mort1eg

|
Пуснато на: Сря Ное 26, 2003 4:02 am Заглавие: |
|
|
Еми, добре, бива иама емоция, нещо, ама...
Критиките:
-Пропорциите на тялото! Особено втората рисунка, ясно, че е орк, ама това не обяснява защо, аджеба, едната му ръка няма предмишница!?? Единия глезен, пък е 2 пъти по дебел от другия, да не говорим, че краката като цяло са ОГРОМИ, а телцето, въпреки биреното шкембе, далеч не е така впечатляващо!
-Реши си кое искаш да се набива на очи в дадена фигура и наблегни на него. Но пък гледай да не е един единствен малък детайл, като шева на челото му, изглежда някак си лепнат там, не е като да е шев, по тъмен и забележим е дори от татуировките ;)
-Не, не не...не си за тънкописци/туш още... Нямаш обособена щриховка, не седи на място да рисуваш като с молива. Давай по-контрастно, по смело и засенчи по някакъв начин тея само оградените зони. С молив изглежда добре, но пък с мастило е пълна бъркотия! И какви са тия плюсчета, деба!
-гледай от всички тия въздушни вихри, течности и подобни кирийки да не ти се загуби цялостния контур на персонажа...близо си до подобна крайност.
Иначе ме кефи детайла, поиграл си си, помислил си. Това за първата де, втората хич не ме кефи ;)
Дам, и аз познавам едно дупе, дето бачка там, в новата ''Дъга''. Той си мисли, че се е справил, ама важно е какво мислят читателите ;) |
|