Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dreamer

|
Пуснато на: Чет Окт 16, 2003 2:51 pm Заглавие: dont shoot |
|
|
Imam da pravq reklamni nqkolko suvenira za edna firma i mi trqbvat nqkakvi oferti s ceni, znam 4e ima hora ot pe4atnici tu i se nadqvam da postnete ne6to :)
1. Kalendar A3, stenen, mnogolistov - 130gr, kartonen grub, lak
- ako moje cena za 1000 ili 2000 br. bez predpe4at da mi dadete :)
2. Nastolen kalendar A5, nqma konkretni iziskvaniq za nego, priemam predlojeniq :)
- pak 1000 ili 2000 br. bez predpe4at
3. Podaru4ni plikove, hartiq (evtina ili lux - o6te i te ne znaqt), 18x14x6cm i 25x8,5x5
- pe4at d cvqta (kolebaqt se za gold pe4at, taka 4e ako mojete da mi dadete oferta i za tova 6te sum balgodaren)
4. Nailon plikove 2 cvqta ot tozi tip:
- vse o6te se kolebaqt dali da e dva cvqta ili pulnocveten pe4at, i az iskam da im predloja i dvete :)
trqbva da dam otgovor za ne6tata do ponedelnik nai kusno, kato za kalendarite ako uspeq do subota po nqkoe vreme 6te e dobre :)
PS: da poqsnq, predi da sum go otnesul, freelance sum ot dva meseca i predi drug 4ovek se grije6e za prepress rabotite vuv firmite kudeto sum rabotil, az bqh samo designer :) sega oba4e se nalaga az da se treqp :P Taka 4e ako nqkude sum se izkazal kato pulen idiot ili ne sum uto4nil ne6to, prostete.... :P ako ne6to sum zabravil, pitaite 6te obqsnqvam
Blagodarq predvaritelno :) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Окт 16, 2003 3:54 pm Заглавие: Re: dont shoot |
|
|
dreamer написа: | Imam da pravq reklamni nqkolko suvenira za edna firma i mi trqbvat nqkakvi oferti s ceni, znam 4e ima hora ot pe4atnici tu i se nadqvam da postnete ne6to :)
1. Kalendar A3, stenen, mnogolistov - 130gr, kartonen grub, lak
- ako moje cena za 1000 ili 2000 br. bez predpe4at da mi dadete :)
2. Nastolen kalendar A5, nqma konkretni iziskvaniq za nego, priemam predlojeniq :)
- pak 1000 ili 2000 br. bez predpe4at
3. Podaru4ni plikove, hartiq (evtina ili lux - o6te i te ne znaqt), 18x14x6cm i 25x8,5x5
- pe4at d cvqta (kolebaqt se za gold pe4at, taka 4e ako mojete da mi dadete oferta i za tova 6te sum balgodaren)
4. Nailon plikove 2 cvqta ot tozi tip:
- vse o6te se kolebaqt dali da e dva cvqta ili pulnocveten pe4at, i az iskam da im predloja i dvete :)
trqbva da dam otgovor za ne6tata do ponedelnik nai kusno, kato za kalendarite ako uspeq do subota po nqkoe vreme 6te e dobre :)
PS: da poqsnq, predi da sum go otnesul, freelance sum ot dva meseca i predi drug 4ovek se grije6e za prepress rabotite vuv firmite kudeto sum rabotil, az bqh samo designer :) sega oba4e se nalaga az da se treqp :P Taka 4e ako nqkude sum se izkazal kato pulen idiot ili ne sum uto4nil ne6to, prostete.... :P ako ne6to sum zabravil, pitaite 6te obqsnqvam
Blagodarq predvaritelno :) |
за найлона отивай в Екстра пак - ако искаш качество - или в МЕгапорт - ако не ти е толко важно или си само на вектори без преливки...
за календарите... ми сяка фирма шти даде цени.. балихо - е тука са се включи някой от фатум - там мое ти напраат сичко :)
ако ли не - шти дам един телефон да са обадиш на едни приятелчета - ма на бележка :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mmiv

|
Пуснато на: Пет Окт 17, 2003 10:20 am Заглавие: |
|
|
mojesh da se obadish i v Illusion 731196
ili puk Dedrax - imat nov Roland mnogo dobar
hartieni torbi Claryx ili MagmaPak
i razbira se kolegite ot Fatum (skapo no kachestveno)
ako beshe za niakoi po maluk tiraj mojeh da ti pomogna poveche |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Окт 17, 2003 10:44 am Заглавие: |
|
|
za ofseta - Lito Blakan opredeleno
nailonovi torbi - slushai Avatar4eto _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mmiv

|
Пуснато на: Пет Окт 17, 2003 10:53 am Заглавие: |
|
|
lito balkan ok, ama malko tromava organizacia osobeno s ofertite...
inache i az sum za Lito
Extrapack veche polvat CTP za flexo, taka che klishetata sam im s izkluchitelno kachestvo i praviat i chetiricveten pechat |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пет Окт 17, 2003 11:10 am Заглавие: |
|
|
За торбички бих пробавил и Асенова крепост
Печатници много, но аз бих ти препоръчал да видиш някой приятл дето печата по повече и да минеш с него на печат
така отстъпките ти са много по големи _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Окт 17, 2003 11:45 am Заглавие: |
|
|
mmiv написа: |
Extrapack veche polvat CTP za flexo, taka che klishetata sam im s izkluchitelno kachestvo i praviat i chetiricveten pechat |
Mdaa... prawat i to izliza mnoo dobre...
:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mmiv

|
Пуснато на: Пет Окт 17, 2003 2:55 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | За торбички бих пробавил и Асенова крепост
Печатници много, но аз бих ти препоръчал да видиш някой приятл дето печата по повече и да минеш с него на печат
така отстъпките ти са много по големи |
te i asenova krepost shte pochnat da polzvat CTP-to skoro...
;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|