Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
penkata
|
Пуснато на: Сря Дек 17, 2003 10:45 am Заглавие: Hvyrlete po edno oko |
|
|
Ia hvyrlete po edno oko i kajete kak e?
http://www.sevenstudio.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Сря Дек 17, 2003 2:52 pm Заглавие: |
|
|
malko ste go popretrupali, no inache kefi :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ango

|
Пуснато на: Сря Дек 17, 2003 8:22 pm Заглавие: |
|
|
bezvkusno malko ,ne mislish li -ima 10001 neshta det ne matchvvat hi4 edno s drugo.. -kato 4e li sa go pravili baya hora ,bez koordinaziya -- zA Action scripta -respect
ako pod4inish vsi4ko na headera -ste stane mislya |
|
Върнете се в началото |
|
 |
penkata
|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 10:20 am Заглавие: |
|
|
da be, malko ste pravi za pretrupvaneto, no tyi kato niama mnogo za pisane re6ihme da pokajem 4e mojem da pravim razli4ni ne6ta i zatova go poizgyzihme malko. Naistina e trudno da se pravi sait kogato niama mnogo material za vlagane. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Пет Дек 19, 2003 4:32 pm Заглавие: |
|
|
Spodeliam mnenieto na Ango! Jelaia vi uspeh-da imate poveche da napishete;-) _________________ no name,
no slogan |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Дек 19, 2003 10:15 pm Заглавие: |
|
|
няма стил на показване на нещата! пълно е с най-различни елементи! общо взето не ми харесва и то никак! личи си че някой от няма и какво го е сгобил от много познати вече хави или просто не е наясно как се прави такъв сайт! абе... говоря за графичния дизайн и анимациите. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
XES

|
Пуснато на: Съб Дек 20, 2003 4:44 am Заглавие: |
|
|
abe az da si kaja 4estno.. ot gledna to4ka na potrebitel izglejda priqtno..no samo na pryv pogled
tiq vis4kite animacii i dvije6ti obekti, ako se ograni4at i da e maaaalko po stegnato, v smisal. edna reklamna agenciq si ima samo4uvstvie i bi trqbvalo da pokaje malko, no dostaty4no an klienta, 4e da go verbuva
ne e nijno na saita da ima 1500 ne6ta koito ojem da pravim, primerno..
ina4e simpatqga izglejda..
ima ne6ta koito me kefqt.. no kato cqlo.. sy6to taka menuto.. nqma nikav smisal da animira6 razmestvaneto na butonite.. samo go ocveti v oranjevo ne go mesti.. misli i za potrebitelite spo-slabi ma6ini.. ebava im maikata na procesoa;))
ami ako se setq o6te n6to sled sledva6tiq sas 6te spodelq:))
ima6 rabota;)
pozdravi i kasmet
XES <-- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DeBreen

|
Пуснато на: Нед Яну 04, 2004 1:19 pm Заглавие: |
|
|
Съгласен съм с хората - доста работи за изчистване има. Вярно е и че доста от клиентите точно на такива шарениики се радват - обаче нали нашта задача е да ги образоваме:)
Сложили сте разни скриптчета насам натам - но те работа дафакто не вършат - или поне не когато са толкова много.
Фонта на навигацията не ми харесва- знам че е трудно да се намери свестен кирилски фонт, но пробвайте.Аз лично много се дразня от навигация с първата буква главна - но това си е мое мнение;)
Също тия ЦД-визитки които изскачат - по-добре ги направи векторни или поне сложи тоя пик под маска за да отрежеш чисто ръбовете.Имат и някакви гадни артефакти от компресията - пробвай по-слаба такава.
Успех;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pixelFwd
|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2004 11:07 am Заглавие: little |
|
|
siguren sam che se sluchva riadko no vse pak moje da vi e ot polza. malko bugche.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|