Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
dreamer

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2003 2:25 am Заглавие: H2O Logo |
|
|
Imam da pravq logo na firma H2O Dental, koqto se zanimava s 4etki za zubi i takiva raboti i taq zavartulka mi se zavartq v glavata...... za fonta priqmam vsqkakva kritika, Avante e tam samo za da ima text v momenta, posle 6te go mislq
mneniq......? _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гавански 12:55 Am
|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2003 2:37 am Заглавие: |
|
|
Ok--ne komentirame font i kompozicia--znaka e interesn i ako uspeesh da go obsonovesh dobre pred klienta--demek ako si obiasnihs ideiata i se vryzva--znachi vsichko e ok. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2003 9:10 am Заглавие: |
|
|
Дриймърски, точно за фирма с име h2o съм сигурен че можеш още поне 4-5 различни концепции да измислиш. Иначе символа е готин, но сам по себе си, като за тази фирма не ми се струва подходящ.
:> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kalvera

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2003 10:23 am Заглавие: |
|
|
Ami pyrvoto za koeto se setih kato vidiah znaka e kak sestrata zabyrkva
razni raboti, tam s edno dylgo w edna 4iniika ...
Ta ako firmata predlaga i zybolekarski konsumatiwi e ok,
no ako sa smo 4etki za zybi , ne znam ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
OPREV
|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2003 10:26 am Заглавие: |
|
|
az v purviq moment si pomislih za lujica v kiselo mlqko :)
Ina4e kato znak si e ok NO ne sum siguren dali se vruzva |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2003 10:53 am Заглавие: |
|
|
ni nam az toz simwolne go swyrzwam s 4etki za zybi :) ...
... tyj kat go gleam mi prili4a na nekwa kupi4ka eli 4a6ka s byrkalka vytre i pylna s ne6to - ma twa maj nekoj ve4e go kaza :), demek az podkrepqm :) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2003 12:42 pm Заглавие: |
|
|
Знакът е много интересен сам по себе си. Но според мен се получава конфликт м/у него и О-то. А пък сложен на мястото на О-то се губи четивността като че ли?? Друг е въпроса че не отива на занятието на фирмата и е малко самоцелен. Слагай го в архива :) ще му дойде времето и ще си залепне за някоя бъдеща поръчка :) фирма за бетонобъркачки например :) Шегичка! Пробвай нещо да завъртиш около Н2О-то самото то си е като знак ако е изписано (изрисувано) подходящо и с някоя мъничка заигравка. Освен това не слагай разделителна линия м/у двата елемента на името. Все пак то е едно цяло. Успех! _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
grafik
|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2003 11:52 pm Заглавие: |
|
|
dreamer ето два варианта и от мен.По принцип твоите ми харесват но все пак няма да ти навреди да видиш и тези. Желая ти успех!
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2003 1:44 am Заглавие: |
|
|
grafik otnovo mnogo slabi logos... tfa 1-no minutki li sa? zashtoto na takiva prilichat! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2003 1:04 pm Заглавие: |
|
|
grafik написа: | dreamer ето два варианта и от мен.По принцип твоите ми харесват но все пак няма да ти навреди да видиш и тези. Желая ти успех!
 |
grafik, защо мислиш че това са по-добри варианти от тези на dreamer? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
grafik
|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2003 1:30 pm Заглавие: |
|
|
Hackum нещо си се объркал...никаде не съм твърдял подобно нещо на това което си написал??? Ако те дразни нещо в моите предложения О.К но това мен малко ме засяга- форума е затова, всеки да има възможност да се представя или да се изказва, а ти ако това те дразни просто не си за форума! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
grafik
|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2003 1:38 pm Заглавие: |
|
|
MODERATE BY IMPLANT! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2003 1:46 pm Заглавие: |
|
|
grafik написа: | Hackum нещо си се объркал...никаде не съм твърдял подобно нещо на това което си написал??? Ако те дразни нещо в моите предложения О.К но това мен малко ме засяга- форума е затова, всеки да има възможност да се представя или да се изказва, а ти ако това те дразни просто не си за форума! |
Просто предположих, че ако постваш нещо то трябва да има какво да добави към идеите на dreamer, или да е по-добро като идея или изпълнение.
Според мен форума е за ТОВА, а не да се постваш неща, които е доста по-слаби - според мен. Ако греша - обясни защо си използвал точно тия шрифтове, като за начало. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2003 1:55 pm Заглавие: |
|
|
grafik написа: | implant абе гледай си гаджето и не се прави на велик бе момче!В началото ти бях написал нещо че си много малък да ми даваш акъл - това че си модератор не те дава право да даваш оценки кое е добре и кое не ( ако имаш такива желания ) го прави по цивилизовано, или поне не си избивай комплексите по тоя начин |
с тоя тон тука нема да изкараш много.... implant-a може да е момче ама по кадърност те води със светлинни години.... а е модератор точно поради тази причина - кадърен е!!! това че nikname-то ти е grafik не те прави такъв- работите ти са на толкова ниско ниво че даже не стават за обсъждане..... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aD

|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2003 1:55 pm Заглавие: |
|
|
График ако искаш да защитиш логото което си предложил дай обяснение и аргументи. Нападайки импланта не виждам с какво логото ти ще стане хубаво или разбираемо. _________________ art can not be kept in chains |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2003 2:24 pm Заглавие: |
|
|
MODERATE BY IMPLANT!
mili mi "grafik"... mnogo staratelno i ubeditelno me razsmivash dnes na obed... triabva da vnimavam da ne zema da vurna prekrasnia obiad ot mnogo smiah i nai-veche sus vseki vizualen dopir na goliamata mirizliva rabota koiato si svurshil na inache chistichkia i dobre podreden forum. ne zabeliazvash li kakva vonia se nosi ot shibania ti post, da ne govorim che pari na ochite ta chak me prosulziava.. ma i ne samo men , baia hora obliakoha protivoguzi i kostiumi protiv radiacia... mdaaaa...tuka imame mnogo chesto sreshtania veche iz redovete na foruma detstven zapek koito taka muchi goliama chast ot userite che kruvonosnite sudove po ochichkite im she se razpliskat po terakota okolo toaletnata chinia. znaesh li koe mi e nai - interesnoto koe me e nakaralo da te addna v grupata... mhmm...sega shte si napravia spravka za da niama driskane poveche tuka. ae sus zdrave i dir-a shte e polezno miasto za teb,...."batko"... _________________ asenpetrov.com
Последната промяна е направена от P E T R O V на Съб Дек 06, 2003 12:44 am; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rrorrorr

|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2003 6:29 pm Заглавие: |
|
|
abstrahirajki se ot poslednite zluchni postove, iskam da pitam kakvo tochno izobraziava grafichnija element v logoto na H20 pokazano ot Dreamer. Chestno kazano mi haresva, no vse pak me muchi tova che ne go razbiram:)
moze bi problema e v moja televizor vse pak |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2003 9:02 pm Заглавие: |
|
|
MODERATE BY IMPLANT!
@rrorroorr: ami ideqta be6e da e 4a6a s voda, razburkvana s 4etka naprimer, vodata koqto te4e, vodovurtej, takiva raboti....... _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2003 9:13 pm Заглавие: |
|
|
стефчо сега като каза - супер е знака за плодово кисело мляко например... обаче за четките, незнам дали ще е подходящо. имаш ли други концепции - дай да видим :> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|