Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
KillAgain
|
Пуснато на: Чет Дек 25, 2003 7:24 pm Заглавие: един мой стар проект правен на макс 2... |
|
|
...и както винаги - незавършен :)
та.. както успях да се оплача на всички, нямам никакво време - жена, дете и т.н.
работя по разни скучни проекти, свързани почти изцяло с девелопинг, системно администриране и т.н. наскоро ми писна от работата ми, която върша и реших да си работя по специалността (според университетската ми диплома) отидох в глоямо студио, където правят реклами за големи европейски телевизии, поговорихме си :) и хората решиха да ме вземат на работа.. като системен администратор.. представяте ли си. имали няколко редер сървъра, доста рутери сиско, ирикс базирани работни и визуални станции и т.н. и аз пак без късмет. от колко години бягам от тази работа.. но както и да е. не се отказвам - или с 2 думи тъп и упорит :)
ето ви старото моделче.. правено е на макс 2 (или 2.5 непомня) за около 20-тина минути.. после малко козметика - час - два..
уайрфейм
опит за фоторалистичен рендър.. доста неуспешен ;)
опит за "стъклена кафемелачка"
и това е.. не ме оплювайте кой знае колко много и без това съм подтистнат, че рабтоя като технически директор, а не като 3д артист...
а сега по празниците ще се опитам да намеря няколко часа и да направя нещо по-истинско... че този модел ми е от студентските години :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Чет Дек 25, 2003 7:37 pm Заглавие: |
|
|
Shte kajesh li koe e tova studio ako ne e taina? :)
Inache po modelite.... mnogo rabav mi se vijda, otdelinite chasti neshto mai ne si pasvat kakto trqbva, ama moje taka da izglejda zaradi rendera :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KillAgain
|
Пуснато на: Чет Дек 25, 2003 7:46 pm Заглавие: |
|
|
ръбав си е модела - няма какво да си кривим душата.
студиото се казва чентро мултимедиале и се намира в Терни - близо до Рим.
корпусът е правен с боксове :) после лек меш смут и сме "в играта" с две думи опитче :) гледах профила на моторетката в едно списание и моделирах |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Чет Дек 25, 2003 8:00 pm Заглавие: |
|
|
Ooo... a az si pomislih che e tuk v bg... eh eh...
I znachi kakvo vikash, prosto si otishal tam, govoriliste si... i te sa te vzeli... brei! Iskam iz taka :)
Ami modela shtom e za 20 min... na max 2... ami stava :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Пет Дек 26, 2003 3:45 pm Заглавие: |
|
|
ми като за технически директор директор става :)) Виж сега аз много то коли и мотори не разбирам ама като го гледам ми изглежда добре като за нещо от студентските ти години. Сега нали си на 480 ? а Белобради.. или нещо аз се бъркам _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KillAgain
|
Пуснато на: Пет Дек 26, 2003 3:48 pm Заглавие: |
|
|
е не.. първо поучих тука.. имам тяхна университетска диплома :) поборих се като свинка с тиква няколко години.. работя на друго място - както казах се правя на директор.. само дето заплатата ми е най-ниската в цялата фирма.. ама кво да се прави - циганче съм..
тези дни съм си изкрънкал няколко свободни часа от жена ми да си поиграя с макс 6 и мая 5.. да видим дали съм забравил това, което толкова години уча.. иначе тук преди година правих разни проекти.. даже едно мое 3д се въртя 2-3 месеца по мтв - а ако си говорим честно, като го видях ме досрамя.. иначе не пазя пукнат проект.. тая тротонетка я имах някъде из нета...
в момента пиша едно дърво на линго и екшън скрипт.. ползвам макс (т.е. плазма) за векторните модели но съм абсолютно сам в това ми начинание и хем става бавно, хем става грозно, хем ме притискат да рилейсвам по-бързо.. глупава работа :)
поздрави |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|