Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
PLX
|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2003 7:23 pm Заглавие: Дайте малко brain |
|
|
дайте малко акъл... стигнах дотук и блокирах. кой вариант е по-сполучлив? как да си оградя текста в кутии без да станат много тежки... KPT-то отгоре банално ли стои? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2003 7:32 pm Заглавие: |
|
|
prepolagam tva e variant za site na hosting copmania.
nai golemia problem tuka e che se opitvash da praish nekvi tvzetni colaji deto ne vurasht nikva rabota, a nemash nai vajnoto neshto tuka iasnoto predstaviane na web hosting uslugata, mnou golem hedar/ko moga taka da nareka tva s laptopa/ menu to spored mene se gubi tam kakto e napraveno, za nadolu nema da kaja nishto... ne mi haresva tam nikvo polezno info deto da ima...host plana nabit nai otdolu greshka goliama i s toia 10px verdana hich ne e dobre da bichish tolkova mnou info na indexa i da tormozish usera da nameri tva deto go interesuva. color gamata sushto ne mi haresva na mene. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2003 7:37 pm Заглавие: |
|
|
ot 3-te pokazani posledniqt nai mi haresva...samo det cveta na monitora neshto ne sedi kak trqbva...ma ninam...horata det se zanimavat s tui da kajat :))) _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2003 8:01 pm Заглавие: |
|
|
ми той bad' каза:)
на мен лично - мнение - не оценка(check P.S. for details):
не ми харесва че съдържанието на менюто е забито толкова вляво
може би като simple user(юзър тъпак)естествено за мен си очаквам обработвани графично надписи да стоят в бутони или поне да имат някакъв тип разделение(толкова в стил "може би")
графичното съдържание наполовина oт сегашната му височина
сивото е fine обаче като намалиш хедъра и горната ивица става ненужна.
селски трик - interlace
селски трик2 - повече "нетърски" картинки в хедъра че така прилича на стая от която някой току-що си е оптишъл:PPPPP
P.S. - акъл нямам - зат'ва ме давам _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkataboy

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2003 8:25 pm Заглавие: |
|
|
Хедъра-както и да е, не е лош, ама надолу много...скучно едно такова, празно...и както каза BMF-най-важната информация си я сложил най-отдолу... Давай още! Успех:-) _________________ no name,
no slogan |
|
Върнете се в началото |
|
 |
aD

|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2003 12:54 pm Заглавие: |
|
|
Махни KPT effeсt-ите, бутона MORE INFO, подреди си съдържанието и намали обема на текста. _________________ art can not be kept in chains |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|