Graphilla.com :: Преглед на тема - Завръщането на Краля

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Завръщането на Краля

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Imperial

Местожителство: Соединенные Штаты Америки

МнениеПуснато на: Нед Дек 21, 2003 6:50 am    Заглавие: Завръщането на Краля Отговорете с цитат

кой гледа филма? Аз го гледах вчера и днес, но няма да ходя повече, понеже публиката в киното ме изнервя страхотно. Ще изчакам да излезе на DVD.

може ли да дискутираме вече нормално, със spoilers, или е рано още?

за мен това е най-красивото нещо, което съм гледал, и смея да твърдя, което ще гледам някога (но пък кой знае...)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Нед Дек 21, 2003 1:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Zdrasti Imperial, gledah go na 16-ti, trite chasti nakup... njakude okolo 11 chasa. Oshte ne moga da se suvzema, bassi... bitkite, o da, bitkite bjaha glavozamajvashti, Frodo i Sam kakto vinagi prosto nepovtorimi, nikoga ne sum vjarval che njakoi moje da go izigrae po takuv nachin. Imashe dosta sceni koito lipsvaha, kato praveha filma malko nakusan i oburkan, no tova e mai samo za onezi koito ne sa cheli knigata. Mejdu drugoto, do poslednija moment se pritesnjavah kak shte ja filmirat poslednata chast, tui kato tja/spored mene/ e nai-trudna za predavane. Vupreki tova evala na Peter Jackson, toia chovek svurshi neverojatna rabota... Kakvo da ti kaja drugo, potresen sum prosto ot cjaloto velikolepie luhashto ot filma, malko me izmuchi poslednata scena s zaminavaneto na Frodo i Gandalf s elfite. Malko dulgichka mi se vidja... ama, ot druga strana podobna trilogija zaslujava dulug krai. Obache ot filma nai-goljamo vpechatlenie mi napravi "Witchking"-a, bassi go bjaha napravili, prosto strashen... zaedno s drugite "Ringwraith"-ove s "Wyvern"-ite, kak samo napadaha konnicite... strahotno prosto, abe s dve dumi: Filma e GIGANTSKI!
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Нед Дек 21, 2003 1:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Kato kaza za publikata, i tuka e sushtoto: Kak moje chovek da otide na predpremiera, na edin ot nai-jakite filmi za poslednite godini, i da pochne da si govori za stranichni temi, bez da go pritesnjava tova che ne e sam vse pak v zalata??!?? Tia nemci sa prosto basssi tupite kopeleta, ama rjadko sum se nervil taka... A nai-ujasnoto e kato pochnat da se smejat na sceni koito prosto dori i ne namekvat za smjah, po-skoro obratnoto... i to grupovo taka: HAHAHAHAHA! Tupaci, she chakam da izleze na DVD i she si go gledam na spokoistvie!!!!
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Нед Дек 21, 2003 6:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Като каза за немците се сетих за един офтопик:)
разправя ми го вече 40 годишна жена- по онова време студентка
"отиваме на опера в Виена, сядаме и почваме да гледаме - обаче нищо не разбираме а хората там се смеят, реагират а ние нищо..... и решаваме да се наговорим да се засмеем в група: 1. 2. 3 и бурен смях
и цялата опера гледаше нас! - оказа се че сме се разсмяли на някаква трагична сцена"
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Imperial

МнениеПуснато на: Нед Дек 21, 2003 9:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

"накъсаността" на филма ще се оправи като излезе разширената версия след година, не знам колко ще е дълга, но ще има доста ключови сцени добавени. Мисля че в момента тепърва започват работа по нея.
Върнете се в началото
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Пон Дек 22, 2003 3:01 am    Заглавие: Отговорете с цитат

samo kato si predstavish che razshirenata versija na The Two Towers e s 45 minuti po-dulga... :)
Imperial

МнениеПуснато на: Пон Дек 22, 2003 5:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

лудница :)

а накрая ше има Ultimate Trilogy DVD set :)
Върнете се в началото
Zing

МнениеПуснато на: Пон Дек 22, 2003 11:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ама ние сме малко на Изток от Рая тук
чаааааак догодина ще мине по кината У големото село
после и по другите села и паланки без Долби и Суроунд + надраскана и понакасана лента.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
the jester

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Дек 22, 2003 12:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Кой ще ходи на кино маратона на трите серии на 26-ти?

26 декември, 12:00, кино Арена, 13 зала - Задругата и Кулите - екстендид - Краля - нормална версия, ама за първи път у нас :)))))

25 лв. пуканки, пица, кола и др. инклудуд :)) 45 мин. пауза за рефрешмънт между сериите :)))))))))))

Айде да идва тоя 26-тиииии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))))))
Boteff

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Дек 22, 2003 4:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

heh qvno kat sum se rodil i sa mi krucnali onaq 4ast ot moza4eto deto otgovarq za fanatiziraneto na tema magesnici gayove i grubi majestveno 4udovi6ni orki.. i tem podobni adovi iz4adiq.. eeh.. i elfite ne me excite-vat... tiuh tiuh... az sum Tolkino-invalid... ;))))))))))))) Star Wars RULZZZ duds..

PS. i vapreki vsi4ko 6e hodq da go gledam :)))))))))))))))))))))))))) stranna rabota...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Imperial

МнениеПуснато на: Пон Дек 22, 2003 7:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аа с тебе нема повече да си приказвам ;)
Върнете се в началото
Imperial

МнениеПуснато на: Вто Дек 23, 2003 7:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

кой тук ще ходи на маратона в "Арена" на 26ти?
Върнете се в началото
bluelemon

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Вто Дек 23, 2003 11:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Az shte si go napravia v kashti maratona s priateli sled kato si zapisha i tretata 4ast. Mnogo biraaaaa i tam kvoto sarce i dusha saka. :)))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
the jester

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Дек 23, 2003 11:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Imperial Friedrich написа:
кой тук ще ходи на маратона в "Арена" на 26ти?

Аз! И ще гледам да се наспя предната вечер :))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Yahoo Messenger MSN Messenger
Imperial

МнениеПуснато на: Вто Дек 23, 2003 6:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

blelemon написа:
Az shte si go napravia v kashti maratona s priateli sled kato si zapisha i tretata 4ast. Mnogo biraaaaa i tam kvoto sarce i dusha saka. :)))

тц, не се излагай, този филм е абсолютно, ама абсолютно безмислено да го гледаш в къщи на малък екран от какъвто и да е DVD-rip.
Върнете се в началото
bluelemon

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Сря Дек 24, 2003 11:20 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Imperial Friedrich tva go znam no az sam go gledal po niakolko pati na kino i neznam dali shte ima po dobar film osven ako ne filmirat "Wheel of time" :))). V BG oshte ne e doshla 3-tata 4ast no az sam si rezerviral mesta za predpremierata. Pak mejdu drugoto shte si napravim i turne v kashti. Ina4e sam mnogo saglasen 4e triabva da se gleda na kino. :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети