Graphilla.com :: Преглед на тема - Character: Hanji the dark fighter

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Character: Hanji the dark fighter

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Soul)S(urvivor

Местожителство: The Edge

МнениеПуснато на: Пет Дек 19, 2003 2:07 am    Заглавие: Character: Hanji the dark fighter Отговорете с цитат

Otnovo porednata PS7 rabota.Nqma da komentiram skicata za kolko vreme sum q pravil, che sha kajete, che sum neseriozen.Ami tva e.
Ne mi doide nishto drugo na glavata za background i tva slojih.Nadqvam se da napredvam.Vie sha kajete!!!!!!!

Ako nqkoi ne q vijda da kazva.Prosto ne moga da uploadvam vuv free-host i za tva tuka sum q slojil.
I drugoto, koeto e, che sujelqvam za lqvata ruka, che izglejda tolkova golqma.Shte q opravq.
scrape

Местожителство: graveyard

МнениеПуснато на: Пет Дек 19, 2003 2:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат

pi4 napredak ima...samo ne gi pravi tolkova tumni kartinkite...i mnogo blur bre...toq me4 mnogo se gubi.... lqvata ruka osven che e pogolemichka sedi ploska...stisni iumruk da vidish kak izglejda :)
Soul)S(urvivor

МнениеПуснато на: Пет Дек 19, 2003 2:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

No problem! Utre shte q opravq. Za tumninata v risunkata ne sum vinoven. Monitora mi e skapan. V nas mi q pokazva xtra. Ama v 1 priqtel
gi pokazva po-tumni. Ta rukata, utre kato stana shte q opravq.
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Дек 19, 2003 11:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ако ще им слагаш самурайски мечове в ръцете, отиди виж
http://www.nipponto.com/swordpage.html
за общ външен вид в прибрано положение и

http://www.aoi-art.web.sh.cwidc.net/sword/katana/main.html
за Katana

http://www.aoi-art.web.sh.cwidc.net/sword/wakizashi/main.html
за Wakizashi

http://www.aoi-art.web.sh.cwidc.net/armor/main.html
за брони

че съм малко алергичен към кофти изображения на мечове... но не го приемай много навътре, аз съм си така по принцип
Soul)S(urvivor

МнениеПуснато на: Пет Дек 19, 2003 4:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Gotovo.Sega opravih rukata makar che oshte stoi golqma sravbnenie s
glavata.Abe super malko sum pipal v/u risunkata.nadqvam se mecha da
ne izglejda veche tolkova zacapan.

Sledvashtiq put sha se postaraq da napravq istinski samoraiski me4.
atmos

МнениеПуснато на: Пет Дек 26, 2003 4:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

охоо... я виж ти.. къде си се подвизавал ти :) Еми гледам че си пооправил туй онуй и работата ти е станала доста сполучлива за което мога да кажа само едно Браво, но като цяло пак си има същите проблеми по позата. В момента тя е много безизразна ако се вгледаш а аз доколкото знам идеята е доста далеч от това което си направил. Изобщо в мангата е характерно позите да са много "крещящи" в случаи като този.. да има напрежение в нея и т.н.

браво

позадрави
bein

Местожителство: Outer Haven

МнениеПуснато на: Пет Дек 26, 2003 9:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Taya e mnogo dobra no pak neshto ne me radva anatomiyata,atmos_fear e prav za pozata.Utre sigurno i az she postan tuka edna manga.......
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Soul)S(urvivor

МнениеПуснато на: Съб Дек 27, 2003 2:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Vij sa!
Anatomiata mislq che mi e pravilna, no pozata e takava che character-a
izglejda mnogo vdurven.Ne vseki e muskulest i t.n. Ima vsqkakvi. Puk
i samuraite ne sa muskulesti. Tova ne e to4no manga, no na tiq principi sum go pravil.Inache za pozata sum mnogo suglasen.Vdurven si e. Kvoto sum mojal sum napravil. Sa kato si vzema durvena kukla, shte gledam pozi i shte si pravq concepti. Imenno pozite nai me zatrudnqvat.Nqma kvo
tolkova da komentirame veche. Sega vidqh koe kade lipsva i shte gledam da go opravq pri sledvashtiq opit.
Calader
2D/Concept Artist

Местожителство: Earth/UK/London

МнениеПуснато на: Съб Дек 27, 2003 1:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

osven durvena kukla vzemi i kopirai pozi ot filmi(bili te anime ili ne)...pause-vash screenshot i gledash ot tam pozite, sushto ti preporuchvam da risuvam mnogo i oshte poveche stick-figures ili chovecheta ot klechki i da se opitvash da gi razdvijvash v nai razlichni pozi i polojeniq i sled tova da bazirash na tqh nqkoi geroi koito shte risuvash...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети