Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
lls_studio

|
Пуснато на: Пон Дек 08, 2003 11:00 pm Заглавие: new year billboard Plazma |
|
|
Новогодишен билборд 3 х 4 м. Поствам 2 от последните варианти.
- Подарък, защото съм останал с впечатлението, че българите все още си подаряват подаръци на нова година, а не на коледа.
- И все пак не съм много сигурен в това, затова имам някакъв резерван вариант.
Пуснал съм 5 сантиметрова рамка за окачването, застъпването или както там се нарича. До един - два дена ще се печата.
- Крайна необходимост от мнения. 10х
 _________________ .:.:.:.:.: hundreds of thousands :.:.:.:.:. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
reverned

|
Пуснато на: Пон Дек 08, 2003 11:47 pm Заглавие: |
|
|
Перспективата долу в отражението на подаръка.. такова животно нема:) Иначе ме радва. Просто оправи перспективата долу, представи си че куба продължава под отразителната повърхност примерно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lls_studio

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2003 12:36 am Заглавие: |
|
|
lls_studio написа: | значи се стеснява надолу - така ли? ... , че бързах и нямах време да сложа нещо на стъклена маса ... мерси |
da to4nu taka :) 6oto kaktu e sq se edno si gu turil tuj kube vyrhu nekwo stranno krivu ogledalu :) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2003 12:43 am Заглавие: |
|
|
Тоз клуб няма ли си лого...демек шрифтово такова, ми секи път има некви вариации...инак предишния билборд по-фашташе око... _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2003 2:28 am Заглавие: |
|
|
az kakto otbeliazah predi vreme toia splash e edno kum edno svalen ot edna flash animacia na edni mudri flasheri..no pusti mi arhiv oburnah go celia s nadejdata da izkaram originala i nema i nema... no shte produlja da tursia inache slovata mi goli shte ostanat... :( _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lls_studio

|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2003 8:12 am Заглавие: |
|
|
@логотип-че, ами точноопределено лого няма. Виж за горния надпис демек хаус клуб, може би трябва да го намаля малко и да го изравня със z-то на Плазма (долния надпис), обаче ми стои някак празно и дърпащо на дясно цялото. Нямах време сега да го направя това, но като оправя и другите забележки относно огледалния образ, който въобще не мислих да слагам ще поправя и тези надписи да кажеш тогава как ще е по-добре според теб. А Ето този сплаш, за който Импланта говори хората си го харесват и от време на време искат да го слагат. Аз все още не съм видял оригиналът, но е напълно възможно да има вече съществуващ сплаш. Импланта е обещал да го постне, а аз чакам с интерес.
Относно билборда - може би съм забравил да вметна, че другият билборд (ако става въпрос за билборда с мадамата, дето прилича на Натали Имбрулия на nrg333) е общ за клуба и ще стои около половин година. Ако за него става дума (щото не се сещам за кой друг може да говориш) ... значи моля да ме извините за това, че не обясних по-рано - - - това са съвсем различни проекти и горе долу освен клуба нищо друго не ги свързва. В смисъл, че тук рекламираме едно новогодишно парти с подаръци! А инак, мисля по-принцип сигурно не съм казал, защото съм се заблудил, че човек и сам може да достигне до извода - - - Както казах по-горе - това е новогодишен билборд и мисля, че ако се печата утре или в други ден става горе-долу ясно, че ще се сложи може би другата седмица, което пък означава, че няма да стои повече от две седмици, защото нова година ще мине. Което пък от своя страна значи, че говорим за различни проекти. (абе не е много ясно, ама ... де да знам, аз си ги мисля едни такива, неразбираеми, sorry)
Импланте, ти все за тоя сплаш се захващаш, зарежи го; няма грижи ще го махна или променя изцяло щом толкова те дразни, ако успея да убедя капитана на кораба ))) - това все пак е резервния вариант. Ама ... както и да е. _________________ .:.:.:.:.: hundreds of thousands :.:.:.:.:. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
borkin

|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2003 10:54 am Заглавие: |
|
|
skobite na gradovete - porazdvizhi gi neshto, tia slashove sa ot erata na pishsehtite mashini
i telefonite - 088 e koda na Mtel d.e.m.d.e., na plovdivskia ima slash, na gsm-to nema... _________________ Няма абсолют, всичко е относително. Но това е абсолютно твърдение. Ergo, има абсолют. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2003 11:29 am Заглавие: |
|
|
lls_studio написа: | ...В смисъл, че тук рекламираме едно новогодишно парти с подаръци... |
Еми може и да рекламирате, но ако не беше споменал, че това трябва да е реклама на NEW YEAR парти, на първо четене никога не бих се сетил, а все пак на мене това ми е работата. Какво остава за обикновения човек, които не се занимава с реклама. Това все пак е билборд, още с първия поглед трябва да хванеш идеята за какво става дума, и веднага след това да получиш кратко инфо за нея. Тука чини ми се няма нищо подсказващо, че става дума за парти, Това аз го помислих за рекама на клуба.
Ма знам ли...
това може пук да е само мое виждане... _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2003 11:55 am Заглавие: |
|
|
и още нещо...
проекта така ли е - с тази черна рамка?!? Ако е така не се ли притесняваш, че ше изчезне зад рамката на конструкцията. Или пък най-малкото ако го изместят леко на една страна и отива всичко по дя......! А тази линииката бордото - мисля, че и от нея нема да остане много за гледане или избщо няма да е това което е в момента като визия. Мнго е в края. А и телефоните - и те няма да се 4етат - първо са много ниско и е много вероятно да се наступят от рамката на борда, второ дори и да не се настъпят ще са то4но до рамката, която е изпъкнала напред и имайки в предвид, че ще се гледа отдолу-нагоре... пък и сянка ако хвърли малко рамката и ... _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2003 12:07 pm Заглавие: |
|
|
tukmo i az misleh da ti kaja che tel shti izcheznat zad ramkata na borda ama te sa s razlichi tezi ramki taka che nai dobre e da znaesh kade she sedi i da premerish kolko zastupva. Pri povecheto e nad 10 cm. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2003 12:10 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Относно билборда - може би съм забравил да вметна, че другият билборд (ако става въпрос за билборда с мадамата, дето прилича на Натали Имбрулия на nrg333) |
Ама и аз съм доста разсейян - сори че ви обърках... _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2003 12:18 pm Заглавие: |
|
|
koceto написа: | и още нещо...
проекта така ли е - с тази черна рамка?!? Ако е така не се ли притесняваш, че ше изчезне зад рамката на конструкцията. Или пък най-малкото ако го изместят леко на една страна и отива всичко по дя......! А тази линииката бордото - мисля, че и от нея нема да остане много за гледане или избщо няма да е това което е в момента като визия. Мнго е в края. А и телефоните - и те няма да се 4етат - първо са много ниско и е много вероятно да се наступят от рамката на борда, второ дори и да не се настъпят ще са то4но до рамката, която е изпъкнала напред и имайки в предвид, че ще се гледа отдолу-нагоре... пък и сянка ако хвърли малко рамката и ... |
koce...
Цитат: | Пуснал съм 5 сантиметрова рамка за окачването, застъпването или както там се нарича. До един - два дена ще се печата.
|
pak ne chetesh :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2003 2:20 pm Заглавие: |
|
|
mdaaaa moite hora go izdiraha tova za deto govoria.. she te posavetvam da go mahnesh toia splash shtoto e edno kum edno ot flash animaciata na SWIFT 3D reklamnite animacii ....ia skii sia za tfa deto ti govoria ot krai vreme:
celite filmcheta moje da vidite na devlab.swift3d.com
tfa spored men e 100% krajba koeto na men specialno ne mi haresva... na fona na tova koeto pravish ei toia splash ti svalia nivoto pod minimuma za dobur designer. nadiavam se da me razbirash pravilno. govori tam s koito trebe i im napravi novo logo.
tuka e miastoto da blagodaria na momchetata ot http://www.flashbg.org koito mi pomognaha da izdiria tova ti mi flashche. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2003 3:13 pm Заглавие: |
|
|
i az da si kaja mnenieto, makar che lls_studio go znae:
Borda mi haresva i spored men si lichi che stava vapros za nova godina, nai-malkoto zashtoto ima nadpis NEW YEAR koeto az go svarzvam edinstveno s nova godina + tova golemiq podarak koito e na parviq board dopalnitelno razqsnqva kartinkata. Neznam kolko ot vas hodqt na house i techno partita, no spored men po takav nachin podnesena informaciqta za party v reklamni materiali raboti.
I vse pak, vinagi ima neshto po dobro |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2003 3:28 pm Заглавие: |
|
|
Аз както казах не съм от таргет група
И понеже съм свикнал на всякакви реклами го сващам
Обаче от моя гледна точка една реклама билборд и ли какво и да е там трябва да се чете и разбира
Аз мразя да гадая какво аджеба рекламира тоя билборд или къде са бутоните на тоя сайт
Аз лично бих го направил по друг начин
И определено има смисъл от малки и големи букви _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2003 3:30 pm Заглавие: |
|
|
eii chak sega vijdam che ste dvama :) nrg333 i lls studio... vie zaedno li bachkate be?
she ma izvinite za offtopika . _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2003 4:40 pm Заглавие: |
|
|
implante, zaedno bachkame v Plovdiv |
|
Върнете се в началото |
|
 |
koceto

|
Пуснато на: Вто Дек 09, 2003 5:31 pm Заглавие: |
|
|
nrg333 написа: | ...spored men si lichi che stava vapros za nova godina, nai-malkoto zashtoto ima nadpis NEW YEAR koeto az go svarzvam edinstveno s nova godina... |
za nova godina DA, no za parti... !?!
nrg333 написа: | ... + tova golemiq podarak koito e na parviq board dopalnitelno razqsnqva kartinkata... |
razasnqva za..? _________________ jiv i div |
|
Върнете се в началото |
|
 |
lls_studio

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|