Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Oops

|
Пуснато на: Пон Ное 03, 2003 6:33 pm Заглавие: bTV взима от 1000 до 3000 лева за промоционален сайт, но... |
|
|
bTV взима от 1000 до 3000 лева за промоционален сайт, но това което видях направо ме стъписа.. http://www.btv.bg/book/ - това е "промоционален" сайт, който се зарежда като се кликне на банер от сайта на бТВ, и като видях какво представлява, първо почти получих инфаркт, и второ..ами това е готов модел на страница, който съм виждал още преди 3 години на www.freewebtemplates.com - много извествен сайт са всички начинаещи... еми..тва на к`во прилича... леле малее... мнението ми за дизайнерите на бТВ.бг изведнъж от 100 ми падна на 0 (нула).... немам думи просто.. _________________ You think you know, but you have NO idea...! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Пон Ное 03, 2003 6:56 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | леле малее... мнението ми за дизайнерите на бТВ.бг изведнъж от 100 ми падна на 0 (нула).... немам думи просто.. |
Само да ти кажа, че БТВ е телевизия и не правят дизайн.
Така че тоя сайт може и автора на книгата да си го е правил. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Oops

|
Пуснато на: Пон Ное 03, 2003 7:06 pm Заглавие: |
|
|
Знам че бТВ е телевизия, но те имат в ценоразписа си и изработка на сайтове (промоционални, демек точно като кликнеш на банерче да ти се зареди още инфо).. та затова.... абе.. ужас.. _________________ You think you know, but you have NO idea...! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Пон Ное 03, 2003 7:29 pm Заглавие: |
|
|
Значи най-вероятно ги прави агенцията дето им изработи и сайта. Сега обаче не мога да се сетя точно как се казваше. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tva_sam_az

|
Пуснато на: Пон Ное 03, 2003 9:57 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | немам думи просто.. |
mi da taka e :( _________________ Ako ne ti puka kade si ne si se zagubil :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nickyz

|
Пуснато на: Вто Ное 04, 2003 10:26 am Заглавие: |
|
|
Hackum написа: | Значи най-вероятно ги прави агенцията дето им изработи и сайта. Сега обаче не мога да се сетя точно как се казваше. |
agenciata im e http://www.smakmedia.com/ , no te niama shans da se izlojat chak taka. _________________ не се чете. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|