Graphilla.com :: Преглед на тема - Дал Бог добро :)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Дал Бог добро :)

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
KillAgain

МнениеПуснато на: Пет Дек 12, 2003 8:39 pm    Заглавие: Дал Бог добро :) Отговорете с цитат

Привет..
Прочетох, че трябва да се представя.. И да взема да го направя, едва ли не.

Казвам се KillAgain - заради любима песен на любима група. От графика и 3д не разбирам кой знае колко, но нали за това съм във форрума - да се уча. Да се уча, да гледам... Заради това се регистрирах. Иначе го гледам от известно време като анонимен. 2-3 месеца бях доста зает (бачкане - знаете как е) че днес писах поне 10 пъти в броузера гра* докато уцеля точното загралвие.. Какво да се прави? Липса на услужлива памет. Та. Кто бях по-малък завърших някакво училище за рисуване. Несъм рисувал на ръка от 10 тина години (че май и повече)
В общи линии съм по-технически настроен, отколкото "дизайнерски".. Но се опитвам да съчетавам и двете неща. Като бях по-малък много си играех с 3дс Р2, Р3 и Р4.. и един кристъл топаз имаше. После ме откраднаха в казармата.. 18 месеца по-късно като се уволних.. пълна скръб.. Никой не ползва дос. Някви Уиндоуси и Линукси наизлезли.. че човек трябва да почва да учи на ново. За щастие поне линуска ти развързва ръцете (т.е. не те кара да развързваш портфейла) и не ти се налага да си купуваш невероятно скъп хардуер от СГИ да имаш що-годе стабилен ЮНИКС в къщи. Добра идея.. Че няма да вися до утре сутринта в офиса, само защото немога да си открадна едно старо инди в къщи (тъй де вече си купих едно.. 6-7 години по-късно за 100$ от и-бей :) и така и несъм се занимавал да го включа в контакта. оказа се със 120 волтово захранване.. пълна измама)
после поработих разни неща.. пак не бяха свързани в конкретния случай с 3д. И ето минаха повече от 10 години - аз луд привържаник на 3д графиката... но не си работя по специалността. Т.е. не в конкретния случай.

Засега картинки няма да пращам, че малко ме е срам, тук се събрали рази светила, а аз даже съм забравил как се моделираше... но повече ще гледам, по-малко ще се обаждам :)

Е.. в крайна сметка се пристраших да се регистрирам. Забелязвам и познати имена сред някой от участниците.

Това е с няколко думи.
Четем си и си траем :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Zing

МнениеПуснато на: Пет Дек 12, 2003 9:43 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

a kartinki?
Върнете се в началото
Lady Vader

Местожителство: Bs

МнениеПуснато на: Пет Дек 12, 2003 11:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Dobre doshul!
KillAgain

МнениеПуснато на: Съб Дек 13, 2003 12:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

tumbi написа:
a kartinki?

Когато надделе т.нар. смелост може и да пусна някой стари "творби"
за жалост нови нямам. от около година работя по един проект, който е 90% девелопинг. има тук таме "картинки" - но преди да завърша това с което се боря като "свинка с тиква" няма да пратя.
Или друга алтернатива. Може да пробвам да скалъпя на бърза ръка 2-3 изображения и да ги постна.
Казах, че за сега повече ще чета, отколкото да пиша/коментирам. В общи линии съм само един юноша бледен :) Че, ако се развихря да пиша и ще стане "децата нямат спирачки" :)

Добре заварил, лейди Вейдър :)
Върнете се в началото
::лого::тип::

Местожителство: Offline

МнениеПуснато на: Съб Дек 13, 2003 1:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

eееееe... я покажи нещо и стига си се правил на Брад Пут...дее, да ми се подпиЧкваш с новодошли форумджиики! Че направо ОЗВЕРЯВАМ в това Предновогодишно време... ей...
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Joro*

МнениеПуснато на: Съб Дек 13, 2003 1:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

KillAgain,

pravilata sa jasni ... predstawjash se s rabotata si i eventualno
poluchawash prawa

no ... sled byrza konsultacia s Jovi reshihme za teb
da naprawim izkluchenie ... ti ste bydesh
pyrwiat user na 3D foruma priet bez predstawjane

welcome
Върнете се в началото
Toshiro

МнениеПуснато на: Съб Дек 13, 2003 1:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ее добре дошъл и от мене.
между другото няма да е първият ... :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
KillAgain

МнениеПуснато на: Съб Дек 13, 2003 2:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Joro* написа:

no ... sled byrza konsultacia s Jovi reshihme za teb
da naprawim izkluchenie ... ti ste bydesh
pyrwiat user na 3D foruma priet bez predstawjane
welcome

Благодаря, много мило от ваша страна, но ще започна да пиша в 3д форума след като се представя наистина. Т.е. не би било честно от моя страна.
В момента нямам такава възможност "под ръка" но обещавам, че ще го направя, а след това ще стана "редовен участник"

Така или иначе имам няколко стари (от времето когато се дипломирах) полунаправени неща, които тябва да завъша (за да получа истинското удоволствие от цялостносто реализиране на идеята) и точно сега в момента си калкурирах свободното време и кога евентуално бих имал възможност да постна "старата си песен на нов глас" (този път ще използвам ментал рей - защото вече хардуера го позволява и няма да ми се наложи по една нощ да чакам за изображение, което в общи линии дори няма да се потрудя да запиша на харда)

Пак благодаря! До скоро
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети