Graphilla.com :: Преглед на тема - Представяне за 3D

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Представяне за 3D

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Ixtiandur

МнениеПуснато на: Съб Ное 22, 2003 11:34 pm    Заглавие: Представяне за 3D Отговорете с цитат

Ами това ще да бъде моето представяне. Това е low poly модел на дяволчето, което Snaker е направил за www.3dzone-bg.com. "Тежи" 1896 триъгълника. Има текстури и скелет. Първата картинка е като за "представяне", втората е рендвана с harware-а за да покаже евентуално как би изглеждал в някоя игра.

Естествено се надявам да бъда приет, но това ще решите вие. Бих искал да видя поне някаква критика. Най-вече от Snaker.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Boteff

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Ное 23, 2003 12:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

s opredelena cel li si go pravil low poly ?! az ne vijdam textura po skoro si prasnal razli4en cvqt na politata mai ;)) na Snakera na gqvoleto mai ima6e nqkakva emblemka na drehata ako ne se luja.. btw ako be6e Hi- Poly mislq 4e s toon 6ader 6te6e da zaspi :)) inak si go dokaral kato me6..
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ixtiandur

МнениеПуснато на: Нед Ное 23, 2003 12:14 am    Заглавие: Re Отговорете с цитат

Текстури има, и не виждам защо трябва да приемаш нещата така. Low poly е защото е правен с поглед в бъдещето, където евентуално ще бъде импортнат в игра:). А за текстурите, пробвах и така ми харесва повече, сега леко се наподобява дънковия материал, плата на фланелата и кожа, но искам да видя какво ще каже Snaker. Не виждам какъв е проблема с броя на полигоните, аз искам да е low poly и за това е така. Хората даже се чудят как да намалят максимално броя им. Ако искате мога да му направя normal maps, но ще си остане с малко полигони. Пробвах и с toon shader, но малко игри за сега имат такъв изглед, а и той се постига по други начини. Надписчето на оргинала е - 3D.
Върнете се в началото
Boteff

МнениеПуснато на: Нед Ное 23, 2003 12:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

purvo.. ne priemam ne6tata nikak, vse taq mi e koi kvo prai!! pitah te nai u4tivo.. ne sum te uprekval za ni6to a samo izkazah nqkoi predlojeniq s koito nikoi ne e dlujen da se suglasqva!!! pak ti kazvam model4eto e cool... ako be6e pusnal i wire o6te po dobre.. btw da ti kaja az naistina ne vijdam dunkov material i koja.. moje prosto da mi e 6it monitora ne znam.. i naistina pi4 toq forum e za kritika i mneniq ne samo da ti vikat ieee man cool i t.nt!!
Върнете се в началото
Joro*

МнениеПуснато на: Нед Ное 23, 2003 1:18 am    Заглавие: Re: Re Отговорете с цитат

PPP написа:
Текстури има...

texturi njama, no wypreki towa poluchawash prawa

welcome
Върнете се в началото
Imperial

Местожителство: Соединенные Штаты Америки

МнениеПуснато на: Нед Ное 23, 2003 9:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

и с право :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Нед Ное 23, 2003 2:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mi to neznam za 3d ne e li dobre da se vijda i originala praven v dalechnoto minalo ...

i tva ...

sa az de da znam ... poneje PPP mi poiska mnenie ... az 3d-to go imam kato instrument za topcheta da renda ;))
stakleni pri tva ... mnogo e hubuu ... priznavam ...

sa tva mi e rabato ma to sigurno shtotu za low poly li kvo se vika tai trebe da e ... znam li, az renda topcheta ... sas nasocheno osvetlenie !!!
Върнете се в началото
Zoo

МнениеПуснато на: Нед Ное 23, 2003 3:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mislia che niama da e losho da vidim i niakvi varianti s texturi, za malko poveche obem :)))))
Върнете се в началото
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Нед Ное 23, 2003 3:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

сега като гледам concept-a ми допада как е пипнато. но като ще е лоу поли нищо не пречи да му добавиш още малко полигони ако няма някакво ограничение в големината. например на опашката може да добавиш още малко сегменти. или поне ги направи в текстурата.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Ixtiandur

МнениеПуснато на: Нед Ное 23, 2003 4:45 pm    Заглавие: Re Отговорете с цитат

Радвам се че ме приехте. Явно не съм се изразил правилно, не исках да упреквам Boteff за поста. Всъщност отдавна гледам и следя форума, но сега реших че ще мога да се пробвам. За текстури с повече "обем" ще трябва да изчакате(така ми харесва повече). А топчетата са чудесна тема:). Това е нещо адски старо. Така и не успях да докарам добре разливането.

Това е сегашната текстура на тялото. Както виждате, има такава.
Върнете се в началото
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Нед Ное 23, 2003 7:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

само си си "играл" за тая текстура- със същия успех можеш да дадеш цветове на материала още в max-са .... ако 2D художник работещ при нас покаже такова "текстуриране" със сигурност няма да изкара дълго време :)))
Joro*

МнениеПуснато на: Нед Ное 23, 2003 8:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
...няма да изкара дълго време :)))

mnogo ste milostivi tam pri vas :))
Върнете се в началото
Boteff

МнениеПуснато на: Нед Ное 23, 2003 8:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

pi4 6tom uspq da zabludi6 Joro 4e nqma textura....;)))
Върнете се в началото
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Нед Ное 23, 2003 8:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Vajnoto e che modela e mnogo dobre izpulnen i naistina presuzdava mnogo tochno originala:)texturata ako si reshil taka da q ostavish si gubi smisula kato takava naistina, zashtoto, bi mogul da vkarash malko etaili kato gunki na drehite tva onova, neshta koito ne mojesh da napravish v low poly model s geometriq.Inache sushtiq look mojesh da go postignesh s edin multi sub-object material:)Vupreki tva modela e super i e kadurno napraven, dobre doshul
Joro*

МнениеПуснато на: Нед Ное 23, 2003 8:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Boteff написа:

botev .. pod "textura njama" imah tochno predvid towa koeto i wsichki ostanali
Върнете се в началото
Ixtiandur

МнениеПуснато на: Нед Ное 23, 2003 10:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Честно ви казвам така ми харесва повече. Така изглежда като играчка.

Цитат:

Абе и аз така си помислих след като видях това:) ->
Цитат:
PPP написа:
Текстури има...

texturi njama ....

Върнете се в началото
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Нед Ное 23, 2003 10:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

абе ако нямаш някакво много твърдо ограничение в броя на фейсовете и полигоните шо не му сожиш още малко детайл!? има една джаджа на гърдите а и опашката има повече детайл. мисля че ще стане по добре. а да ти качи полигоните максимум с още 200-300. струва ми се че ще стане по-добре.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети