Graphilla.com :: Преглед на тема - Jamaicaxek Projects

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Jamaicaxek Projects

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dreado

МнениеПуснато на: Пет Ное 07, 2003 12:32 pm    Заглавие: Jamaicaxek Projects Отговорете с цитат

Ето отново едно плахо "Здравейте" от мен!!! Първо искам да поясня ,че създадох тази тема за да поствам тук my ugly projects. За да не обременявам форума с всеки нов проект ще изпозвам тази тема, надявам се не е против правилата.

Тука ( http://metal-world.kafence.com/rasta/bobbio.HTM) и redesigna на Rastafaria чийто предшественик Вие с удоволствие оплюхте. Е както и да е ,аз сам Ви благодерен. Взех си поука и почетох повечко, потрудих се по-старателно ,скалапих това онова и се получи новата версия.

За да не излизам пред Вас само с "голия" си дизайн, ще напиша няколко думи затова ,какво на мен ми харесва и какво още искам да постигна с визията на сайта(надявам се тези на който вече съм писал,да не се отегчат). Да започнем от логото. Това е версията който никой не е виждал и на която за съжаление мисля че нещо (още незнам какво) й има. Ще трябва според мен още да поработя по него ,за да постигна поне удовлетворяващ за мен ефект. Но на този етап от дизайна е така. Менюто смятам ,че е достатъчно просто ,ясно и функционално. на мен лично ми допада. Шривтовете са четими и незатормозяващи окото. Опитал съм се максимално да олесня прехода от една страница към друга . Приложел съм доста от знанията си за типографията (е ,верно,може й да са доста малко) ,и смятам тва добавя малко плюсче поне към оценката. Еми сега не се сещам още какво да изкоментирам. Просто си мисля ,че в известна степен успях да уловя емоцията желана от мен и да я прехвърля в дизайна. За мен беше важно той да излъчва приятелско , съпровождащо и малко отпускащо осещане. Пък и тъкмо тази цялата позитивна енергия се крие в растафарианската култура. Но незнам ,ВИе ще кажете успял ли съм(поне малко) ,щото аз както винаги сигурно греша. Благодаря за вниманието, доскоро!!! хаха,Jah Bless You!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Пет Ное 07, 2003 1:05 pm    Заглавие: Re: Jamaicaxek Projects Отговорете с цитат

jamaicaxek написа:
Ето отново едно плахо "Здравейте" от мен!!! Първо искам да поясня ,че създадох тази тема за да поствам тук my ugly projects. За да не обременявам форума с всеки нов проект ще изпозвам тази тема, надявам се не е против правилата.

Тука ( http://metal-world.kafence.com/rasta/bobbio.HTM) и redesigna на Rastafaria чийто предшественик Вие с удоволствие оплюхте. Е както и да е ,аз сам Ви благодерен. Взех си поука и почетох повечко, потрудих се по-старателно ,скалапих това онова и се получи новата версия.

За да не излизам пред Вас само с "голия" си дизайн, ще напиша няколко думи затова ,какво на мен ми харесва и какво още искам да постигна с визията на сайта(надявам се тези на който вече съм писал,да не се отегчат). Да започнем от логото. Това е версията който никой не е виждал и на която за съжаление мисля че нещо (още незнам какво) й има. Ще трябва според мен още да поработя по него ,за да постигна поне удовлетворяващ за мен ефект. Но на този етап от дизайна е така. Менюто смятам ,че е достатъчно просто ,ясно и функционално. на мен лично ми допада. Шривтовете са четими и незатормозяващи окото. Опитал съм се максимално да олесня прехода от една страница към друга . Приложел съм доста от знанията си за типографията (е ,верно,може й да са доста малко) ,и смятам тва добавя малко плюсче поне към оценката. Еми сега не се сещам още какво да изкоментирам. Просто си мисля ,че в известна степен успях да уловя емоцията желана от мен и да я прехвърля в дизайна. За мен беше важно той да излъчва приятелско , съпровождащо и малко отпускащо осещане. Пък и тъкмо тази цялата позитивна енергия се крие в растафарианската култура. Но незнам ,ВИе ще кажете успял ли съм(поне малко) ,щото аз както винаги сигурно греша. Благодаря за вниманието, доскоро!!! хаха,Jah Bless You!!!

az moga da kaja samo edno - NAPREDUK imash. i da opraish tzveta na rolover text link da ne sa gubi tolkova mnou, mnou e svetul...i shto imash samo ot desnata strana shadow na designa?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ltl_bee

Местожителство: Plovdiv - Bulgaria

МнениеПуснато на: Съб Ное 08, 2003 12:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ne znam napredyk ima6 li, no 6tom kazvat horata zna4i ima6, za6toto tova rqdko se priznava tuka =) ama tova si ima i +sovete =)
sega 6te se postarq da napravq konstruktivna kritika, takava 4e da moje6 da si izvle4e6 pouka i da nau4i6 ne6to, a ne samo bry6tolevene, a ako gre6a nqkyde, te forumadjiite 6te kajat =)

1. cvetovete v tazi oblast ne se vryzvat hi4, predpolagam 4e ne si iskal da upiotrebi6 estestvenoto bqlo kato fon, ili pyk tymnoto klasi4esko 4erno, i si slojil tozi teal cvqt za6toto ne e grozno trevno zeleno, no pyk e nqkakyv vid zeleno, s koeto si opital da go svyrje6 s drugite zeleni ne6ta po design-a. Probvai sys sivo, taka 6te izpykne stranicata.
2. ei tova logo.. takova edno 4erno-bqlo kato izrezka ot vestnik,.. na ni6to ne mi prili4a, moje bi na lyv4e? obqsni mi kakva e ideqta tam i kogato znam kakvo predstavlqva moje bi 6te moga da ti dam syvet.
3. haresva mi teksta kak e napraven. no ima stra6no mnogo blur po cqlata gorna 4ast, moje bi si iskal blur na kartinkata koqto e za fon? e togava ostavi teksta i logoto da se vijdat, ne gi puskai taka bez poqs da pluvat =)
4. vqrno e 4e obiknoveno fonovite kartinki sa neqsni, no kakvo predstavlqva tazi? zaradi 4ervenata lenta, koqto stoi dobre ina4e, no pyk koito i da pita6 vse 6te se my4i da se vzira pod neq =) kato vyv ogledalo v koeto vijda6 samo polovinata izobrajenie na ne6to i silno ti se iska da vidi6 i drugata 4ast =) (of topic.. razlikata e tam 4e se obry6ta6 i poglejda6 =)p)
5. tova 4e nadpisa e 2 cveten mi haresva, i az ne znaq to4no za6to, no otnovo ot toq blyr.. apostrofa ne se zabelqzva po4ti, samo po dogadki poneje bukvi4kata "s" e dale4 po tova moje6 da poznae6 4e bledata razmazana to4ka e apostrof.

razlikata mejdu tezi 2 cvqta

formata na, obyrni vnimanie tuk, ako probva6 da napravi6 i linka sys 1viq shape 6te e po-dobre.

tuk ne6tata sa 2, pyrvoto BadmotherfuckeR go kaza "i shto imash samo ot desnata strana shadow na designa" tova i mene mnogo me ozada4i, toi sy6to i za cveta na linka e prav, no drugo me pritesnqva, koeto moje da se opravi 4ervenoto e otdolu s lenti4ka, povtorenieto na formi i idei v design-a 4esto e i + =) probvai da sloji6 sy6tata liniika samo 4e zelena pod meniuto.
dreado

МнениеПуснато на: Съб Ное 08, 2003 5:02 am    Заглавие: mersi vi Отговорете с цитат

bee, tva za logoto verno ve ,ama az si kazah che i na men ne me kefi osobeno i ima nesta koito vaobste ne stavat.ama prosto mnoogo se izmachih pokarai tazi stranica i veche nisto ne mi dopada. ste go prerabotq.

za razlikata v jultoto,emi nema kak, tochno teq 2 cvqta koito pokazvash sa razlichni stot gradienta e tama. pak toi mi dobavq nqkva silno jelana ot men toplina kam cqlata grozotiiq. za zaoblenite elementi ,mersi,veche go bqh zel predvid .ste viim kvo she izmislim .

a za promqnata na drugite cvetove .adski ti blagodarq za ideqta !!! qvno mnoo sam zacilil na tva. blagodarq vi ,chao
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
kittin

МнениеПуснато на: Съб Ное 08, 2003 1:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

be ne znam kvo i otkyde si chel poveche za marley, no osven mnojestvo faktologicheski greshki, koito sega niama da izbroiavam, gledai kva prostotia si napisal!!!!

Цитат:
Скоро след раждането на Робърт майка му починала.

i malko po-nadolu...

Цитат:
На следващия ден Боб отпатувал за USA да посети майка си и да спечели малко пари за своята страст, музиката.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
NOX

МнениеПуснато на: Съб Ное 08, 2003 1:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Po-dobre e no ima o6te mnogo rabota! tyrsis i po-hubavi kartinki na lyva - ima mnogo!!!
Tova za maikata e kato: "Tova, kolhoznici, e 4erepa na Pushkin na 3 godini, a tova mu e 4erepa na 15 godini, a tova e 4erepa sled duela!"..Misli ne prevejdai avtomatio4no! Pravish informatioven sait - teksta ti e mnogo vajen!
"В Маями Боб приел името Berhane Selassie, като член на Етиопската Ортдотоска(Ortdotoxen) Църква. Следвало последното му лечение в Германия ,където Боб празнувал своя 36 и последен рожден ден. Лечението му не давало резултат и Боб решил да посрещне края си в собствената родина. Въпреки това още не бил напуснал Маями ,когато на 10.6.1981 починал. "
Ot tuka razbrah,4e maiami e v germaniq, 4e ortodoxalen ve4e e otrotoksen...
dreado

МнениеПуснато на: Пон Ное 10, 2003 12:40 pm    Заглавие: ae vii... Отговорете с цитат

nachi hora ,tva za texta koito govorite e se edno da kajete(po4ti de) "tuka informaciqta na saita ti e greshna ,stoto glei si pisal v taq tablica "tuka she ima text,tuka she ima text" i tn.
nali razbirate che prosto trqashe da pastna nqkakyv text za da demonstriram struktorata na saita. ai ..
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети