Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
SFU
|
Пуснато на: Вто Дек 30, 2003 12:20 am Заглавие: Nikakyv Opit - Golqmo Jelanie |
|
|
Ucha v 91 NEG posledna godina (slava Bogu!). Celta mi e da sledvam komiutarna grafika v chujbina. S risuvaneto se opravqm, no technicheskata strana na vyprosa mi se gubi. Ne smqtam, che, pone zasega, imam kakvo da predloja na uchastnicite vyv foruma, no se nadqvam da naucha pone malko. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Вто Дек 30, 2003 11:13 am Заглавие: |
|
|
На този етап не показваш нищо друго освен желание за емиграция. Чудно ми е как се оправяш с рисуването, след като нямаш какво да покажеш, но може и да е така. До момента в който не докажеш твърдението си лично на мен не ми пука, че те има и не разбирам защо трябваше да ме осветляваш по този въпрос.
И понеже са празници, а от поста ми не личи това ----> хо-хо-хо, весели празници! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Calader 2D/Concept Artist

Регистриран на: 10 Ное 2002 Мнения: 210 Местожителство: Earth/UK/London
|
Пуснато на: Вто Дек 30, 2003 4:02 pm Заглавие: |
|
|
haide haide, po-smelo pokaji neshto, puk nie moje da ti kajem nqkoq i druga tunkos, deto da ti e ot polza za progresa :), nali za tova e foruma, puk i usloviqta za priemane mai iziskvat da pokajesh neshto... :)tova deto pravish ima znachenie tuka, tui che pusni puk i ostavi horata da reshat struva li si ili ne :) i kakvo moje da se napravi po vuprosa, po-smelo...!!! _________________ chaos/logic/chaos |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SFU
|
Пуснато на: Съб Яну 03, 2004 3:19 pm Заглавие: |
|
|
Qsno. Togava schitame vyprosa za prikliuchen dokato ne uploadn-a neshto. |
|
Върнете се в началото |