Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
monipro
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2003 8:54 pm Заглавие: |
|
|
kvo da ti kaja,
oshte dosta desktopi trqbva da oformish dokato stane
uspeh:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chernat
|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2003 11:14 am Заглавие: |
|
|
e napravo ne se zdurjax po temata diablo, eto ne6to i ot men :))
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
monipro
|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2003 11:58 am Заглавие: re |
|
|
ot nrg333 Цитат: | kvo da ti kaja,
oshte dosta desktopi trqbva da oformish dokato stane
uspeh:) |
nqma da oformqm nishto,zashtoto ne mi e rabotata da pravq desktopi, nito mi e interesno. prosto me pomoliha horata.
a i kakvo trqbva da stane??? bih iskal nqkakvi gradivni mnenia ot sorta - tova zelenoto ako e 4erveno,shte e dobre ili zashto ne slojish drug background i t.n., a ne tova ne stava, onova syvsem. mislq,4e taka vsi4ki mojem,nali? blagodarq za vnimanieto i za pojelanieto za uspeh!
ina4e mi e interesna pe4atnata reklama. prosto neshtata mi sa stari i sa praveni s o4evadnata namesa na klienta, poradi koeto samiat az ne gi ocenqvam visoko. posle shte postna vse pak,samo da gi ka4a. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2003 12:09 pm Заглавие: |
|
|
za da ima gradivnost trebva baza, tuka takava nema ! _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
monipro
|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2003 2:33 pm Заглавие: |
|
|
aight. baza kazvash...
kato kakva naprimer? govori mi! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2003 4:07 pm Заглавие: |
|
|
абе човек ти май не разбираш от дума. хората ти го казаха че тез неща не стават ама ти продължаваш да упорстваш.... ако искаш да се представиш като за тоя форум ще трябва да постнеш доста по-добри неща. тука има хора хора които се обиждат като гледат такива постове! ако имаш нещо по-добро от това пусни ако не.... по добре седни и яко работи за да постнеш пак! тоя форум не е за фотошопски филтарчета и ефектчета дето са с "default-defoult" настройки и представени за арт! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
monipro
|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2003 4:45 pm Заглавие: |
|
|
za syjalenie nqmam mnogo vreme,no pyk imam jelanie. shte napravq nqkoi neshta i pak shte govorim. m/u drugoto "art" izobshto ne e dumata.
samo mi e malko kofti, 4e e frash s hora, koito ne se pritesnqvat da se dyrjat visokomerno, osobeno s novodoshlite, no dokolkoto sym 4uval, bilo priznak na kompleksi. tva e druga tema. never-mint:) blgd anyway.
a ot tova izre4enie tebe trqbva da te e sram Цитат: | тука има хора които се обиждат като гледат такива постове! | - 4e tiq hora da ne sa sys sinq kryv,4e da se obijdat? ne sa li bili edno vreme zeleni bre? trqbva li da ma4kash samo4uvstvieto na nqkogo na starta? glupav podhod,byliiv mi. za drugoto-priemam syveta ti-shte sedna qko da ba4kam, no zashtoto me kefi,ne za drugo. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2003 4:54 pm Заглавие: |
|
|
ама ти пак я караш постарому! не разбираш ли че тука се мъчат хората да правят стойностни неща а не да въртят надписчета с ефекти! и не се държа високомерно за моите 5 години художествено училище, 6 години НХА, 8 години графичен дизайн искам да ти кажа че мнението не ми беше висопкомерно а направо снизходително! сметни сам колко съм се юркал да бачкам за да имам някаква смелост да поствам пред други хора неща който съм правил! ако прочетеш внимателно ти казвам да покажеш други неща ако имаш. а ако не и имаш желание да се занимаваш с това ще трябва да се потрудиш доста! аре стига толкова от мен... _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
monipro
|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2003 5:56 pm Заглавие: |
|
|
tova,4e si u4il e mnogo hubavo,samo ne nablqgai tolkova na nego. otnovo kompleksi. moje da ne sa profesionalni,a drugi,no da ne vlizam v rolqta na psiholog. az ne se zashtitavam,a komentiram reakciata na hora,koito sa navytre s neshtata /kato teb da kajem/ - zashtoto s takyv tip dyrjane s nishto ne motivirash novacite,koito imat jelanie,ok?
az kato sym magistyr v moiata si nauka edva li shte trygna da obqsnqvam na nqkogo kolko sym u4il i s tova da go stresiram,4e nishto ne znae i ne moje - osobeno pyk ako 4ovekyt vkarva nqkakyv entusiazym v cqlata rabota. nali ne si u4itel nqkude? dano da ne si,zashtoto gorkite u4ashti. samoiztykvaneto vodi do samoizhabqvane, da ne ti kaja druga duma. jiv i zdrav |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|