Graphilla.com :: Преглед на тема - link kym kniga za 3d - modelirane

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

link kym kniga za 3d - modelirane

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
robi_bobi

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Съб Дек 13, 2003 1:37 am    Заглавие: link kym kniga za 3d - modelirane Отговорете с цитат

Zdrawejte wsichki

Ot dosta vreme sledq foruma i po-tochno 3d chastta. Iskam da kaja brawo na horata koito pishat tam. Ne zashtoto sa veliki i mn dobri i ... (razbrahte me nali :)), a zashtoto go spodelqt ;)

sega po syshtestvo:
shte pomolia za nqkoj i drug link kym: pdf knijki na tema 'kak da modelirame'. Sega poneje znam che vednaga shte se zaqdete s men da pochna da se zashtitawam :)
Znam che ima mnogo tuts w i-net (nqkoi sym chel, nqkoi ne sym), syshto taka znam che naj-dobriq priqtel ni e kompyutyra i golqmata butilka kola (ili tam koj kakwoto pie)(w konkretniq sluchaj de :)). Syshto taka sym gledal i linkkowete posocheni w 3d foruma kato hubawi za gledane, izuchawane i t.n. Loshoto e che nqmam pochti nikakwo vreme, a profesionalno sym w oblast dosta dalechna ot iskustvoto. W 3D-to sym w samoto nachalo. Ucha se na 3d max 5 (plyuha go poneje bilo dobro samo za nachienaeshti, mnogo usersko, ... wse neshta koito za sega me ustrojwat :), pyk i kakto gledam kakwo prawqt horata s max-a ....). Do sega sym minal pochti celiq help (brawo na tezi deto sa go pisali). I taka da ne se otklonqwam mnogo (i da spra s tez skobi shte e dobre):

Literaturata koqto iskam e po-skoro ne 'kak da naprawq kola, ryka ili migla' a ot wida 'podhodi w modeliraneto', abe razbirate me kakwo iskam da kaja :) I taka kto za nachinaeshti, pyk i dori da ne e pak dawajte linkowete - shtom ima jelanie pone shte gi procheta. Obeshtawam

Shte pomolia za razni linkowe koito e vyzmojno da bydat cenzurirani da mi bydat prashtani po PM ili na email: robi@gsmwide.com. Ako nqkoj ima video tuts, shte sym blagodaren.

predwaritelno blagodaren
Robi
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети