Graphilla.com :: Преглед на тема - PI4OVE BLAGODARIA 4E ME PRIEXTE

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

PI4OVE BLAGODARIA 4E ME PRIEXTE

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
KAG

МнениеПуснато на: Сря Ное 26, 2003 1:51 am    Заглавие: PI4OVE BLAGODARIA 4E ME PRIEXTE Отговорете с цитат

PRA6TAM NOVI DVA ORC-A MERCY ZA MNENIATA NA PREDI6NITE

A VIDIAXTE LI NOVATA BOZA-DUGA -KOFTI SA SE IZGAVRILI

AZ POZNAVAM DVE DUPETA DETO BA4KAT TAM AMA I TE MAI NE SA SE
SPRAVILI...

ORC 5 MNOGO NE ME KEFI NAI OB6TO OT KAM KONSTR. NO
RE6IX 4E TRIABVA DA GO VIDITE.

ZA TEZI KOITO NE MI VIJDAT NE6TATA SOORRYY-RABOTIA PO VUPROSA DA GI KA4A VSI4KITE DA SA FREE
AE
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
mort1eg

МнениеПуснато на: Сря Ное 26, 2003 4:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Еми, добре, бива иама емоция, нещо, ама...
Критиките:
-Пропорциите на тялото! Особено втората рисунка, ясно, че е орк, ама това не обяснява защо, аджеба, едната му ръка няма предмишница!?? Единия глезен, пък е 2 пъти по дебел от другия, да не говорим, че краката като цяло са ОГРОМИ, а телцето, въпреки биреното шкембе, далеч не е така впечатляващо!
-Реши си кое искаш да се набива на очи в дадена фигура и наблегни на него. Но пък гледай да не е един единствен малък детайл, като шева на челото му, изглежда някак си лепнат там, не е като да е шев, по тъмен и забележим е дори от татуировките ;)
-Не, не не...не си за тънкописци/туш още... Нямаш обособена щриховка, не седи на място да рисуваш като с молива. Давай по-контрастно, по смело и засенчи по някакъв начин тея само оградените зони. С молив изглежда добре, но пък с мастило е пълна бъркотия! И какви са тия плюсчета, деба!
-гледай от всички тия въздушни вихри, течности и подобни кирийки да не ти се загуби цялостния контур на персонажа...близо си до подобна крайност.

Иначе ме кефи детайла, поиграл си си, помислил си. Това за първата де, втората хич не ме кефи ;)
Дам, и аз познавам едно дупе, дето бачка там, в новата ''Дъга''. Той си мисли, че се е справил, ама важно е какво мислят читателите ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Svetoslav

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Ное 26, 2003 6:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ami mene me kefjat mnogo i dvete risunki s moliv.ima vuobrajenie prosto naistina sa dobre izmisleni.vuv vtorata disproporciata vuobshte ne me drazni chestno kazano naprotiv no po-dobre slushaj prof-itata.inache
za kakva nova Duga stava duma,da ne bi Dobromir da se zavrushta(maj taka se kazvashe:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Графики и илюстрации Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети