign ot 1 mesec, no s hip-hop ot 10 godini! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nuCT
|
Пуснато на: Сря Окт 15, 2003 12:29 am Заглавие: |
|
|
t.e s muzika |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Окт 16, 2003 8:11 pm Заглавие: |
|
|
idealne si togaz(zanimanie s hip hop ot 10 godini si zwuchi dostatuchno seriozno)
asmo che wlez mi w saita i kato namerish gotowa napisana statia za skretching mi se obadi - seti se zashto ne sum pisal za towa wse o6te makar saita mi da e na 3 godini _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|