Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Staneff
|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2003 12:46 pm Заглавие: Представяне на Staneff + въпрос |
|
|
Здравейте! Аз определено не съм специалист по компютърна графика и дизайн, но определено се нуждая от мнението на такива. Имам фирма занимаваща се с продажба на компютри, софтуер, изграждане на компютърни мрежи и сервиз на офис техника. При последното проучване "топ 100" на IDG, фирмата ми беше класирана на 119 позиция. Реших, че е крайно време за да популяризирам дейността си чрез реклама. Като начало предплатих авансово за да ми измислят лого. След като ми представиха първите варианти, аз определено се разочаровах, тъй като имах други по-добри очаквания. Това са първичните варианти - Въпроса е: Kой от тях да избера и да бъде дообработен в окончателен вид? А логото, което измислих и ползвам от няколко години е тук -> . Благодаря преваително на всички, които биха ми помогнали! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
OPREV
|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2003 12:49 pm Заглавие: |
|
|
ne si li se zamislql nad tova za konkurs za logo na firmata ti v graphilla.com ?
:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2003 1:06 pm Заглавие: |
|
|
az logata ne moga da gi vidq, no 6tom ne si dovolen - opredeleno si mislq, 4e edin konkurs tuk bi bil naj-dobroto :) ako stimula e dostaty4en mislq, 4e mnogo ot horata tuk s radost 6te se wklu4at :) ...
... moderatorite tuk 6te se proiznesyt, no ne wqrwam da imat ne6to protiw :) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Staneff
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2003 1:22 pm Заглавие: |
|
|
Ако не си плащал за тях ги зарежи
По добре си поръчай от модераторите конкурс
за него поне не се плаща;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2003 1:36 pm Заглавие: |
|
|
da logata gi vidqh i 4esno da si kaja ne staat :) ... v #7 iiiiiima ne6to interesno, no pyk vednaga se se6tam za "stemo" li be6i ko be6i _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Staneff
|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2003 4:17 pm Заглавие: |
|
|
Определено идеята за конкурс в този форум ми допада. Само не знам към кого да се обърна, за да разбера какви са условията и да се задвижат нещата!? Всъщност аз до вчера не знаех нищо за този форум, но след като видях първичните предложения от които трябва да избера максимум 2 за дообработка, реших да потърся и други решения. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гавански 12:55 Am
|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2003 4:48 pm Заглавие: |
|
|
Az lichno ne vizhdam nishto..ne se zarezhdat pri men.
Za konkursa ti pratih belezhka. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
OPREV
|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2003 8:41 pm Заглавие: |
|
|
ami staneff predlagam ti da razgledash predishnite konkursi ( ako ve4e ne si go napravil ) i da vidish za kakvo ide re4 .... :)
Uspeh i stiskam palci :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Chizmar

|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2003 9:01 pm Заглавие: |
|
|
Тук, на Graphilla може да ви изработят много по-комерсиално лого. Имате ми думата! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2003 11:15 pm Заглавие: Re: [b]Представяне на Staneff + въпрос[/b] |
|
|
Staneff написа: | Здравейте! Аз определено не съм специалист по компютърна графика и дизайн, но определено се нуждая от мнението на такива. Имам фирма занимаваща се с продажба на компютри, софтуер, изграждане на компютърни мрежи и сервиз на офис техника. При последното проучване "топ 100" на IDG, фирмата ми беше класирана на 119 позиция. Реших, че е крайно време за да популяризирам дейността си чрез реклама. Като начало предплатих авансово за да ми измислят лого. След като ми представиха първите варианти, аз определено се разочаровах, тъй като имах други по-добри очаквания. |
az lichno osven logo v tvoia sluchai bih i zaduljitelno pomislil za nov site design sushto. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TT2

|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2003 11:34 pm Заглавие: |
|
|
Нищо не ми отваря на мен.
Но един конкурс тук ще ти донесе поне 10 отлични логота за избор. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Съб Дек 06, 2003 11:51 pm Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Нед Дек 07, 2003 1:33 am Заглавие: |
|
|
мда ако не е платено логото по-добре наново с изключение на 7-8 от които може нещо да стане. иначе конкурс тук... пише кои са модератори. а @BMF прав си за това че ако иска популярност трябва и интернет страница, да не говорим че това лого и уеб станица е най-малкото. за популярност и това не стига! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TT2

|
Пуснато на: Пон Дек 08, 2003 10:17 pm Заглавие: |
|
|
За мен единствено от номер 6 може да излезе нещо, другите са доста безидейни и не ми понася реализацията - сега вече мога със сигурност да кажа, че едно конкурсче ще е доста полезно :)
DR2, естествено, че не стига и това за популярност - хората няма как да отгатнат URL на сайта :P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|