Graphilla.com :: Преглед на тема - edni lageri...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

edni lageri...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Уеб Дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
tuzemec

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Окт 27, 2003 5:46 pm    Заглавие: edni lageri... Отговорете с цитат

Maj me nqmashe dosta wreme, poradi razlichni prichini, ta wikam da zema da iztyrkalqm edni lageri:

Ta... logoto ne e moe, beshe dadeno ot klienta i kolkoto i mychno da mi beshe ne moje da stawa wypros i za smqna/prerabotka. Drugo osnowno iziskwane beshe tiq cherwenichkite nadpisi gore. Towa syshto ne podlejeshe na promqna. Za shrifta im mi beshe obyrnato wnimanie i shte probwam da go smenq.

Shte se radwam na preporyki i komentari.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Hackum

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Пон Окт 27, 2003 9:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Струва ми се че тоя текстов блок идва малко в повече. Според мен трябва да оставиш само 1вия параграф. Може би някаква снимка ще дойде добре на страницата.

Иначе останалото му допада като цвят и избор на фонтове.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
mucho

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Окт 27, 2003 9:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

na4i na men li4no twa sinio s twa 4erwnu sa mi nou nesywmestimi ....

... za drugoto 6te se obadqt drugite :)
Върнете се в началото
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Сря Окт 29, 2003 12:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ako moga da dam neshto kato savet to shte e da se napravi toq design v gama - cherno/sivo/cherveno ... tva sinio - az ne che ne obicham sinio .. uuu ... dudi dudiiiii ...
ama tuka ... ne sa e varzalo ...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Аватарче

МнениеПуснато на: Сря Окт 29, 2003 12:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Snaker написа:
ako moga da dam neshto kato savet to shte e da se napravi toq design v gama - cherno/sivo/cherveno ... tva sinio - az ne che ne obicham sinio .. uuu ... dudi dudiiiii ...
ama tuka ... ne sa e varzalo ...

ili moe da mahne chervenoto... da sloi po - podhodqshto - ako iska da zapazi shemata...

twa koeto az bih preporachal - e izprawqne na tiq linii otstrani... imash i bez twa dosta gunki otgore w header-a...

prodylji nadolu - shtom imash tolko malko content - zatwori otdolu s nekwa fasha.

butobnite ne sa stanali - shto se opitwash da izpolzwash too siten font tam - nali e navigaciq - ne q krii.

BG i EN - ne e loso da sa razlichni butoni.. ili pone izmisli nekuw po- qsen "pressnat state" na tia butoni.

AZ obi4am (za razlika ot Love Hate) kombinaciqta ot serif & sanserif fonts w edin design - ama tuka sanserifa ne e too kojto trqbwa. Se si misla che ako polzwash neshto blizko do twa koeto e nadpisa RUDI na logoto - she e e podobre.

Toz pattern otstrani na site... smetash li che na 1600x1200 she e got takowa swetlo sinjo s pattern da ograjda site ti? Probaj i preceni - az sam siguren che za mene nema da e got - ma li4no mnenie... spored mene podobre polzwaj raven cvqt za back - patterna ako tolko darjish na nego ima de da go pozlwash.

W headera - hem imash mnoo prazno - hem e mnoo natowaren - pomislil tam koe kak da se razpolozi - BTW - trea seriozno da porabotish po otnoshenie na typography-ata...

Tia box-owe otdqsno deto sa - nowini, offerti.... parwo - misla si che nowinite trea sa predi ofertite - shtot site trea ti se stremi da zazdawa dowerie, a dowerie sazdawa edin update-van site, koeto she si prolicni ot nowinite. Ofertite she sa si extra i otdolu... inak sa sazdawa wpechatlenie che direktno sa opitwash da mi prodadesh neshto... koeto neznam dali e tolkoz dobre :))

emi... ninam... neshto si zabraih mislata -ako sa seta oshte neshto sha pisha.. :)
Върнете се в началото
fox

МнениеПуснато на: Сря Окт 29, 2003 12:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Snaker написа:
da se napravi toq design v gama - cherno/sivo/cherveno

tai tai
vse pak ne prodavat damski prevrazki i kozmetika, ami mazni lageri

i fonta v cherveno ne mi haresva
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Сря Окт 29, 2003 12:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dobre de ... sa az ne razbrah - gore trebe da e cherven texta ... a font-a i toi li trebe da e tova koeto e ... shtotu ako ne e zaduljitelno da e toq font e savsem druga hava ...
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Сря Окт 29, 2003 6:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

imam samo edin wapros
zasto gledam tuka masowo se prawat layots deto nito kat cwiat nito kat forma mi goworat za deinostaa na firmata. stiga samocelni grafichni izcepki moe da e bel fon i da ima dwa elementa no da znam za ko stawa duma sin lager ne sam wizdal / ne slu4aino snakera kazwa siwo.
nanowo go po4ni basi to e dostata4no samo da slozis detaili ot lager taka 4e dase wizdat kwo tolkowa
Върнете се в началото
54ka

Местожителство: space

МнениеПуснато на: Сря Окт 29, 2003 6:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mozje li samo da popitam... kato ot samoto nachalo si znael za chervenite nadpisi zashto ne podkara i designa v tazi posoka, che pone da ne se biat taka...
Inache dizaincheto ne e losho ;) ama gi vyrzji nqkaksi !!!!
Върнете се в началото
tuzemec

МнениеПуснато на: Чет Окт 30, 2003 4:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Uh...
Mnogo blagodarq za komentarite i preporykite... (avaterchto osobeno beshe dosta izchepratelen, blagodarsko) dano mi se dade wyzmojnost da se wyzpolzwam ot tqh - w smisyl da ne kajat che sajta trebe da e gotow za wchera... heh... I bez twa izgubih cenno wreme s tiq virusi deto sa plyznali... i nqmam w predwid pc virusite ;-)

Ta na wyprosite... klienta iska da preobladawa sinioto i da ima cherwen nadpis gore, kato ne se kazwa nishto (pone zasega) za shrifta.

She go pochna ot ediniq kraj... shrifta, paterna i t.n. pyk da widim do de shte q dokaram...

Mersi, oshte wednyj...
Върнете се в началото
wakeop

МнениеПуснато на: Сря Ное 19, 2003 6:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

какво стана с лагерите, бе туземец?
Хареса ли клиента идейката?

любопитствам, щото и аз едни лагери търкалям, та ми стана интересно какъв ще е сайта на конкурентите им на моите ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Сря Ное 19, 2003 7:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

измисли нещо да направиш за да стегнеш тоя дизайн. сега не става с тея вдлъбвания отстрани и логото както е навързано. цялостно не ми се вързва като наредба. липсва организация. освен това седни и помисли за тоя шрифт. някакси този не се вързва с идеята че това е сите за лагери. и да ти кажа тези текстури също не се вързват с целта на сите. лично аз си го представям с доста метални елементи и текстури. да стои тежко и масивно а не така "ефирно" и с това синьо. пмисли още какво може да вкараш като елементи. като цяло ми стои претупано и изсмукано от прчстите като идея. поне да го вкараш в някакви стандарти ще е добре. има разни неща които може да ползваш като елементи. едно от тях е че това са кръгли форми-лагери. бутоните също не ми се вързват с идеята 4е това е сите за лагери. просто седни и направи нещто ново. нямащо нищо общо с това.
tuzemec

МнениеПуснато на: Пет Ное 21, 2003 2:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мда... Отказах се от тоя дизайн... Съгласен съм, че тоя дизайн изобщо не се връзваше с идеята. Незнам що го направих... аз така, като ми влезе в някоя идея в главата и... не излиза дори да не е много подходяща за конкретния проект.

Че сега прявя друг вариант. Ама ми е много трудно щото клиента иска едни работи дето изобщо не мога да ги съчетая.
Като стигна някакъв що-годе читав вариант ще го постна.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Уеб Дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети