Graphilla.com :: Преглед на тема - Alien WIP...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Alien WIP...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Dark Shadow

Местожителство: Sofiq

МнениеПуснато на: Нед Дек 07, 2003 11:07 pm    Заглавие: Alien WIP... Отговорете с цитат

Ami postvam go toq WIP, da si kajete expertnoto mnenie I dali da pochvam da go texturiram. Anatomiqta ne e mnogo pravilna, no tyi kato ideqta na videoto e komichna, nama nujda ot perfekcionizym :). Osven tova iskam da vi pitam dali znaete nqkoi link s tutorial za skeleton animation pri Maya. Smqtam da polzvam na Manus AniMan-a… poslednata mu versiq ima napravo neveroqtni neshta. Mai e po-dobre za toq sluchai v sravnenie s AdvancedSkeleton v1.7 Evaluation, zaradi ushite. Pri Manus ima malki udobstva za tova. Kakto I da e. Kazvaite si mnenieto I ako znaete link s tutorial za sceleton animation shte sym vi blagodaren :)
A eto go I WIP-a

Sorry za tezi koito sa izvyn Bg... prosto nqma kyde drugade da go sloja :(
atmos

МнениеПуснато на: Пон Дек 08, 2003 12:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

прави ми впечатление, че на места си слагал ненужни полигони а има места на които си спестил. Най добре се вижда на лицето

също така гледай да избягваш триъгълните. Хубаво е когато правиш модел за анимация или мислиш за вбъдеще да му слагаш meshsmooth да избягваш триягълните полигони.
Dark Shadow

МнениеПуснато на: Пон Дек 08, 2003 12:32 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Za poligonite si prav... shte gledam da gi poopravq. No za triygylnite na mesta sa prosto neizbejni... okolo ustata i bradata... Pone az ne se seshtam kak da go napravq. Inache shte go poogledam i shte go pipna oshte malko :) Mersi za syvete
Dark Shadow

МнениеПуснато на: Сря Дек 10, 2003 1:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Mai che sega poligonite sa po-dobre...

Boteff

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Дек 10, 2003 2:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

bih te posavetval da poopravi6 kraka otstrani.. vijda6 li kak si go ostavil plosak..vzemi edgovete ili vertexite nqma zna4enie deto minavat po sredata na strani4nata 4ast i gi drupni na vun malko ili puk vkarai tezi otpred i v zandnata 4ast navutre... s edna duma zaobli go :)) kato cqlo mislq 4e moje6 da vkara6 o6te dosta detail .. no v kraina smetka ne znam kolko detailno iska6 da e nakraq
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
PaKost

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Дек 10, 2003 1:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Slowi gi noktite na krakata, az pone si mislia tezi dupki sa za tva.
I krakata po cialata im dulwina sa mnogo chetvurtiti, bih gi pipnal oshte.
Inache dobre e biva :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Yahoo Messenger
Mutra

Местожителство: sofia-bourgas

МнениеПуснато на: Сря Дек 10, 2003 3:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Skembeto mu e dosta ostro kam papcheto - naprawi go po debal i po-visiash korema. Mislia che shte stoi po-dobre
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
atmos

МнениеПуснато на: Сря Дек 10, 2003 5:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

да така е по-добре но само на пръв поглед. Прави ми впечатление, че ти май нещо не схващаш идеята на слагането на тези полигони и все още ги слагаш просто ей така. Найстина трябва да обърнеш внимание на това което ти казва Boteff защото сега изглежда малко глупаво цялата тая работа с тежкия модел и ръбатите форми. Няма смисъл ако си решил да е ръбат да слагаш токова много полигони само за да те объркват.
Добре е да мислиш за формата на модела първо като такава и после как може да я симулираш с помоща на политата а не обратното.. ако ме разбираш

като цяло самото тяло е с доста притеснителни форми но ако приемем че тази гадина е алиен то това не значи, че корема трябва да му е заострен отпред. На много места си слагал цяли loop-ове а после хич не си се възползвал от тях. За пример ще ти посточа антенките ( уши ) и крайниците

ае успех
Dark Shadow

МнениеПуснато на: Пет Дек 12, 2003 1:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Mmmmdaaa naistina imam oshte mnogo rabota po modelcheto, ama nali vse oshte e WIP. Shte se vsysham v syvetite vi i shte vidq kakvo moga da napravq :) Blagodarq vi otnovo
Dark Shadow

МнениеПуснато на: Пон Дек 15, 2003 12:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Otnovo update.
Znachi kakto shte vidite sym poopravil kvadratnite kraka I ostriq korem dokolkoto mojah. Mnogo vi blagodarq che mi obyrnahte vnimanie na tqh Ne moga da razbera kak vseki pyt kato sym go gledal ne sym zabelqzval taq frapirashta greshka… Otnosno glavata spored men poligonite sa gore-dolu dobre. Az po dobre mai ne moga da gi napravq a I ne se seshtam kak. Pyk I vyv vsichki tutoriali koito sym gledal te izglejdat gore-dolu taka. Otnosno detaila, naistina moje da mu se dobavi oshte, no za videoto v koeto shte go izpolzvam tova mu e predostatychno… Blagodarq vi za syvetite koito mi davate.
I samo ako moje da pitam atmos_fear poneje az sym dosta dalech ot tvoito nivo I mai ima oshte dosta hlqb da qm za da se doblija pone malko go tvoq profesionalizym, no ako mejesh da mi obqsnish kakvo oznachavat Loop-ove shte sym ti mnogo blagodaren. Pone I tova da go vidq I da se opitam da go korigiram. Blagodarq ti predvaritelno :)

ovendelon

МнениеПуснато на: Пон Дек 15, 2003 1:09 am    Заглавие: Отговорете с цитат

man, eto ti link, tuk ima obqsneniq otnosno edge loops dano ti svyrshat rabota

moje bi trqbva da pusnesh smoothnat model za da vidim dokolko stoi. Ako gonish low poly - mislq, 4e ne e ok. ako smooth-nat e gotin - to ne go krii dai da go vidim
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Dark Shadow

МнениеПуснато на: Пон Дек 15, 2003 10:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Blagodarq ti ovendelon za linka. Sega veche razbiram za kakvo stava duma i kolko sym bil glupav:)
Otnosno smoothnatiq model ne e problem da go sloja. Eto go i nego
Vie shte precenite dali e gobre. Pyk i celta ne e Low poly

http://darkshadow.webbg.com/current_s_alien.htm/
Sorry che vi davam linka a ne go postvam ama neshto stranicata mi se ebava...
atmos

МнениеПуснато на: Вто Дек 16, 2003 12:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

така определено модела ти изглежда малко по-добре, но все още има горе долу същия проблем. Има доста полигони за които няма извинение да са там и мога спокойно да бъдат премахнати:)), но това се придобива с яко практика и гледане на разни wire пикове така, че има време.

точно се се чудя как да ти покажа аз как виждам нещата и веднага щом се поосвободя малко ще се опитам ( с твое позволение ) да взе и да го направя на макса и да ти го покажа. Идеята е просто да видиш колко по лек може да е wire и по бързо ( според мен ) ще схванеш някои работи за моделинга. Ако няма нщо провив свиркай, немаш грижи

ае поздрави
Dark Shadow

МнениеПуснато на: Чет Дек 18, 2003 12:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Mnogo ti blagodarq atmos_fear. Naistina mnogo se radvam kato ima hora kato vas vyv forauma s mnogo opit i tova che pomagate na takiva nekadyrnici kato men.. mnogo me okurajava che na toq svqt ima i svestni hora... A za modela, nqma nikakvi problemi. Stiga da imash vreme :)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети