Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Bicycle Repairman
|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2003 4:43 am Заглавие: Гад wip |
|
|
Здравейте,
Това е един от първите ми опити за нещо по-сериозно - все още ми куцат и контурът, и цветовете. Идеята е тази гад скоро да бъде включена в един комикс, така че ще се радвам на всякакви препоръки и критики.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2003 11:42 am Заглавие: |
|
|
s kakvo si parvil kontura _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2003 2:23 pm Заглавие: |
|
|
Kak shte se kazva komiksa?
Veche imam ideq, "Bebeto psihopat 2".Inache trqbva da izpolzvash poveche ot 1 glaven cvqt.Puk i ne moga da razbera onova tam blizalki li sa?
Are uspeh s komiksa!!!!!!! _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2003 3:21 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: | s kakvo si parvil kontura | predpolaga se 4e na flash. ili nqkoq druga vectorna _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kittin

|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2003 3:36 pm Заглавие: |
|
|
i az v nachaloto reshih, che niakoia vektorna, no sega veche ne sym sigurna.. neshto mnogo kofti sedi konturyt. pyk i neshto drugo me drazni, koeto v momenta ne moga da go opredelia tochno.. izrajenieto ne e mnogo zlo...
SS kvi sa tia gluposti za poveche ot edin glaven cviat??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2003 3:47 pm Заглавие: |
|
|
Moje da ne sum se izrazil pravilno. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicycle Repairman
|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2003 3:54 pm Заглавие: |
|
|
NOX: Контурът е правен на ръка.
SS: Комиксът си няма име още. "Близалките" трябваше да са играчки, но щом не се разбира от пръв поглед, значи трябва да се прерисуват. Под повече от един основен цвят имаш предвид сенки може би? Ако е така, още не съм стигнал до фазата да правя по-сериозно оцветяване.
kittin: Неравномерен е (работя по въпроса) и може би затова те дразни? Иначе исках изражението да е по-скоро пакостливо отколкото зло, явно нито едното, нито другото се е получило ;)
Благодаря за коментарите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kittin

|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2003 4:07 pm Заглавие: |
|
|
za kontura, naistina otvori si flash i go traceni tam, shte ostanesh dovolen spored men. Tez oranjevite na men na marakasi mi prilichaha :), na blizalki v nikakyv sluchai.
A shto ne probvash malko po-puhkavo da go napravish bebeto i togava da mu slojish po-hishtna fizionomia, ima shans da stane gamenche :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kittin

|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2003 4:08 pm Заглавие: |
|
|
aaaaaaa zabravih - sloji mu edni vejdi de ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Sami

|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2003 4:12 pm Заглавие: |
|
|
Сложи му една хубава голяма безопасна игла на пеленките! _________________ печат на книги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2003 4:18 pm Заглавие: |
|
|
are da ne govorim za flash trace!!!! nai lo6oto koeto moje da se izmisli e da se tacne tam! osven tova taka nazyben kontura moje i da stane dori kogato se risyva s tablet v flash-a. trace s PS. tova e na4ina. golqma igra4ka no taka e nai dobre. osven ako flash sa podobrili trace v MX2004. ako iskash raven kontur izob6to ne se zanimavai da risuvash na raka i posle da skanirash. ima edna programa koqto 6te ti sv`rshi idealna rabota. kazva se Fractal Design Expresion. nameri si q i q probvai. mislq shte ostanesh dovolen. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kittin

|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2003 4:42 pm Заглавие: |
|
|
eto tova e praveno na flash i ne e nikak nazybeno, a ako iskash, mojesh da si go nastroish i po-nazyben da ti e konturyt...
http://www.pointblankstudios.com/personal/bellefree/fries.jpg
i na Illustrator moje da go opravish, no lichno moe mnenie, kato ti gledam kartinkata, e, che flashyt shte ti e poveche ot polza i moje bi po-lesen.
inache koiato i programa da polzvash, ako ne znaesh da pipash dobre, shte izleze ia nazyben kontur, ia neshto drugo gadno. ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bicycle Repairman
|
Пуснато на: Нед Ное 23, 2003 5:44 am Заглавие: |
|
|
Благодаря за препоръките - ето го и резултата от първия ми сблъсък с трейсване на контури:
Да оправя "маракасите" и за безопасна игла не ми остана време ;) Ще се радвам на всякакви коментари. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|