Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ovendelon
|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2003 6:59 pm Заглавие: WIP, ama mai si e candidat release ve4e :))))0 |
|
|
shte se radvam da 4uq komentari, taka shte i se reshi sydbata na taq kartinka.... praveno e za kef...u4a se na mental ray
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2003 7:06 pm Заглавие: Re: WIP, ama mai si e candidat release ve4e :))))0 |
|
|
ovendelon написа: | shte se radvam da 4uq komentari, taka shte i se reshi sydbata na taq kartinka.... praveno e za kef...u4a se na mental ray
 |
DA! DA! O, DA!
sori za bezmislenoto izkazwane, ama to ne sa mnogo neshtata koito mogat da se kazhat tuka. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2003 7:16 pm Заглавие: |
|
|
въх УБИ МЪ!
и май си го научил МР-то
пусни го по-голямо да видим |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2003 8:31 pm Заглавие: |
|
|
mnogo e DOBRO!!!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
skynet
|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2003 10:10 pm Заглавие: |
|
|
qko e stanalo, malko poveche dirt i edna mygla i she stane oshte po-dobre :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2003 10:27 pm Заглавие: |
|
|
абе извинявай за тъпия въпрос, ама това дъжд ли трябва да е ?? я дай малко повечe инфо ?? сега ми изглежда като снимка по време на дъжд с цифров апарат но не и на това което се вижда когато вали ( ако ме разбираш ) някак си много нереално ми изглежда самия дъжд.... както и да е доста добре е станало само дето се губи реализма. А да и критиката на skynet е доста интересна за fog-a..
ае cheers _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2003 10:35 pm Заглавие: |
|
|
10x hora :)
zna4i opredeleno tova trqbva da e dyjd, no opredeleno ne e :)
4estno da si kaja golqm zor vijdam s nego, kak to4no da go izvyrtq 4e da e dyjd, da ima kapki pryski i t.n..... sha se borq oshte
ina4e za dirt i fog - shte ima! :)
ideqta e da ima osthte dosta props, dosta bokluci okolo kofite i veroqtno osthe dosta neshta, stiga da imam daqn da go dokaram dokrai |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Чет Окт 23, 2003 11:18 pm Заглавие: |
|
|
Photoshop UPDATE:
taka si go predstavqm da izglejda na finala kato cvqt, kontrast i t.n....
dosta neshta ima za pravene vkliu4itelno i da se ponamokrqt kofite, stenite da opravq dyjda i t.n.....
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2003 10:57 am Заглавие: |
|
|
горния вариант много повече ми харесва като цветове и настроение...
бих ти препоръчал да сложиш пръски върху капаците на кофите, а и не само там - по земята при такъв дъжд никога не е равно а е мазало _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2003 11:04 am Заглавие: |
|
|
Мда, малко сухи изглеждат обектите, може би добре ще е да лъснат мокро някъде..
Ама наистина дай по-голям рендер да огледаме по-хубаво! Много яко става! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2003 11:12 am Заглавие: |
|
|
na fona na chernoto nebe, sa mi mnogo kapkite... ako poglednesh prez prozoreca nostem kato wali, nikwi kapki niama da widish ;)
na photoshop update, mai mnogo si kontrastnal.. ne znam, moze bi nesto sredno mezdu originala i updata...
inache, kakto ti kazaha po-gore, mnogo iako e zelo da stawa, oste malko mu triabwa da stane perfekt! ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2003 11:15 am Заглавие: |
|
|
10x hora :))
shte fixvam :))))))))
tova s mokreneto zadyljitelno prosto
syshto i za kapkite, samo trqbva da namerq na4in (po avtomatizirano) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2003 11:24 am Заглавие: |
|
|
mmm shte stane ubiec:)jestoko prosto - a na stefan kommenta e mnogo veren za kapkite i tumnoto nebe:) i drugo - gore kudeto e nadpisa vurhu sgradata...ot tozi rakurs mi se struva che mnogo se nadrebniava detail tam i osven tova me drazni che ne moga da razbera kakvo pishe:)ama tva dalech ne e fatalno.Super! _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2003 11:38 am Заглавие: |
|
|
Mene me kefi totalno, imam edna edinstwena zabelezhka -- kogato takiwa edri kapki padat na zemyata, winagi ima mnogo otchetliwi pruski, kontsentrichni krugowe wuw lokwite, etc. Sega izglezhda syakash duzhda e nalozhen wuw Photoshop wurhu scenata, i neshto muchi okoto, dori i da ne se setish kakwo e to. Ako oprawish wzaimodeistwieto kapki-powurhnost, shte zaspi! _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2003 11:56 am Заглавие: |
|
|
drone, jovy, znam pi4ove, sha go my4a dnes tova. dyjda naistina si e lepnat vyv shopa za da vidq vse pak kak stoi, a ne samo da si go predstavqm kak bi stoqlo sys dyjd... shte go my4a mamicata mu veroqtno sthe trqbva da go bi4a na layeri i da lyja i maja nekvi neshta..
btw ako nqkoi znae mnogo lesen i udoben na4in da se slu4i* pls da kaje ina4e pak s rodilni myki lyjene/majene :)
_______
*da se slu4i = hubav dyjd, osveten ot svetlinite, kydeto pada da pravi ripples i da pryska kakpi nagore, kato eventualno tova se slu4va vyrhu istinskata geometriq ili pone taq na preden plan :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2003 12:09 pm Заглавие: |
|
|
Pruskite sa yasni -- particles (ne znam zashto, ama hich ne gi obicham particles -- no shte e nai-lesno). Ra Ripples -- Maxa ima edin Modifier -- Ripple -- deto bi oblekchil rabotata. Ama za Maya -- sega se opitwam da izmudrya neshto. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2003 12:23 pm Заглавие: |
|
|
Mda, nachi, az kato purwi prostak bih go naprawil taka:
W sushtiya rakurs na camerata prawya edna malka scenka (ama otblizo) -- kapka padnala w lokwa. Pruskite gi prawya sus Particles. Ripples gi prawya s Animate/Deform/Wrinkles. Nalagam Water Material. Rendwam. Save-wam kato .TIF (dobre de, .TGA :)))) s Alpha i wkarwam w Photoshopa. Posle sichko drugo e naglasatsiya wuw Layers.
Bih naprawil nyakolko razlichni warianta na scenkata sus pruskite/ripples, i twa e. Wsushtnost, nai-weroyatno nyama da otneme chak tolkowa mnogo wreme. Mislya, che da mu prawish Simulation shte e mnogo po-golyam zor :)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
north

|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2003 12:50 pm Заглавие: |
|
|
Drone написа: | Pruskite sa yasni -- particles (ne znam zashto, ama hich ne gi obicham particles -- no shte e nai-lesno). Ra Ripples -- Maxa ima edin Modifier -- Ripple -- deto bi oblekchil rabotata. Ama za Maya -- sega se opitwam da izmudrya neshto. |
Primerno bi moglo da se ispolzva wave ako se prilaga kum realna geometriq.Vuprosa e dokolko rentabilmo shte bude pri podobna scena s qk dujd.Az bi h se nacochil po-skoro kum nqkuv displace map da rechem..
Ianche,ovendelon, - scenata stava brutalno-qka.Bravos! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2003 1:04 pm Заглавие: |
|
|
Mda, Wave -- byah go izumil, ne sum go polzwal ot mnogo wreme :)))) Inache, Displacement si e OK, samo deto tryabwa da prawish razlichni Maps za razlichnite Ripples -- sus Wave/Wrinkles prawish prosta animatsiya i redwash razlichite sustoyaniya.
Ama taka ili inache, ne se seshtam da ima "Rain Drop Splash in Water" Modifier. Ne znam kakwo e polozhenieto s Real Flow -- ne sum go dori wizhdal. _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Пет Окт 24, 2003 2:38 pm Заглавие: |
|
|
oshte vednyj mersi hora :)