Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
batMAN

|
Пуснато на: Чет Ное 27, 2003 12:13 am Заглавие: ТАНК-ФАШИСТКИ;) |
|
|
.....така си представям панцерите на вермахта....ако войната бе продължила още 5 години....надраскан е набързо, щото време няма :)))....прочие,хубави машинки са правили швабите>ЗЛИ ГЕНИИ !!!
 _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Ное 27, 2003 12:24 am Заглавие: |
|
|
xexex mnogo got:)
samo deto izobsjhto ne mi miaza na nemski man, po skoro prilicha na krustoska mejdu ruski btr i skuter:)Osven tva kato si mislil takuv futuristichen kupe da beshe popromenil verigite malko che sa mnogo old school?:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Ное 27, 2003 12:38 am Заглавие: |
|
|
Jovi e prav..:) btw oka4vaneto e po skoro harakterno za rusnacite :)) oba4e 4ovek zabelqzvam 4e mai po te biva da pravi6 po elegantni ne6ta..samoleti s edna duma:) tanka trqbva da izlu4va gruba sila... sega v realniq jivot sled 100godini ako ima tankove moje i ot ka6kaval da gi pravqt i da sa rozovi ...;)) no nali za concept govorim makar i na dve natri skoren neka da e grubqn :)))))) abe 6e se opitam i az da nadraskam ne6to .... samo goloslovq :)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Ное 27, 2003 12:41 am Заглавие: |
|
|
xaxaxax:))) koito purvi narisuva gotin i ubeditelen koncept za rozov tank ot kashkaval ima kasa bira ot mene:)!!!! I mean it!!!!:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Чет Ное 27, 2003 12:44 am Заглавие: |
|
|
...с веригите (гусеницьi) хич не съм в час ...аз танкът не го виждам като футуристичен,по-скоро като посока >5 години след 1945(ако войната беше продължила)...хехе,добре че не са факт тия 5 години>щото лошо....мн...лошо!!!следващия танк ще е футуристичен;) _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Чет Ное 27, 2003 1:12 am Заглавие: |
|
|
[oba4e 4ovek zabelqzvam 4e mai po te biva da pravi6 po elegantni ne6ta..samoleti s edna duma:) tanka trqbva da izlu4va gruba sila... ]
...vqrno e 4e samo sum razglevdal kartinki s tankove,i sum 4el nau4nopopulqrni teks4eta...no kvo pre4i na tankut da bude eleganten>tova idva ot obtekaemostta na liniite mu....sire4 elegantnost=visoka stepen na otrazqemost na popadeniqta;)....pro4ie ne moga da se otturva ot proporciite na samoletite...bez da iskam udulzavam i obti4am silueta...:))) are ve botteff stiga se kani>hva6taj moliva i draskaj grubiqna heheh, mi kuzmi4> ti kvo 4aka6....ve az se potq za da vi nakaram da nadraskate ne6to po temata-az sum laik,nqma da izkaram ne6to 4itavo po vuprosa ;) _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Ное 27, 2003 9:29 am Заглавие: |
|
|
хмм
И аз съм на същото мнение - не си за танкове;-)
явно не си служил танкист;-)
Пак много места дето да спират снаряди, купола като се завърти на 90 градуса ще излиза от корпуса а и няма къде да стои затвора на оръдието
Та аз предлагам махаме оръдието и веригите, салагаме 4 гуми и ето ти нов концепт за Москвич;-)
Уф, тях май ги затвориха:-(
П.С. Аз се присъединявам към касата бира с 5 кила пържени картофи;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Ное 27, 2003 10:54 am Заглавие: |
|
|
Moje li nqkolko glupavi, no spored men vajni vyprosa, moje da ti pomognat za sledva6tiq tank...Toq tank kak se za6titava ot pehota? I kyde na cqlata taq aerodinamika se zaka4at da re4em konteineri s rezervno gorivo? I s takyv golqm kupol...bi trqbvalo cqlata mashina da se vyrti kogato oryditeo se mesti nalqvo-nadqsno.Ako e taka ekipaja trqbva da e da re4em 4 4oveka, ima li mqsto za tqh? _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Чет Ное 27, 2003 12:41 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | xaxaxax:))) koito purvi narisuva gotin i ubeditelen koncept za rozov tank ot kashkaval ima kasa bira ot mene:)!!!! I mean it!!!!:) |
Purvi!
chestito na pobeditelia, shte mu dam nagradata vednaga kato moje da si pozvoli da se napie:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Ное 27, 2003 12:43 pm Заглавие: |
|
|
Joviiiii... ideqta be6e moq! iskam 1/2 ot nagradata!!!!!!:))))))))))))))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Чет Ное 27, 2003 12:45 pm Заглавие: |
|
|
verno che ideqta beshe tvoq ma edna vtora e mnooogo be:) posmali malko i shte govorim:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Чет Ное 27, 2003 12:48 pm Заглавие: |
|
|
Джови носи касата картофите се пържат вече;-) _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Ное 27, 2003 12:54 pm Заглавие: |
|
|
1/3 !!! :)))))) oba4e iskam edna treta i polovinata tank za meze!!! :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Чет Ное 27, 2003 5:20 pm Заглавие: |
|
|
.....tank v zasada....:)))
 _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Чет Ное 27, 2003 5:31 pm Заглавие: |
|
|
ValBo написа: | хмм
И аз съм на същото мнение - не си за танкове;-)
явно не си служил танкист;-) |
....mi ne sum sluzil tankis>193 cm ne se pobirat lesno v T-72 :) _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Пон Дек 01, 2003 10:59 pm Заглавие: |
|
|
...pro4ee molq za izvinenie,za tova 4e slona mqza na prase....naposleduk mi se slu4i da kolq 2 broq takiva...vinoto mi e pomutnilo fokusa...begajte gligani,4e idvam...heheh _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
Пуснато на: Вто Дек 02, 2003 4:37 pm Заглавие: |
|
|
Dosta zor vidqh dokato go otkriq obache.........1995g.
Tyi che fashistite nikoga e nqmalo da imat poveche tankove shtoto na rusnacite se samovyzproizvezjdat :)))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LMNT
|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2003 5:42 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | ....така си представям панцерите на вермахта.... |
Shwedite imat podoben tank (kato concept).
Mnogo e nisuk i poradi tova truden za utselvane,ama si imal drugi kahuri,kazvat. _________________ На экзаменах в разведшколу абитуриент Петр Семенов не ответил ни на один вопрос, в результате чего был принят сразу на второй курс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2003 2:54 pm Заглавие: |
|
|
.....6vedskiq maj nqma6e kupol>ot tam mu idvaha kahurite...pro4ie....maj nqma tank bez kahuri heheh....na men naj mi dopada izraelskata"MERCAVA" kato koncepciq....zasega:))) _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|