Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Boteff

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 1:06 pm Заглавие: |
|
|
tva ama izooobshto ne e smeshno man...temata triabvashe da e "motoristi da ne go gledat" i na men zamalko da mi se sluchi sushtoto vednuj ideq si niamam kak go izpravih... _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 1:10 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | i na men zamalko da mi se sluchi sushtoto vednuj ideq si niamam kak go izpravih... |
Това може да се разбира двузначно, знаеш... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 1:38 pm Заглавие: Не! |
|
|
Важното е, че го е изправил човекът!
Няма значение как! :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 2:31 pm Заглавие: |
|
|
vsichko e dobre, kogato svurshva dobre:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 2:47 pm Заглавие: |
|
|
Мойте уважения към Джоуви, но аз на нещо което има по-малко от 4 гуми не се качвам (ей по тая причина, на :)))) _________________ design4life |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 3:18 pm Заглавие: |
|
|
edko написа: | Мойте уважения към Джоуви, но аз на нещо което има по-малко от 4 гуми не се качвам (ей по тая причина, на :)))) |
... той и жовито е така бе - сумарно на мотор се е возил 10-ина пъти, от които има 9 падания...... след последното падане се вози само на 4 гумести превозни средства .....:))))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 6:47 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | edko написа: | Мойте уважения към Джоуви, но аз на нещо което има по-малко от 4 гуми не се качвам (ей по тая причина, на :)))) |
... той и жовито е така бе - сумарно на мотор се е возил 10-ина пъти, от които има 9 падания...... след последното падане се вози само на 4 гумести превозни средства .....:))))) |
Ne si prav kuchi guz!!! Za 600-te km koito imam na dve gumi, imam 3(tri) padaniq, ot koito samo edno(1) behse v dvijenie (mnogo effectno s pluzgane kato po filmite:) i ne beshe po moq vina (jeni shofiori)A ne se kachvam shtoto e studeno ne za drugo:)Ili predpochitah da zabravish kak izduhah audito na okolovrustnoto...muahahahaahAHAAHA _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 6:54 pm Заглавие: |
|
|
.... сещам се аз как издуха audi-то , ама то и с колело щеше да имаш тоя успех щот бех спрел и чаках да ми се скриеш зад хоризонта,
та чак тогава да запаля двигатела... МУ- ХА-ХА-ха-ха-ха-ха-а-а-а-а..... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 7:03 pm Заглавие: |
|
|
:))))po suvet na morgotha az niama da se vpuskamv podrobnosti dali behse sprial,ili samo ti se e stuvalo che si sprial kato te podminah:) che audito ima parno a i nema koi drug da me vozi do rabota:)Ama kato se stopli vremeto pak she si govorim:)))) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 7:11 pm Заглавие: |
|
|
кво да си говорим, като даже и кат се стопли времето пак карам пред теб кат екскорт да не би некой да те изпревари... е!!! заплюй ме ако не е истина :))))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 7:18 pm Заглавие: |
|
|
Super!!! da ne se otmetnesh proletta obache:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 7:22 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | кво да си говорим, като даже и кат се стопли времето пак карам пред теб кат екскорт да не би некой да те изпревари... е!!! заплюй ме ако не е истина :))))) |
Джоуви написа: | Super!!! da ne se otmetnesh proletta obache:) |
yy.... ko stana - zaplju li go :)PPPPPPP
[/code] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 7:28 pm Заглавие: |
|
|
ae zapliui si ti tvoq shef kat iskash da si pravish experimenti be avi:)))) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 7:30 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | ae zapliui si ti tvoq shef kat iskash da si pravish experimenti be avi:)))) |
Даа, тва ше е интересно. Ави, аз ше дойда с тебе да ти пазя страх.. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 7:46 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | Джоуви написа: | ae zapliui si ti tvoq shef kat iskash da si pravish experimenti be avi:)))) |
Даа, тва ше е интересно. Ави, аз ше дойда с тебе да ти пазя страх.. :) |
ti pa si mnoo otworen... moia nema kak da go zapluq oswen ako ne sa digna do USA da oda... ama twa nekak si sia predi koleda tochno... :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
spacer bad ass panda

|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 7:52 pm Заглавие: |
|
|
Жалко. Да бе, все забавям... а аз се чудя що толкова спокойно последните 2 дена (днеска кво е бе? четвъртък? петък?..... вторник?)
Абе щом взехме да се обаждаме из графила даже, значи лабаво е настаноло... да имахме и по нещо умно да кажеме. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Дек 18, 2003 7:54 pm Заглавие: |
|
|
spacer написа: | Жалко. Да бе, все забавям... а аз се чудя що толкова спокойно последните 2 дена (днеска кво е бе? четвъртък? петък?..... вторник?)
Абе щом взехме да се обаждаме из графила даже, значи лабаво е настаноло... да имахме и по нещо умно да кажеме. |
emmii... az rqdko imam ko umno da kaza - taka che ti mu misli - ti si s oreola na entelegent... mene ma znaqt kat prostak... :)P |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Дек 19, 2003 1:38 am Заглавие: |
|
|
Az kato pe6ehodetz da pitam bate Jovi: Kak se pada ne v dvijenie? Prili4a mi malko na otse4en klon tova padane... _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Пет Дек 19, 2003 1:22 pm Заглавие: |
|
|
nastrani:)obiknoveno nadiasno:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|