Graphilla.com :: Преглед на тема - Ocvetiavane?

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Ocvetiavane?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kittin

МнениеПуснато на: Пон Окт 20, 2003 7:42 pm    Заглавие: Ocvetiavane? Отговорете с цитат

Niakakyv (?!?!) me pomoli da mu ocvetia tui jivotno i eto rezultata. Az lichno ne sym mnogo dovolna, no da chuia malko kritika, shtoto 3 dni go mycha tva i taka i ne moga da go ocvetia kato horata.

Pak she povtoria, ama da niama nedorazumenia: samo sym ocvetiavala, drugoto ne e moe.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
OPREV

МнениеПуснато на: Пон Окт 20, 2003 8:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Стига де 3 дена ... На мен лично ми седи добре започнато но незавършено.
Ма знам ли можи цвета на животното да е такъв :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
kittin

МнениеПуснато на: Пон Окт 20, 2003 8:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

abe az tri dni samo go mycha s razlichni cvetove i t.n... tva e mai za polovin chas.. no kolkoto i pyti da go pravia vse takova izliza..sinio, zeleno, kafiavo, vse nekvo nezavyrsheno i kofti
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пон Окт 20, 2003 9:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mm starship troopers buba, :) ma e mnogo neiasna inache na men mi haresva kak e ocvetena, kato za comix.
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Пон Окт 20, 2003 10:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Може би малко по-плътно и материално?

То за такъв комиксов line art си има специфично оцветяване, градиентчета, селекцийки... само че не съм много наясно, поразгледай някой комикс :)
Върнете се в началото
kittin

МнениеПуснато на: Пон Окт 20, 2003 10:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

morgoth, strashno e tyi!
Az vsyshtnost imam cialo spisanie kak se ocvetiava v toia stil, ama mnogo obyrkana rabota, pyk i go obiasniavali za nemski photoshop, edvam razgadavam za koi funkcii stava duma :)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети