Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dreado
|
Пуснато на: Пет Ное 07, 2003 12:32 pm Заглавие: Jamaicaxek Projects |
|
|
Ето отново едно плахо "Здравейте" от мен!!! Първо искам да поясня ,че създадох тази тема за да поствам тук my ugly projects. За да не обременявам форума с всеки нов проект ще изпозвам тази тема, надявам се не е против правилата.
Тука ( http://metal-world.kafence.com/rasta/bobbio.HTM) и redesigna на Rastafaria чийто предшественик Вие с удоволствие оплюхте. Е както и да е ,аз сам Ви благодерен. Взех си поука и почетох повечко, потрудих се по-старателно ,скалапих това онова и се получи новата версия.
За да не излизам пред Вас само с "голия" си дизайн, ще напиша няколко думи затова ,какво на мен ми харесва и какво още искам да постигна с визията на сайта(надявам се тези на който вече съм писал,да не се отегчат). Да започнем от логото. Това е версията който никой не е виждал и на която за съжаление мисля че нещо (още незнам какво) й има. Ще трябва според мен още да поработя по него ,за да постигна поне удовлетворяващ за мен ефект. Но на този етап от дизайна е така. Менюто смятам ,че е достатъчно просто ,ясно и функционално. на мен лично ми допада. Шривтовете са четими и незатормозяващи окото. Опитал съм се максимално да олесня прехода от една страница към друга . Приложел съм доста от знанията си за типографията (е ,верно,може й да са доста малко) ,и смятам тва добавя малко плюсче поне към оценката. Еми сега не се сещам още какво да изкоментирам. Просто си мисля ,че в известна степен успях да уловя емоцията желана от мен и да я прехвърля в дизайна. За мен беше важно той да излъчва приятелско , съпровождащо и малко отпускащо осещане. Пък и тъкмо тази цялата позитивна енергия се крие в растафарианската култура. Но незнам ,ВИе ще кажете успял ли съм(поне малко) ,щото аз както винаги сигурно греша. Благодаря за вниманието, доскоро!!! хаха,Jah Bless You!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Пет Ное 07, 2003 1:05 pm Заглавие: Re: Jamaicaxek Projects |
|
|
jamaicaxek написа: | Ето отново едно плахо "Здравейте" от мен!!! Първо искам да поясня ,че създадох тази тема за да поствам тук my ugly projects. За да не обременявам форума с всеки нов проект ще изпозвам тази тема, надявам се не е против правилата.
Тука ( http://metal-world.kafence.com/rasta/bobbio.HTM) и redesigna на Rastafaria чийто предшественик Вие с удоволствие оплюхте. Е както и да е ,аз сам Ви благодерен. Взех си поука и почетох повечко, потрудих се по-старателно ,скалапих това онова и се получи новата версия.
За да не излизам пред Вас само с "голия" си дизайн, ще напиша няколко думи затова ,какво на мен ми харесва и какво още искам да постигна с визията на сайта(надявам се тези на който вече съм писал,да не се отегчат). Да започнем от логото. Това е версията който никой не е виждал и на която за съжаление мисля че нещо (още незнам какво) й има. Ще трябва според мен още да поработя по него ,за да постигна поне удовлетворяващ за мен ефект. Но на този етап от дизайна е така. Менюто смятам ,че е достатъчно просто ,ясно и функционално. на мен лично ми допада. Шривтовете са четими и незатормозяващи окото. Опитал съм се максимално да олесня прехода от една страница към друга . Приложел съм доста от знанията си за типографията (е ,верно,може й да са доста малко) ,и смятам тва добавя малко плюсче поне към оценката. Еми сега не се сещам още какво да изкоментирам. Просто си мисля ,че в известна степен успях да уловя емоцията желана от мен и да я прехвърля в дизайна. За мен беше важно той да излъчва приятелско , съпровождащо и малко отпускащо осещане. Пък и тъкмо тази цялата позитивна енергия се крие в растафарианската култура. Но незнам ,ВИе ще кажете успял ли съм(поне малко) ,щото аз както винаги сигурно греша. Благодаря за вниманието, доскоро!!! хаха,Jah Bless You!!! |
az moga da kaja samo edno - NAPREDUK imash. i da opraish tzveta na rolover text link da ne sa gubi tolkova mnou, mnou e svetul...i shto imash samo ot desnata strana shadow na designa? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ltl_bee

Регистриран на: 30 Апр 2003 Мнения: 188 Местожителство: Plovdiv - Bulgaria
|
Пуснато на: Съб Ное 08, 2003 12:13 am Заглавие: |
|
|
ne znam napredyk ima6 li, no 6tom kazvat horata zna4i ima6, za6toto tova rqdko se priznava tuka =) ama tova si ima i +sovete =)
sega 6te se postarq da napravq konstruktivna kritika, takava 4e da moje6 da si izvle4e6 pouka i da nau4i6 ne6to, a ne samo bry6tolevene, a ako gre6a nqkyde, te forumadjiite 6te kajat =)
1. cvetovete v tazi oblast ne se vryzvat hi4, predpolagam 4e ne si iskal da upiotrebi6 estestvenoto bqlo kato fon, ili pyk tymnoto klasi4esko 4erno, i si slojil tozi teal cvqt za6toto ne e grozno trevno zeleno, no pyk e nqkakyv vid zeleno, s koeto si opital da go svyrje6 s drugite zeleni ne6ta po design-a. Probvai sys sivo, taka 6te izpykne stranicata.
2. ei tova logo.. takova edno 4erno-bqlo kato izrezka ot vestnik,.. na ni6to ne mi prili4a, moje bi na lyv4e? obqsni mi kakva e ideqta tam i kogato znam kakvo predstavlqva moje bi 6te moga da ti dam syvet.
3. haresva mi teksta kak e napraven. no ima stra6no mnogo blur po cqlata gorna 4ast, moje bi si iskal blur na kartinkata koqto e za fon? e togava ostavi teksta i logoto da se vijdat, ne gi puskai taka bez poqs da pluvat =)
4. vqrno e 4e obiknoveno fonovite kartinki sa neqsni, no kakvo predstavlqva tazi? zaradi 4ervenata lenta, koqto stoi dobre ina4e, no pyk koito i da pita6 vse 6te se my4i da se vzira pod neq =) kato vyv ogledalo v koeto vijda6 samo polovinata izobrajenie na ne6to i silno ti se iska da vidi6 i drugata 4ast =) (of topic.. razlikata e tam 4e se obry6ta6 i poglejda6 =)p)
5. tova 4e nadpisa e 2 cveten mi haresva, i az ne znaq to4no za6to, no otnovo ot toq blyr.. apostrofa ne se zabelqzva po4ti, samo po dogadki poneje bukvi4kata "s" e dale4 po tova moje6 da poznae6 4e bledata razmazana to4ka e apostrof.
razlikata mejdu tezi 2 cvqta
formata na, obyrni vnimanie tuk, ako probva6 da napravi6 i linka sys 1viq shape 6te e po-dobre.
tuk ne6tata sa 2, pyrvoto BadmotherfuckeR go kaza "i shto imash samo ot desnata strana shadow na designa" tova i mene mnogo me ozada4i, toi sy6to i za cveta na linka e prav, no drugo me pritesnqva, koeto moje da se opravi 4ervenoto e otdolu s lenti4ka, povtorenieto na formi i idei v design-a 4esto e i + =) probvai da sloji6 sy6tata liniika samo 4e zelena pod meniuto. _________________ I scream, you scream, we all scream for Ice Cream =) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Съб Ное 08, 2003 5:02 am Заглавие: mersi vi |
|
|
bee, tva za logoto verno ve ,ama az si kazah che i na men ne me kefi osobeno i ima nesta koito vaobste ne stavat.ama prosto mnoogo se izmachih pokarai tazi stranica i veche nisto ne mi dopada. ste go prerabotq.
za razlikata v jultoto,emi nema kak, tochno teq 2 cvqta koito pokazvash sa razlichni stot gradienta e tama. pak toi mi dobavq nqkva silno jelana ot men toplina kam cqlata grozotiiq. za zaoblenite elementi ,mersi,veche go bqh zel predvid .ste viim kvo she izmislim .
a za promqnata na drugite cvetove .adski ti blagodarq za ideqta !!! qvno mnoo sam zacilil na tva. blagodarq vi ,chao |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kittin

|
Пуснато на: Съб Ное 08, 2003 1:53 pm Заглавие: |
|
|
be ne znam kvo i otkyde si chel poveche za marley, no osven mnojestvo faktologicheski greshki, koito sega niama da izbroiavam, gledai kva prostotia si napisal!!!!
Цитат: | Скоро след раждането на Робърт майка му починала. |
i malko po-nadolu...
Цитат: | На следващия ден Боб отпатувал за USA да посети майка си и да спечели малко пари за своята страст, музиката. |
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Съб Ное 08, 2003 1:58 pm Заглавие: |
|
|
Po-dobre e no ima o6te mnogo rabota! tyrsis i po-hubavi kartinki na lyva - ima mnogo!!!
Tova za maikata e kato: "Tova, kolhoznici, e 4erepa na Pushkin na 3 godini, a tova mu e 4erepa na 15 godini, a tova e 4erepa sled duela!"..Misli ne prevejdai avtomatio4no! Pravish informatioven sait - teksta ti e mnogo vajen!
"В Маями Боб приел името Berhane Selassie, като член на Етиопската Ортдотоска(Ortdotoxen) Църква. Следвало последното му лечение в Германия ,където Боб празнувал своя 36 и последен рожден ден. Лечението му не давало резултат и Боб решил да посрещне края си в собствената родина. Въпреки това още не бил напуснал Маями ,когато на 10.6.1981 починал. "
Ot tuka razbrah,4e maiami e v germaniq, 4e ortodoxalen ve4e e otrotoksen... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreado
|
Пуснато на: Пон Ное 10, 2003 12:40 pm Заглавие: ae vii... |
|
|
nachi hora ,tva za texta koito govorite e se edno da kajete(po4ti de) "tuka informaciqta na saita ti e greshna ,stoto glei si pisal v taq tablica "tuka she ima text,tuka she ima text" i tn.
nali razbirate che prosto trqashe da pastna nqkakyv text za da demonstriram struktorata na saita. ai .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|