Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 7:11 pm Заглавие: Motori Ednolisten 2004 |
|
|
Mi toz e masovkata...
50x70
CMYK.... samo...
Ei go.....
P.S. Tuka imigite sa neobrabotvani-> mega-gnusni pre-scanove kolkot da se vidi koe nakude......
P.S.2. Sled oshte malko 6 listnia.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 7:25 pm Заглавие: |
|
|
wah... Lomski... mani ne sa izlagaj - mani toq gurbaviq motor (demek toa det e s grab) shtot... taka mnoo schupeno basi... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 7:54 pm Заглавие: |
|
|
ne e v moqta kompetenciq ama kato vidah motor ne mojah se sdurja - leviaqsi go otriazal malko, ili go otreji poveche ili go mrudni vliavo spored men - tumnoto sivo petno zad desniq mnogo aktivno sushto:) osven tova "bolkans" ne "balkans" makar che za tova ne sum siguren:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 7:55 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | ili go mrudni vliavo |
da se chete "diasno":) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Дек 19, 2003 1:37 am Заглавие: |
|
|
hohohooo padna mi... mnoo drazni toia sivia vertikalen nadpis prista oil v diasno... teia karenca sus spirachki li sa neznam nerazbiram... i te mnogo burkat v ochite.. jovi me izprevari za tumno sivoto petno v bkg-to koeto e mnogo aktivno zad toia s grub (to se pada pred nego ot negova gledna tochka) absolutno me drazni logoto zelenoto PO tam gore pred nadpisa mojeshe da e na miastoto na onia kareta dolu..ma tfa moe se vidi sled proba, no ne mu e miastoto tam kadeto e v momenta... az bih zalojil i na malko poveche julto v tozi sluchai to e dosta dobur akcent i e signalno ...
hohohooo ae opravdavai se sia... :)))) i ne mi kazvai .."tfa e napechatan e lakiran i na mesta okachen.." _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Дек 19, 2003 10:19 am Заглавие: :-) |
|
|
Джоуви написа: | "bolkans" ne "balkans" makar che za tova ne sum siguren:) |
Точно обратното! :-)
Верно, що тряа му гледаме задника на тоз, поне да беше мацка!
Или календарът е за дами?! :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|