Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bein

Регистриран на: 24 Ное 2003 Мнения: 351 Местожителство: Outer Haven
|
Пуснато на: Нед Дек 28, 2003 12:43 pm Заглавие: 2 opit:) |
|
|
Neshto novo:
Opitah se da go napraya v stila na Street Fighter,dano sum uspyal:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Нед Дек 28, 2003 1:24 pm Заглавие: |
|
|
Bein ти наясно ли си колко е добро това?! Направо страшно!
Един въпрос: съзнателно ли ги правиш с такива отсечени "каменни" мускули?
В един момент се замислих за един от героите на Пратчет... сержант Детритус, ако си чел... _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Нед Дек 28, 2003 1:29 pm Заглавие: |
|
|
za poreden put : IAKO!!!! :))) abe nqma li da vkara6 malko cvqt nqkoi put.. savsem nebrejno... da kajem .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bein

|
Пуснато на: Нед Дек 28, 2003 1:29 pm Заглавие: |
|
|
Narochno gi pravya taka,Detritus rollira osobenno kato si vzeme arbaleta(balistrata)Toi mie lubimiya geroi na Pratchet a nai me kefi "Strazite strazite". |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bein

|
Пуснато на: Нед Дек 28, 2003 1:32 pm Заглавие: |
|
|
moe i da go pusna cvetno dneska a ma sa doide rodata u nas i neznam da li she uspeya do dove4era. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Дек 28, 2003 2:55 pm Заглавие: |
|
|
mi na pruv pogled se vijda che anatomiata kuca ..bein..samo pogledni malkata mu glavica koiato sedi kato cirei na ramenete (mnogo e malka za takova tulovishte bre) racete dosta usukani i nesarazmerni edna spriamo druga (vij samo kitkite da razberesh za kakvo ti govoria) ima kakvo da pipash otkam proporcii... no s trud she stavat po-dobri viarvai mi.. ne se otkazvai :)) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bein

|
Пуснато на: Нед Дек 28, 2003 4:10 pm Заглавие: |
|
|
Tva se pak mi e vtori opit:)
Za anatomiata ne sum saglasen s teb.V toya dane bi da ima neshto proporcionalno(viz mu glavata)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Нед Дек 28, 2003 4:27 pm Заглавие: |
|
|
mmdam.. za glavata ne mislq 4e e prav implant... no puk i az 4ak po kusno vidqh 4e kitkite sa ti razli4ni kato debelina i to dosta.. stiga da ne si go napravil s cel :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Нед Дек 28, 2003 4:28 pm Заглавие: |
|
|
Glavata ti e OK!
Obache racete sa tvurde kusi. Inace mene 2riq opit po me kefi.Daje na toq bi mu otivalo da durji nqkuv golqm mech kato qtagan, no ne to4no
ina4e i take me radva.Bravo bravo. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Нед Дек 28, 2003 4:33 pm Заглавие: |
|
|
Sega kato se zagledah glavata naistina e dosta malka i 1ta ruka kakto kazah e malka a drugata e dobre, koeto oznachava che lqvata e po-dulga
ot dqsnata. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
atmos

|
Пуснато на: Нед Дек 28, 2003 4:42 pm Заглавие: |
|
|
поздравления.... има яко манджа в тебе ей _________________ Nelson Inomvan's blog |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bein

|
Пуснато на: Нед Дек 28, 2003 4:50 pm Заглавие: |
|
|
Dobre rukata e malko kusa,no glavata
e dobre.V taz kartinka gumzhi ot anatomia prosto |
|
Върнете се в началото |
|
 |
moonwatcher

|
Пуснато на: Нед Дек 28, 2003 6:23 pm Заглавие: уохаа |
|
|
Човеко ти ме накара да са регистрирам, само за да ти кажа "Това Кърти!".
Иначе сигурно още 2 месеца щях да си чета без да съм се регнал.
И само да кажа и аз, че главата си е супер - с това огромно тяло се придава 'могъщественост'.
Ръцете са различни,ама може да се оправдаеш че на дясната има стари болежки и затова си е навил 5-6 пъти повече парцал и затова е толкова дебела ;РР |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bein

|
Пуснато на: Нед Дек 28, 2003 7:08 pm Заглавие: |
|
|
moonwatcher написа
Цитат: | ама може да се оправдаеш че на дясната има стари болежки и затова си е навил 5-6 пъти повече парцал и затова е толкова дебела ;РР | Emi i az misleh tva da im kazha ,no si pomislih che mozhe
da kazhat ,che tva e nevuzmozhno i drugi takiva prostotii i za tva.
Boteff kitkite narochno sum gi napravil razlichni.
Soul)S(urvivor написа
Цитат: |
Obache racete sa tvurde kusi.
|
zashto mislish,che sa kusi?Nali znaesh,che v izpraveno polozhenie
lakuta na rukata e na edno ravnishte s tova na pupa.Desnata
ruka e leko svita i za tova mozhe da vi se struva malko po-kusa
ot levata.
Skoro she pusna cveten variant.
To be continue........ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Дек 28, 2003 9:22 pm Заглавие: |
|
|
pyrvo da kaja, 4e e strahotno..i vse pak za rykata - dqsnata ne izglejda izvite..lakytq si e na ravni6teto na pypa ama kato is pusne pry6stite mai 6te sa mu do 4atala to4no...moje i da e opti4eska zabluda...ama vse pak cqloto risuvane se gradi na tqh :) _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Нед Дек 28, 2003 11:31 pm Заглавие: |
|
|
Absolutno si prav NOX i az tva imah predvid.
Bein opitai se da si pusnesh racete i da vidish kak stoqt.
Az puk gi pravq mnogo dulgi ponqkoga, vupreki che znak kolko dulgi trqbva da sa. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bein

|
Пуснато на: Пон Дек 29, 2003 12:22 am Заглавие: |
|
|
Stesnih ednata kitka i se nadyavam ve4e da se vizda che rakata e svita,samo me4a ne sum go dovurshil
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Дек 29, 2003 12:57 am Заглавие: |
|
|
mnogo qko e stanalo s cveta.. ne misleh 4e tolkova 6e go otvori :) a za kitkata.. pak mi tunee .. ma nqma zna4enie.. drebolii.. :)) kefi me kato cqlo.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пон Дек 29, 2003 2:22 am Заглавие: |
|
|
kitkata si tanee za6toto ot anatomi4na gledna to4ka ne e vazmojno da ima6 takiva iaki tricepsi / muskulite nad kitkata / i tolkova tanka kitka - no dori da moje da ima tolkova tanka kitka /okiato pak e po edra - vidimo spriamo drugata/ samite tricepsi svar6vat v sredata na rakata, koeto ne e normalno - vse edno 4e sa odriazani
tova pridava tazi dopalnitelna tankost na kitkata i laje o4ite 4e samata kitka e neestestveno izdaljena
ta az sipoigrah malko da ia napravia po debela i stana tova
posle ia slojih na 4oveka ti
малко скъсих ръката и поправих мускулите на два, първо защото основните мускули, които могат да имат такава изпъкналост при това положение са два и второ, защото в твоя вариант между тях нямаше нещо като мускул а като кост...което беше също неестествено
И след като видях как ще е по голяма ръка ми светна, че всъщност дори и да оправиш размера пак няма да е добре, защото положението ти на самата китка е неестествено / все едно си е свил нарочно дланта а не я е разтворил - посоката на пръстите съща играе рола - малко разнопосочни ми се виждат/, за да поличуш максимално реално положение би трябвало да я завъртиш в тази посока
така перспективата и новата дебелина ще си паснат и в тази насока няма да има забележки /дори може пак малко да се намали долния мускул/
поне аз така виждам нещата
P.S.не се смейте, че корекциите ми са груби...
P.S.S.мак сега виждам, че съм писал и на латиница и на кирилица |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пон Дек 29, 2003 2:49 am Заглавие: |
|
|
и сега пак като се загледъм лявата ръкае много дълго особено предмишницата - защото си оставил лакетя точто до тялото на човека а ръката си я издължил неволно за да застане по горе - това можеш да го решиш сато изтеглиш лакетя малко напреде т.е. да дойде напред
или другия вариант е да я доближиш до тялото, защото така е твърде далече и се издължава
вече зависи какво прави с тази ръка - заканва се, че ще ни бие или ....
:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|