Graphilla.com :: Преглед на тема - Banq

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Banq

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
String

МнениеПуснато на: Нед Ное 16, 2003 1:35 pm    Заглавие: Banq Отговорете с цитат

Emi edno enshtu i ot mene ottdavna ne sam postval nishto, no prosto zashtoto ne sam i svarshil nishto hubavo , no vse pak si namerih kursove za max i eto go rezultata ot chesovete, po princip mnogo si go haresvam no vse si mislq che svetlinite mi mnogo kucat osobeno kato slojih i maglata stana ujasno , postvam go vse pak za mneniq.

http://3ddesign.hit.bg/temp/Banq1.jpg
http://3ddesign.hit.bg/temp/banq2.jpg
http://3ddesign.hit.bg/temp/banq3.jpg
ne gi postvam kato kartinki zashtoto sa s golqma rezoluciq za da se vijdat po dobre detailite.
drone sorry che nqma da mojesh da gi vidish no shte se vazpolzvam ot momenta da pomolq nqkoi da gi kachi che da se vijdat i ot drone, ako smetne che si struva da se vidqt de.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Нед Ное 16, 2003 2:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

.... баня с плочки по тавана?????
ValBo

Местожителство: София-Шумен

МнениеПуснато на: Нед Ное 16, 2003 2:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Хмм
String ти били се чувствал удобно подобна мрачна баня
skynet

МнениеПуснато на: Нед Ное 16, 2003 5:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mnogo suha izglejda banqta :), probvai s drugi materiali, smeni rendera, za vraya imashe mai gotovi material biblioteki
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
SINNER

Местожителство: къмпинг черноморец

МнениеПуснато на: Нед Ное 16, 2003 5:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kade gi tia biblioteki ? as ne sam vijdal takiva
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
daysleeper

МнениеПуснато на: Нед Ное 16, 2003 11:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

na men mi prili4a na "baniq, v kraq na koridora ot plo4ki" ;)
ne6to kutza kato arxitektura i design .... osven ako ne go pravi6, za da si probva6 rendera ili tam kakvoto iska6 da probva6 :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
spacer
bad ass panda

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Ное 17, 2003 1:51 am    Заглавие: Отговорете с цитат

daysleeper написа:
na men mi prili4a na "baniq, v kraq na koridora ot plo4ki" ;)
ne6to kutza kato arxitektura i design .... osven ako ne go pravi6, za da si probva6 rendera ili tam kakvoto iska6 da probva6 :)

Eto edin na kogoto mu prilicha na banq. Znachi ne wsichko e izgubeno. Oprawi swetlinata i i potyrsi malko po-interesen ygyl za render, i shte e ekstra. ..... ekstra banq.
Върнете се в началото
String

МнениеПуснато на: Пон Ное 17, 2003 4:12 am    Заглавие: grrrr Отговорете с цитат

hm , znam che sichki ste golemi profesori no vmesto da kazvate na kakvo vi prilicha i na kakvo ne vi prilicha koeto vsashtnot slabo me valnuva,mojeshe da kajete kak tochno da go podobrq ili da go napravq po realistichno , ne sme se rodili naucheni nali ?a ne nqkvi idiotski izkazvaniq kato "podobri svetlinata" ili "plochki na tavana?!" ili pak smeni "rendera"
vii kolko rendvashti programi se mislite che polzvam da ne sam profesor ?
tva mi e hobi ei taka za svobodnoto vreme ne che ne iskam da go napravq profesiq no koto i da sloja se poluchava podobni izmisleni mneniq , izobshto ko li si igraq da postvam mai nqqm rabota tuka pri "daskalite" q fora.
Върнете се в началото
Boteff

МнениеПуснато на: Пон Ное 17, 2003 4:53 am    Заглавие: Отговорете с цитат

.... kakvo ne ti e qsno ot "podobri svetlinata" ili "plochki na tavana?!" ili smeni "rendera".... ?!?! svetlinata ne izglejda realisti4no s edna duma!! tova stava kato si poigrae6 s nastroikite i poziciqta(te) na osvetlenieto.. ( predpolagam znae6 kak stava ) drugoto za rendera ako si na MAX, a mai si kato gledam, V-ray da kajem ( tova e render za MAXa ) ima kup nastroiki koito moje6 da probva6, ne moga konkretno da ti kaja koe na kolko da sloji6 no ni6to ne pre4i da opita6... i nakraq no ne i na posledno mqsto, pi4 ama KVI sa tia PLO4KI na tavana...a?! koi 6e ima smelost da vlezne v taq banq pri opasnost ot spukan 4erep... i kato cqlo dizaina na banqta ne e 4itav ( az mnog ne otbiram ot WC dizain ) ama vinagi moje6 da sravni6 ot nqkade... i da preceni6 koe ne e nared!! Btw i point of view-to koito si dal e 6it!!! dori i edin kenef moje da izglejda razdvijen ako e pokazan ot podhodq6t ugal taka prosto e sku4no ( do kolkoto moje da bude veselo edno WC :)!! aa i ne mislq 4e ima detail mnogo mnogo vkaran nali a toi sami bi ti pomognal za zavur6enostta na cqlata dalavera deto si postnal ?!
Върнете се в началото
spacer
bad ass panda

МнениеПуснато на: Пон Ное 17, 2003 11:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Брей че си нервен. Значи, точна формула за тия неща мяй няма. Как искаш някои да ти каже "Направи тва и тва"? Имаш сцена, имаш лампи, ми поиграи си малко с тях. Не си сигурен какво трябва да постигнеш? Ми влез у вас в банята и се поогледай. КАто за начало, на тая твоята картинка има места които са много ярко осветени, а на други места не попада почти никаква светлина. Проблем! Сложи няколко лампи които да ти симулират отразената от тези плочли светлина. Всъщност, откъде изобщо идва светлината в тая твоята картинка?

БТВ, недей да сменяш рендера!! Действай си с тоя. Никои не е еказал че, scanline не върши работа. Скайнет искаше да каже че ще ти е по-лесно да си настроиш осветлението с В-рей, ама аз пък не мисля, че ще ти е по-лесно на тебе специално, а и не мисля, че трябва да търсиш лесното, преди да си се усетил как точно да си раполагаш светлините. И пак ти казвам, тва разположение си зависи от сцената. Няма кой да ти каже "Сложи лампа тук и една там".

И не знам в изказването "Намери по-интересен ъгъл за рендване", кво те притеснява.
Върнете се в началото
PaKost

МнениеПуснато на: Пон Ное 17, 2003 3:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

iskash konkretni idei, losho niama
Purvo naistina mahni plochkite ot tavana, ne sa mnogo majstorite uspeli da nalepiat i tavana s plochki bez tova da se otrazi na zdraveto na obitatelite :)
Vtoro opredeleno smeni ugula i mowe bi lens i FOV na kamerata. Po diavolite tazi banja e po-goliama ot moja hol. Spored men triabva da izpolzvash shirokougulna kamera i da ja pribliwish povechko
Mowe bi e dobra ideja da pokawesh iztochnicite na svetlina shtoto taka e malko oburkvashto
Opredeleno slowi oshte 2,3 iztochnika na svetlina, dvojno trojno po-slabi ot osnovnite, simulirashti otraziavashtata se svetlina, taka shte stane po-realistichno
I posledno nedej da vzimash kritikite tolkova navutre
Vse pak tozi forum e tochno za tova, da mowesh da poglednesh tvorenieto si prez ochite na drugi v oblastta
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Yahoo Messenger
String

МнениеПуснато на: Сря Ное 19, 2003 8:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

deistvam...:] vazmojno nai-skoro shte q postna

p.s mi nevinen sum ko da napravq
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети