Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ango

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пон Мар 29, 2004 2:19 am Заглавие: |
|
|
ami men ne mi haresva pi4a...... mnogo plastmasov izglejda :P nqma6 li drug?
i na edno mqsto po nadolu pri What Thes Say About Us ti se razminava edin image v dqsno ot strelkata
za6to ne probva6 da go centrira6 celiq sait? _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ango

|
Пуснато на: Пон Мар 29, 2004 8:04 am Заглавие: |
|
|
Hmm -tva e polozenieto sus image-a -nisto ne mi dadoha-tva daze dopulnitelno sum go tursil-
Mislih da go center-na ama ne mi sedeshe noou -ste go vida pak.
Merci za strelkata -ste go fixna |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vALE
|
Пуснато на: Пон Мар 29, 2004 10:27 am Заглавие: |
|
|
Pochnalo e da stawa spored men. Imam slednite zabelejki:
1. Kartinkite, koito sa w beli kareta, backgrounda da ne e tolkowa kontrasten (kato seg abial) a da e naprimer swetlo siwichko.
2. W sectiona "What they say about us" background image-to e mnogo silno i se bie s texta.
3. Headerite na wseki section da ne sa italic i da sa malko po-malki. Syhsto i bialata chertichka razdeliashta sectionite ako moje da e po-tynka. Obshto wzeto elegantnoto izlychwane koeto se wywejda sys zaglawnia kolaj e mnogo dobro i mislia che shte e dobre da prodyljish w tozi stil. Poradi syshtite syobrajenia ako mojesh syshto namali goleminata na texta koito e nai dolu, kydeto se dawa adresa na company-to.
Pozdrawi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пон Мар 29, 2004 10:52 am Заглавие: |
|
|
shto e stanal tolkova goliam hedara ? ne e li po-dobre tez nadpisi pokrai zelenite ( tene se chetat dobre m/u drugoto) linii da gi slojish horizontalno i da reznesh celia hedar napolovina ?
"What they say about us" tva s cheren background samo na texta mislia mnogo grubo reshenie. Niakvi poluprozrachni kareta po dobre mai... ili neshto drugo ama ne taka :)
za texta nai otdolu vALE kazal veche :)
Pod produktite tam deto ti e "More" imash fon gradient edinstvenia v celata stranica ;) moe bez nego da minesh. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zhvihti

|
Пуснато на: Пон Мар 29, 2004 5:58 pm Заглавие: |
|
|
Contact Quark, the professionals that have been serving businesses, individuals and governmentS for over 17 years.
За хедъра ти казаха, че е прекалено голям, но освен това на мен ми седи прекалено брутално повтарящата се комбинация от къса зелена хоризонтална и дълга сива наклонена черта вдясно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Мар 29, 2004 6:00 pm Заглавие: |
|
|
нещо не ме кефи как стои цялото надробено и хаотично! а и тези зелени цветове и форми май са ти любими:)? _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ango

|
Пуснато на: Пон Мар 29, 2004 6:29 pm Заглавие: |
|
|
ico,vale -10x pi4ove -suglasen za careto sus infoto -ste namala siza na fonta
za "header" -a -ne mi se s6te da na pravya kalupnoto-header-menu -info
zatova go pusnah po golemo tva image-ne e typical site -nema navigation i pro4ie
Italica-tzuk -ne go davam :) (moze bi po malak-no italic ste da e )
iska mi sew da sloza accent okolo logo v deistvitelnos ama trebe da go pomislya oste -v sredata ste e grubo mi se 4ini
sa "what they say.."-iskam texta da ima haracter za captions(subtitri) sort of ..moze da potopya oste bgr image-a somehow..Imah purvi variant sus kareta ama mi sedeshe sku4no
zhvihti,brat-ne e grammar tva -ami prosto e sluzil za one government-the us government -got it?
DR2-praveno e sa sustata company-same color scheme-branding i pro4ie
MErci na vsi4ki pak |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zhvihti

|
Пуснато на: Пон Мар 29, 2004 7:28 pm Заглавие: |
|
|
ango написа: | zhvihti,brat-ne e grammar tva -ami prosto e sluzil za one government-the us government -got it? |
Тогава го напраи governmental institutions или the us government щото така ич не звучи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ango

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ango

|
Пуснато на: Нед Апр 25, 2004 11:12 pm Заглавие: |
|
|
http://nybull.com/areubugged3_2.html
tova e posledno..or I'll shoot the client in the face,,.. I swear
povrushta mi se ve4e ot tiya..
fucking wankers
:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Апр 26, 2004 1:49 am Заглавие: |
|
|
много мрачен се е плучил тоя хедър:( много "готик" хавата! като цветове де:) на хедъра бих му оставил малко повече място отгоре и под него преди да започне първия пасаж текст. втората колона с текст ти е отместена вдясно и не стои добре. подравни я по Mini Sure Lock панелът. иконите на същите панели ако ги пробваш да са със същия цвят като тъмния от преливката мисля ще е по-добре. тея квадратчета дето са над заглавките на пасажите малко разбиват визуално подредбата! мисля ще е по-добре без тях и тези разделните линии да са в зеленото от дизайна. а и заглавките на текстовите пасажи може да ги пробваш да са в това зелено. сега направо ми избождат очите. долу контактите не са ли грамадански като големина на шрифта???? или така "иска" клиента? тук пак може да разиграеш текста с това зелено... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ango

|
Пуснато на: Пон Апр 26, 2004 5:36 pm Заглавие: |
|
|
hmm da -ste gi probvam teya nesta ,ako mine designa...
10x |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|