Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Ное 27, 2003 2:21 am Заглавие: за комиксите:) |
|
|
http://www.simonbisleyonline.com/ това е моя идол в жанра:) пускам линк-а с надеждата да стане "анкетата":))) пък току виж може някой да пусне по-добър от Саймън Бислей и си намеря нов кумир.:) само за комикси моля:)) иначе има и други имена за мен но не и в този жанр. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bein

Регистриран на: 24 Ное 2003 Мнения: 351 Местожителство: Outer Haven
|
Пуснато на: Чет Ное 27, 2003 6:00 pm Заглавие: |
|
|
Nesumneno e mnoo dobur,no za mene 2-ta nai VELIKI sa Todd McFarlane(Spawn)i Bob Kane(Batman). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Ное 27, 2003 6:49 pm Заглавие: |
|
|
лично мое мнение е че точно пък на Bisley комиксите за Батман са най-добри! не се впечатлявам от Марвеските комикси. всеки може да се ошайфа до ткава рисунка но Bisley е новатор. след него сума народ се юрна да го копира. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Draken-Korin

Регистриран на: 08 Юли 2003 Мнения: 107 Местожителство: Varna/Novi pazar
|
Пуснато на: Чет Ное 27, 2003 9:13 pm Заглавие: |
|
|
Samo Todd McFarlane.....Toi e the best.. www.spawn.com ....Mislq 4e po4ti vsi4ki sa vijdali saita....a koito ne e da ne izpuska..:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mort1eg

|
Пуснато на: Пет Ное 28, 2003 11:38 am Заглавие: |
|
|
Знам ли, нещо споуна ме дразни малко. Mаrk Silvestri ( www.topcow.com )ме кефи много, както и Adam Kubert, от Ultimate X-Men.
A че Саймън Бисли е месомелачка, спор да няма. Много ми харесва и на Алдфонсо Азпири стила ( Alfonso Azpiri ) :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|