Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ltl_bee

Регистриран на: 30 Апр 2003 Мнения: 188 Местожителство: Plovdiv - Bulgaria
|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2003 1:04 am Заглавие: AutoCad |
|
|
ei taq progrtamka, poneje ne se traeh sys staroto mi sem. tuka v usa se premestih i smenih grad i u4ili6te ta sega q u4a.. ideqta e takva.. za kakvo se izpolzva? _________________ I scream, you scream, we all scream for Ice Cream =) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Ное 21, 2003 1:29 am Заглавие: |
|
|
Iskrenni syboleznovaniq za neuda4ite, koito si pretyrpqla...ne znam kak moje semeini problemi da te nau4at kym autocad , no do kolkot sym 4uval tq NE sluji za razreshavaneto im.. _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ltl_bee

Регистриран на: 30 Апр 2003 Мнения: 188 Местожителство: Plovdiv - Bulgaria
|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2003 12:59 am Заглавие: |
|
|
=) ok sorry za predistoriqta, ideqta e 4e smenih daskaloto i predmetite syotvetno, ta sega u4a CAD computer ne6to si i Drafting
ta u4im Auto CAD _________________ I scream, you scream, we all scream for Ice Cream =) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гавански 12:55 Am
|
Пуснато на: Съб Ное 22, 2003 4:13 pm Заглавие: Re: AutoCad |
|
|
ltl_bee написа: | za kakvo se izpolzva? |
За всичко кажи-речи...архитектурно и инженерно проектиране, проектиране на мебели, ракети земя-въздух, космически совалки, електрически инсталации и прочие и прочие:)
Мощен иснтурмент в правилните ръце с две думи. Единственото е че има скапан 3Д рендер, но поддържа множество експорти, така че е без значение. От векторните програми(не че и той не е векторна програма де) се разбира най-добре с илюстратора.
Поработи малко и ще усетиш за кои неща е удачно да позлваш кад, а за кои--други векторни програми. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ying

|
Пуснато на: Пон Ное 24, 2003 4:05 pm Заглавие: - |
|
|
Цитат: | Поработи малко и ще усетиш за кои неща е удачно да позлваш кад, а за кои--други векторни програми. Код: |
На мен за всичко ми е удачен AutoCAD-a :)
ltl_bee, препоръчително е да си вземеш някаква книга за програмата, освен ако в училището ти не са взели присърце задачата да ви научат как да я ползвате. Едно време имаше една страхотна книга в 3 тома, но тя беше за AutoCAD R14... |
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 12:46 pm Заглавие: cad |
|
|
theadmin.data.bg ima mnogo iako books za autocad. ako si izwyn BG i ne mojesh da otwariash data.bg .... sory, no se pak i nie triabwa da imame nekwi privilegii pred amerikancite :PpP |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zi

|
Пуснато на: Чет Ное 27, 2003 6:15 pm Заглавие: |
|
|
само бегла забележка - неееевзимай надълбоко много книгите защото въпросът принципно е за какво е нужен ...
в 70 % от случайте има по специализирани заместители и като архитектура и като конструкции и като картографиране и механика и и и ... така че е ли е нужно да се оправяш с тримерен обект или каквото и да е ако ти е необходима обикновенна декартова коорд. система ?
пък що така все си се терзаех че са по тясно специализирани в USA :)
ай успех :)
===============================================
:) GDGB :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|