Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пет Ное 28, 2003 4:44 pm Заглавие: Nachalo na opit za design |
|
|
Tekaaaaaaaaa, ponezhe mnogo se zatishi polozhenieto tuka, a mi ostana malko wreme dneska sled zakuska, se probah da pochna da si prawya website (shte si kachwam neshtata tam -- neshto kato Online Portfolio).
Zasega izleze samo Splasha (puk i ne znam dali shte e towa), obache taka ili inache go postwam da stawa ozhiwlenie :)))) Kazhete kakwo mislite -- az lichno iskam da go durzha maximalno izchisten i oprosten. Internal Layouta shte go baziram na tozi Splash (estestweno, pri polozhenie, che Graphilla go odobri): inache -- OTNACHALO :))))
Image:
Thanks predwaritelno za wnimanieto! _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Пет Ное 28, 2003 4:46 pm Заглавие: |
|
|
... bez beveli, molia te! :) ili pone da ne sa 3-4 pixels... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Пет Ное 28, 2003 5:09 pm Заглавие: |
|
|
...men neznam dali oshte mi wajut mneniata, no wse pak da si kaja...
i men me drazniat bevelite, makar che mogat da se izmisliat gotini efekti onMouseOver (za ENTER goworim).
FONTa na DRONE otstrani ne me kefi toje. inache jiwotinkata e gotna ;)
kato cialo se e poluchil gotin, sempyl splash ;) _________________ design4life |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пет Ное 28, 2003 5:12 pm Заглавие: |
|
|
Ех, а дали не можеше надписът Drone да липсва или да е много малък, хоризонтален и под главата, която да е 3Д и приятно метално-ръждива, а фонът да е.. тотално различен! :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пет Ное 28, 2003 5:28 pm Заглавие: |
|
|
Mozhe estestweno :)))) Sha widim utre :))))
Blagodarya za sawetite -- winagi sam twardyal, che 3D e kade-kade po-lesna rabota :)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Ное 28, 2003 5:31 pm Заглавие: |
|
|
дори да оставиш фона измисли нещо да вкараш като елементи. някои фрагмент от танк зимаш и и го лепиш ама не тотално 1:1 просто като детайли. а за Дроне надписа Моргота е прав. така нчкакси не стои добре. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Ное 28, 2003 5:33 pm Заглавие: |
|
|
още нещо нали си фен на танковете и други такива. логото що не го направиш да е както се едно тези рисунки и обозначителни знаци които ги има на бойната техника. абе всъщност що не си го направиш направо на 3Д? _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пет Ное 28, 2003 7:16 pm Заглавие: |
|
|
дам де
Drone
като човек който "нищо" не знае за танковете знаеш добрите и лошите страни на всяка машинка
сглобяваш си твой къстъм модел с подходящи части Топ оф Тхе попс евергреен топ 1000 лепиш там логото вместо петолъчката или кръста или полумесеца на купола и си готов с твоя Drone Killer Bee, Drone Undertraker или Drone Tank Masshienen Werk GmbH. (DTMW GmbH.) лепи надписа на дулото на количката малко енвиор после Адд Ноизе в фотошопа и си No1. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Пет Ное 28, 2003 8:59 pm Заглавие: |
|
|
off topic:
hmm.... gotino logo :P radvam se 4e ti haresa ;) _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пон Дек 01, 2003 4:57 am Заглавие: |
|
|
неееееееее.... аааргх, танкове аз ше си слагам в моя сайт някой ден, не е честно!!!.... drone айде не слагай танк pleeeeese :)
а пък тука noise + motion blur за метал не минава ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

|
Пуснато на: Пон Дек 01, 2003 2:36 pm Заглавие: |
|
|
Dobreeee deeeee Imperial, nyama nuzhda da shibash umrel kon, razbrah weche, che tryabwa da go pochwam otnachalo :)))) _________________
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|