Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nrg333

|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2003 11:15 am Заглавие: Broshura Cybex |
|
|
Broshura za Cybex - pak za panaira
4+4 s UV lak
razmeri 630x240 s dva biga - tiraj okolo 2000 br.
Shte se radvam na mneniq |
|
Върнете се в началото |
|
 |
roje

|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2003 12:29 pm Заглавие: |
|
|
na pyrvo 4etene tazi jylta ryka ili q ostavi b&w (po-dobre) ili ocveti i drugata na snimkata ... i s tolkova 4erno fnimatelno sys stoinostite i trappinga 4e pe4atarite 6e te strelqt posle :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2003 12:31 pm Заглавие: |
|
|
I men samo tia i jaltia pich v desno ot neia me drazniat. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2003 12:44 pm Заглавие: |
|
|
Да си призная - брошурата ми хареса с решението за черен фон...но, за да има перфекшън, няколко предложения:
1. На фронт страницата, при степенуваните думи има излишен спейс /аа, шпация де/
2. На гърба - коректно е да се напише безопасност, това в слуяай, че нямате редактор...)
3. най-сериозната ми забележка е към частта ..." В отговор на вашите нужди" - тази ел. крушка е неоправдано там...или аз не схващам идеята, което пак е показателно...) и изброените в булети предимства - некаква голяма нелогична смесица ....)))
Кви предимства в карайна сметка са най-важни за хотел....и тук вече се чудя за спелинга на името на хотела...) _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2003 12:48 pm Заглавие: |
|
|
az kato edin user deto mi einteresno tva oborudvane samo da si kaja:
po designa nema comentiram...sigurno e dobur , ma utrepi ma ko moga da razbera e te taia firma KVA e i KVO predlaga??? dokato ne vidiah onaia moma otdolu da vurti pedalite si misleh che stava vupros za benzinostantzii ili nekakvi selskostopanski mashini !!!! teia pichove otdolu onai s diagramata mi miasa na nekoi amerikanski tekezasarski brigradir deto poikazva s kolko she skochi tzareviztata.... neshto i taia broshura ionova kare za vestnika ne moga da im razbera prednaznachenieto...
na mene opredeleno NIKAK ne mi prilichat za FITNESS oborudvane. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2003 1:06 pm Заглавие: |
|
|
znachi.... texta e izcqlo podaden ot klienta kakto i rzpolovenieto po broshurata /v smisal nai otpred napishi edikvo si, kato se otvori ot lqvo edi kvo si../
I na men mi stoi kato razhvarlqn i na mesta glupav texta , no horata si imat PR.
redaktor nqmame taka che mersi za poqsnenieto.
Broshurata realno se pravi za firma Ventures, koqto e predtavitel na Cybex za Bulgaria. Za chasta kadeto e krushkata. Ideqta na klienta beshe da se otkroqva ot drrugite chasti kato snimkov material, zashtoto tazi firma ne samo predlaga Fitnes oborudvane /koeto v povecheto sluchai ne prilicha na takova, shtoto e s nqkakav hi tech design/, a pravi menagment na sportni centrove i dori i interiora. Ta zatova e i krushkata.
Za snimkite v dqsno shte gi naprqvq b&w.
Za men nai neqsnata chast e che otpred pishe Hotel Cybex, a realno takav hotel nqma, tova bilo programata za oborudvane na hoteli i poneje panaira e za hoteli i restorantiori trqbvashe da sloja tozi znak.
Nqkolko vaprosa, poneje nqmam pochti nikakav opit s ofset.
Kvo e "trapping" i kak tochno da vnimavam s chernoto.
Btw: Chernoto go reshih shtoto s UV lak stava smertelno.
Vijdal sam po laskavite katalozi che horata igraqt s UV glancov i matov lak, misleh si da go vkaram po nqkakv nachin v taq broshura, no kato neznam kak stava......
Merci za mneniqta i shte se radvam na komentari otnosno designa, a ne textovete:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2003 1:15 pm Заглавие: |
|
|
mda... mi toi designa sluji za neshto...kato design ok..ma kat ne mi kazva za kvo e???
btw toku shto beh na site na CYBEX, pa kolkoto i da e Hi-tech designa vednaga stava iasno za kvo e oborudvane e. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
IBogdanov

|
Пуснато на: Съб Окт 25, 2003 1:50 pm Заглавие: |
|
|
brato !!!!
nete li draznjat jultata ruka i jultiat pich otzade ???
edna ideja - 6to ne turne6 malko cyan v chernoto, 4e ina4e riskuva6 da stane mazalo pri pe4ata. daje moje da napravi6 4ernia fon ot cmyka - rezultatite sa mnogo dobri. probvaj prez shopa - rgb 4erno go cmykva6, vzima6 stojnostite i dejstva6.
edinstveno moje da stane gaf ako pe4atnitsata se izduni s pasera i v belite bukvi izleze tcvjat
a i e hubavo da ima po 5% ot cmyka v belite poleta, 4e sedjat kato izgoreli ina4e |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Съб Окт 25, 2003 7:43 pm Заглавие: |
|
|
Bogdanov, shte te poslusham,
az mejdu drugoto chernoto po cmyk sam go pravil |
|
Върнете се в началото |
|
 |
IBogdanov

|
Пуснато на: Нед Окт 26, 2003 12:16 pm Заглавие: |
|
|
ne e re4eno da me slu6a6
tva koeto kazvam e samo spodeljane na opita
ako ima ne6to razumno koeto da te polzva - ok
tupo e da se pravjat edni i su6ti gre6ki |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Нед Окт 26, 2003 2:37 pm Заглавие: |
|
|
nrg333 написа: | Bogdanov, shte te poslusham,
Тогава ще трябва да оправиш застъпването инъче ще има цвят някуде
а това чено цмък мисле че е излишно може и само мангента или циан
с 4 цвята си вкарваш допълнителни проблеми
Обаче аз като по преост да питам на коя фирма е тази дипляна
аз лично виждам 3 логота
Хотел Кибекс на първа страница, на задна вентурес и за капак до него Кибекс интернационал - малко множко ми идват _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Нед Окт 26, 2003 6:51 pm Заглавие: |
|
|
Po princip broshurata e za firma Cybex International, idiotshtinata koqto se poluchava e che firmata si ima programa ili neshto kato oferta za oborudvane na Hoteli i nqkoi idiot e reshil che i zatova trqbva da napravi logo, zatova slagam Hotel Cybex sas logoto, a na garba na broshurata sam slojil logoto na firmata koqto e predstavitel za bulgaria Ventures, zashtoto koordinatite realno sa neini. Malko e obarkano, no dano klientite se svetnat za kvo stava duma. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mmiv

|
Пуснато на: Нед Окт 26, 2003 11:54 pm Заглавие: |
|
|
ne znam kude shte go pechatash.. ama zaduljitelno na 4-cvtna mashina i poslushai naistina Ivo za jultata ruka che gadna...
i naistina mnogo vnimatelno s trapping-a...
chernoto ako ti e ot CMYK-a vij drugite 2 ili 3 cviata da sa malko drupnati taka che ako mrudne pasera da ne izlizat v texta... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Пон Окт 27, 2003 10:48 am Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | nrg333 написа: | Bogdanov, shte te poslusham,
Тогава ще трябва да оправиш застъпването инъче ще има цвят някуде
а това чено цмък мисле че е излишно може и само мангента или циан
с 4 цвята си вкарваш допълнителни проблеми
Обаче аз като по преост да питам на коя фирма е тази дипляна
аз лично виждам 3 логота
Хотел Кибекс на първа страница, на задна вентурес и за капак до него Кибекс интернационал - малко множко ми идват |
Как успях на три изречения да направя толкова грешки.
Май ще се ходи на курсове по български;-0)) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|