Graphilla.com :: Преглед на тема - Пак малко история

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Пак малко история
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mim

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Дек 04, 2003 4:19 pm    Заглавие: Пак малко история Отговорете с цитат

Електронна енциклопедия История на България - кутия
170х240х35мм - разгъвка
масов продукт - другата седмица ще е на Изложение на книгата в НДК - днес отиде към печатницата файла
това зелено-червеното отгоре е щанцата
цветовете не са това, което се вижда тука, че не ми се нагласяха профили, последна грижа са ми в момента

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Аватарче

МнениеПуснато на: Чет Дек 04, 2003 4:26 pm    Заглавие: Re: Пак малко история Отговорете с цитат

ми мене ми харесва опщо зето... са лофе хате ще каже че фонта не го бива - ама мене не ме дразни кой знае колко много :) само Яо... не мога да разбера "българия" ли пише или "българите".

и ако тая фиргурка над логото на сирма не е толкоз черна наяве - става :)

ква цена ше има тва чудо?
Върнете се в началото
LoveHate
ta tatau

МнениеПуснато на: Чет Дек 04, 2003 4:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

vsichko ok, istorichesko takova, samo deto ne sa otuchihte ot teia bledi fonovi snimki eiiiiii :)))))) mi ne mi aresvat tez priomi i tva si e.
LoveHate
ta tatau

МнениеПуснато на: Чет Дек 04, 2003 4:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

briah avi ma izprevaril, pa i zne kvo sha kaje:)))

cenata tam ia pishe be ... s golemi cifri.
Аватарче

МнениеПуснато на: Чет Дек 04, 2003 4:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

LoveHate написа:
briah avi ma izprevaril, pa i zne kvo sha kaje:)))

cenata tam ia pishe be ... s golemi cifri.

да са^^&*&&&&^&%&
сорри
!
Върнете се в началото
aD

Местожителство: dgrad

МнениеПуснато на: Чет Дек 04, 2003 5:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Уловен е старинния дух, харесва ми, затова като концепция няма да коментирам. Спирам се на детайлите, които не ми харесват:
1. И-то на история .. нечетлив викториански йероглиф.
2. Сивото нещо станало част от backgrounda на гърба на кутията. То е ясно от къде идва .. ама можеше и да не е там
4. Плосък ми стои тоя конник .. можеше да е със сенчица като тия на страниците.. по щеше да стои смятам.
3. Момента с лого на Сирма АИ ... то тука сигурно си имала конкретно задание .. ама не мога да го харесам тоя момент.

Веднъж пуснах подобна (старинна) обложка в Пайнера .. после я преправях, щото хората можело да си помислят че касетката е пожълтяла от много залежаване по рафтовете. Ходи спори ако си немаш работа ;-))
Гост

МнениеПуснато на: Чет Дек 04, 2003 5:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

i az ne moa pro4eta twa I i goliamoto rastoianie mezdu nego i drugia text ma dooburkwa.
teia kartinki w bgrounda ako gi nemase stese da zaspi
Върнете се в началото
koceto

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Чет Дек 04, 2003 5:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ах'ъ, и мене както почти всички до тука ми се набиха няколко момента , които лекичко подтискат инак добре организираната кутия.

1. Момента с лгото беше първотонешо което зябелязах
2. Както ЛХ каза за бледите знимки
3. Това "Я" наистина е много неясно едно такова...
4. Защо цената е на дъното на кутията?
5. горената хартия... много рязък контраст прави с фона. Сянката по ръба ( а то сянка ли е или опушено) бих я изсвелил леко - така много черно седи и дърпа погледа точно там.
6. Подкрепям АД за жълтото - ако е бяло (изключвайки горената хартия) няма ли да е по-добре?
piks

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Дек 04, 2003 6:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

az da dobavq, 4e me draznqt screenshotovete
taq sinq windowska lenta ne moja li da q mahnesh ili drug cvqt da beshe :/
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Аватарче

МнениеПуснато на: Чет Дек 04, 2003 6:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

piks написа:
az da dobavq, 4e me draznqt screenshotovete
taq sinq windowska lenta ne moja li da q mahnesh ili drug cvqt da beshe :/

мне... добре си е така - първосигнално е - :)
аз дори да съм със скин - кат праа скрийншоти за клиенти навънка си слагам дефолтните - щот инак хората се плашат - "ама тва на кво върви" и т.н. :))

а разколебава ли се клиента - не е добре...
Върнете се в началото
mim

МнениеПуснато на: Чет Дек 04, 2003 7:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

фончето що е бледичко - щот навсякъде съм наслагала бледи фончета в самата енциклопедия и си ме кефи
сянката на черния кон - мдам, не се сетих
логото на сирма - възможните варианти са: синьо-зелено, черно и сиво - тоя беше най-удачен
цената - само там й намерих място
мм за фонта - немам оправдание
скрийншотите - казаха причината за синия тайтъл
ми туй то - чака ме инсталейшън гайд
иначе за жълтата хартия - ще видим
ама пък не върви програмата да е в тая стилистика, а опаковката в нещо съвсем различно
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Пет Дек 05, 2003 12:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

az nema si mulcha she kaja che po 6-to bala e za 2.50 nekade toia koncept. zashto? ami na koito i da dadesh da napravi kutia s tezi kartinki shte ia napravi po tozi nachin. polzvanite fontove..pochti neumestni edin s drug... kakvo bih napravil az? mi bih napravil edin mnogo goliam plan na front-a na edno ot tezi istoricheski sakrovishta i to na nai-izvestnoto moje bi... na tumen fon (kafenikav) po iasen i chetliv zlaten bronz nadpis bez logos otpred a niakade otzad..ta kato stana vapros i za otzad bih rekonstruiral vsichko koeto se vijda v momenta.. mnogo informacia bez vuzduh nabluskano..kategorichno redesign! po-semplo, po-izchisteno. v cd-to shte si ima vsichko koeto potrebitelia go interesuva niama nujda da go tursi na covera.
mim

МнениеПуснато на: Пет Дек 05, 2003 11:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Имплант, и на мен би ми се искало да си позволя нещо по-изчистено ама ще ми резнат главата през кръста
това е масов продукт, не е таргетиран, основно ще се ползва от ученици (предполагам), а може би и от българи зад граница, изобщо за всякакви хора, дето ги интерисува бг историята
тези хора се радват на шарено
а и на Славейков като идеш да си го вземеш никой няма да ти пусне презентация за да видиш какво има в съдържанието
там отзад си пише + скийншотите: има категории, има търсачки, има приложения, има филмчета и има игра, нищо повече - и пак верно е много
това нещо е от типа на книгите - само че електронно, аз като купувам книга винаги гледам какво пише отзад, освен в редките случаи когато купувам книга, която знам точно какво представлява
Върнете се в началото
Аватарче

МнениеПуснато на: Пет Дек 05, 2003 11:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mim написа:
Имплант, и на мен би ми се искало да си позволя нещо по-изчистено ама ще ми резнат главата през кръста
това е масов продукт, не е таргетиран, основно ще се ползва от ученици (предполагам), а може би и от българи зад граница, изобщо за всякакви хора, дето ги интерисува бг историята
тези хора се радват на шарено
а и на Славейков като идеш да си го вземеш никой няма да ти пусне презентация за да видиш какво има в съдържанието
там отзад си пише + скийншотите: има категории, има търсачки, има приложения, има филмчета и има игра, нищо повече - и пак верно е много
това нещо е от типа на книгите - само че електронно, аз като купувам книга винаги гледам какво пише отзад, освен в редките случаи когато купувам книга, която знам точно какво представлява

syglasen s mim - i nesyglasen s implant..

BTW - implante - chalgata se prodawa po edin nachin - s EDRI planowe na nekoi chasti ot pevicite... ama too produkt ne se podchinqwa na tea prawila...
Върнете се в началото
mim

МнениеПуснато на: Пет Дек 05, 2003 11:46 am    Заглавие: Отговорете с цитат

по 1 време много се чудех дали да не пльокна 1 ритон на дюс фон ама като се има пред вид че в 11 клас всеки втори правеше такива пощенски марки и мисълта излетя и не се върна вече ;))
Върнете се в началото
aD

Местожителство: dgrad

МнениеПуснато на: Пет Дек 05, 2003 12:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Това което импланта е предложил надскача с няколко нива таргет групата и би било идеално ако Националния исторически музей реши да подари юбилейна мултимедийна история на България на видни културни дейци и интелектуалци. Но в случая мисля че ще внуши че това е скъп и луксозен продукт, което май е последното желание на клиента, ако се очаква ученици да я разглеждат.
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Пет Дек 05, 2003 2:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

iskate da mi kajete - KICH FOREVER????? ne sum ssaglasen s vas.. tochno poradi prichinata che e masov produkt trebe da izglejda luksozno i ako e eftin tova predpolaga otlichna konsumacia... oshte poveche che shte izleze iz zad granica tam kich targeta shte e znachitelno zanijen...
Аватарче

МнениеПуснато на: Пет Дек 05, 2003 3:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:
iskate da mi kajete - KICH FOREVER????? ne sum ssaglasen s vas.. tochno poradi prichinata che e masov produkt trebe da izglejda luksozno i ako e eftin tova predpolaga otlichna konsumacia... oshte poveche che shte izleze iz zad granica tam kich targeta shte e znachitelno zanijen...

импланте...
брат... напразно се напъваш сиа да покажеш че си прав...
каи че не те кефи и толкоз баси...

ми аз треа ти кажа че точно па зад граница - имайки предвид в момента кви неща правя за америка - тва ше утреапа рибата... независимо дали е кич или не е...

тва първо
второ не мое да каеш "масов продукт" за нещо дето струва 40 кинта и изиква ПеЦе - при положение, че в БГ има 300 000 ПеЦета и средната заплата е 300 кинта...

А па тва че масовия продукт треало да изглежда луксозно... нема да го коментирам - е бат'Лове Хате мое ти поговори малко по тая тема кое как за масовия и силно таргетирания продуктов дизайн...
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

МнениеПуснато на: Пет Дек 05, 2003 5:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mim написа:

това е масов продукт,

avatarche az se chudia ti v kfo se muchish da me ubedish??? iavno ne sme zachitali pravilno??? ako e 40 kinta toia produkt naish koga edin uchenik she si go kupi??? m?

az si kazah che ne mi haresva oshte v purvia post. koito ti otnovo iavno ne si zachel. edinstvenoto neshto koeto se mucha da vi ubedia e che nezavisimo ot celite produkta triabva da izglejda dobre... verno e che tova DOBRE vseki go razbira idividualno...

i moliati se ne mi vadi slovosachetania ot sorta na bat Love Hate she ti obiasni...i tam podobni.... shto ne zemish da mi gi obiasnish ti kat si tolkoz vesht po vaprosa, m?
ValBo

Местожителство: София-Шумен

МнениеПуснато на: Пет Дек 05, 2003 5:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:

... edinstvenoto neshto koeto se mucha da vi ubedia e che nezavisimo ot celite produkta triabva da izglejda dobre... verno e che tova DOBRE vseki go razbira idividualno...

Аз точно за това ви говорех в една друга тема с големи фонтове...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Печатен дизайн и предпечат Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети