Graphilla.com :: Преглед на тема - doctor

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

doctor

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
chernat

МнениеПуснато на: Пет Ное 07, 2003 7:35 pm    Заглавие: doctor Отговорете с цитат

edno anima film4e za edin lud doctor, tova sa edni
otkas4eta ot fil4eto, koeto vse nqkoga 6te bude zavur6eno;)
sorry 4e nqma zvuk,malko sa golemi4ki....

http://animate.hit.bg/doktors1.swf

http://animate.hit.bg/doktors.swf

http://animate.hit.bg/doktors2.swf

police

http://animate.hit.bg/police.swf
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
piks

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Пет Ное 07, 2003 7:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

shte se razpla4a ot kef :))))))))))))))))))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Boteff

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Ное 07, 2003 7:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

muahah:)) mnogo qki ne6ta ... i policeman-a e gotin:) kakuv se e "napekal" silno motiviran izglejda:))) i doktora e mnogo dobur:)) samo se 4udq dali ne mqza prekaleno na mesar ot kolkoto na doktor.. to e qsno 4e trqbva da si e 80% 4ist mesar ama.. heh znam 4e nikoga ne bi si promenil tipaja no az da si kaja vse pak:)) ina4e opredeleno me radvat ne6tata . Btw momenta s onaq vampirqsala mi6ka deto si se setil da vmukne6 e su6to mnogo svej:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Calader
2D/Concept Artist

Местожителство: Earth/UK/London

МнениеПуснато на: Пет Ное 07, 2003 8:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:) mnogo sa qki, no poraboti povechko vurhu cveta...
mucho

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Ное 07, 2003 8:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hihi koga 6e go widim sglobeno :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
scrape

Местожителство: graveyard

МнениеПуснато на: Пет Ное 07, 2003 10:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hahahaha neveroqtni sa :))) bravo...doktora e super....ama q da te pita na kakvo si go pravil tui bre?
ovendelon

МнениеПуснато на: Пет Ное 07, 2003 11:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

MALEeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, PI4!!!!
imash absoliutno dojivoten fen v moe lice!!!
basi kolko sa qki I TEZI neshta.
Prati mi tvoq snimka shte ti napravq oltar :))))))))
basi EVALA, EVALA, davai oshte (elate pove4e)
Върнете се в началото
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Съб Ное 08, 2003 5:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ima oshte kakvo da se iska po kompanovkata moi 4ovek! tipaja ok ama kakvo stava posle tva ne e comix a animation. mislata mi e 4e tva ne e da zemesh edin tipaj i da mu mr`dnesh 2 3 pati kra4ence o4ence. ako shte pravish manga style ili H&B zemi pogledai oshte movies za da sxvanesh 4e kompanovkata e mnogo vajno neshto. ako cqlata animaciq ti e v toq dux xorata deto gledat fim4eto shte se skapqt na 2min. zemi vkarai oshte malko actions v scenes za da stane po intresno. naprimer doctor-a ne e nujno da se vijda postoqno v katar osobeno kato addva items u pacienta. v slu4aq naprimer toi po4ti ne m`rda. ako go ostavish taka moje pone leko da si m`rda ramenete i glavata. sega taka drazni ujasno! moga oshte da ti pisha po tez neshta no mai po dobre da sednesh i da poexperimentirash kato vkarash oshte detail v kompanovkata. edna ideq kogato zashiva parfiumira "pacient-a" spokoino mojesh za 3-4 kvadrata da pokajesh rakata s igla da re4em kato po v`rxa minava blqsak. tva e shablon no p`k v`rshi rabota. ima i drugi xavi koito davat jivot na edna animaciq... tova e samo primer
Morty

МнениеПуснато на: Съб Ное 08, 2003 1:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

DR2 написа:
ima oshte kakvo da se iska po kompanovkata moi 4ovek! tipaja ok ama kakvo stava posle tva ne e comix a animation. mislata mi e 4e tva ne e da zemesh edin tipaj i da mu mr`dnesh 2 3 pati kra4ence o4ence. ako shte pravish manga style ili H&B zemi pogledai oshte movies za da sxvanesh 4e kompanovkata e mnogo vajno neshto. ako cqlata animaciq ti e v toq dux xorata deto gledat fim4eto shte se skapqt na 2min. zemi vkarai oshte malko actions v scenes za da stane po intresno. naprimer doctor-a ne e nujno da se vijda postoqno v katar osobeno kato addva items u pacienta. v slu4aq naprimer toi po4ti ne m`rda. ako go ostavish taka moje pone leko da si m`rda ramenete i glavata. sega taka drazni ujasno! moga oshte da ti pisha po tez neshta no mai po dobre da sednesh i da poexperimentirash kato vkarash oshte detail v kompanovkata. edna ideq kogato zashiva parfiumira "pacient-a" spokoino mojesh za 3-4 kvadrata da pokajesh rakata s igla da re4em kato po v`rxa minava blqsak. tva e shablon no p`k v`rshi rabota. ima i drugi xavi koito davat jivot na edna animaciq... tova e samo primer

abe mai mnogo se vziviavash, ne mislia 4e tva e kraen variant, po- skoro e praveno za zabava. a i nali ne o4akvash tuk niakoi da postne Animatrix. Kolkoto do havite i "izmamite" koito davat zivot na dadena animacia - mi vupros na pogled e spored men
chernat

МнениеПуснато на: Съб Ное 08, 2003 4:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

DR2 написа:

mersi za komentara,prav si, i vse pak tova film4e si ima nqkva ideika ,
ne samo koli, besi i si goni debeliqt plux, koito izqdi glavata na pacienta :))) originalniq variant izglejda malko po razli4no, i cvetovete su6to, abe praveno e za kef. nqmam vreme da go zavur6a da go sglobq i da vkram zvuk, sus zvuk 6te e drug efekta i moje bi nqma da te drazni tolkova :)) abe cqlata rabota q ima na storibord, as mislq da go napravq iscqlo na flash, durvo 6te e ama 6te e izrudsko. tezi ne6ta sa risuvani na ruka i sled tova sa ocvetqvane vuv super neprofesionalna programka za animacia,ako imax malko vreme i tn. moje6e da stane super serial4e, mejdu drugoto tava ne e mesar a mnogo nejen i profesionalen plasti4en xirurg :P
Върнете се в началото
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Съб Ное 08, 2003 9:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

veselba:) ami are pokaji kato go napravish verno 4e komentara mi e malkosolen no p`k i tva koeto vidqxe samo fragment. interesno mi e da vida gotovoto. shto ne probvash s Painter. tam shte imash pove4ko v`zmojnost da se kefish ot flash-a, samo deto tam sound nqma kak da vkarsh de:( ima edna programa ToonBoom Studio (ne s`m savsem siguren dali taka se kazvashe to4no) v neq ima pove4ko neshta ot flash-a za animacii. e ti moje i da q znaesh de:) a vs`shnost mnogo se radvam na xora koito imat dostat`4no verme za li4ni proekti. li4no az mai nqma taklova:( are derzai i da ne zabravish da pokajesh kato e gotovo!
a i ti blagopdarq 4e ni mi v`zprie komentara kato nqkoi drugi xora bixa go v`zprieli prosto se opitax da s`m obektioven. vmesto da ti pishaa neshta ot sorta "syuper..velik si" predpo4etox 4e tak`v komentar shte ti e v po golqma polza...
Morty

МнениеПуснато на: Нед Ное 09, 2003 4:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

DR2 написа:
a i ti blagopdarq 4e ni mi v`zprie komentara kato nqkoi drugi xora bixa go v`zprieli prosto se opitax da s`m obektioven. vmesto da ti pishaa neshta ot sorta "syuper..velik si" predpo4etox 4e tak`v komentar shte ti e v po golqma polza...

e ne se zasiagai de. sorry ako sum te obidil
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Нед Ное 09, 2003 7:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ne si man:)) spokoino:) opitvam se da pravq comentari deto da pomognat na 4ovek p`k dori i da ne gi vzima v predvid pak ima smisal ot takiva komentari. e ponqkoga moje da ne sa obektivni no mai e po dobre ot komentar-a "super e"
chernat

МнениеПуснато на: Пон Ное 10, 2003 12:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

malko super burzi skici po temata :P

Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Пон Ное 10, 2003 1:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:)))))
mort1eg

МнениеПуснато на: Вто Ное 11, 2003 12:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Плъхока рулира :))))
Върнете се в началото
scrape

Местожителство: graveyard

МнениеПуснато на: Вто Ное 11, 2003 12:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Miloshevich.... TI SI OLIGOFREN...sorre ama otvutre mi doide :)
chernat

МнениеПуснато на: Вто Ное 11, 2003 11:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

scrape написа:
Miloshevich.... TI SI OLIGOFREN...sorre ama otvutre mi doide :)

staraqseeeeee,ina4e otkade 6te cufnat tezi dvamata ako ne si oligofren :P
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети