Graphilla.com :: Преглед на тема - bTV взима от 1000 до 3000 лева за промоционален сайт, но...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

bTV взима от 1000 до 3000 лева за промоционален сайт, но...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Oops

Местожителство: Vratza City

МнениеПуснато на: Пон Ное 03, 2003 6:33 pm    Заглавие: bTV взима от 1000 до 3000 лева за промоционален сайт, но... Отговорете с цитат

bTV взима от 1000 до 3000 лева за промоционален сайт, но това което видях направо ме стъписа.. http://www.btv.bg/book/ - това е "промоционален" сайт, който се зарежда като се кликне на банер от сайта на бТВ, и като видях какво представлява, първо почти получих инфаркт, и второ..ами това е готов модел на страница, който съм виждал още преди 3 години на www.freewebtemplates.com - много извествен сайт са всички начинаещи... еми..тва на к`во прилича... леле малее... мнението ми за дизайнерите на бТВ.бг изведнъж от 100 ми падна на 0 (нула).... немам думи просто..
Hackum

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Пон Ное 03, 2003 6:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
леле малее... мнението ми за дизайнерите на бТВ.бг изведнъж от 100 ми падна на 0 (нула).... немам думи просто..

Само да ти кажа, че БТВ е телевизия и не правят дизайн.
Така че тоя сайт може и автора на книгата да си го е правил.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Oops

Местожителство: Vratza City

МнениеПуснато на: Пон Ное 03, 2003 7:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Знам че бТВ е телевизия, но те имат в ценоразписа си и изработка на сайтове (промоционални, демек точно като кликнеш на банерче да ти се зареди още инфо).. та затова.... абе.. ужас..
Hackum

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Пон Ное 03, 2003 7:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Значи най-вероятно ги прави агенцията дето им изработи и сайта. Сега обаче не мога да се сетя точно как се казваше.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
tva_sam_az

Местожителство: krumovo

МнениеПуснато на: Пон Ное 03, 2003 9:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
немам думи просто..

mi da taka e :(
nickyz

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Вто Ное 04, 2003 10:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Hackum написа:
Значи най-вероятно ги прави агенцията дето им изработи и сайта. Сега обаче не мога да се сетя точно как се казваше.

agenciata im e http://www.smakmedia.com/ , no te niama shans da se izlojat chak taka.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети