Graphilla.com :: Преглед на тема - 2 opit:)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

2 opit:)
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bein

Местожителство: Outer Haven

МнениеПуснато на: Нед Дек 28, 2003 12:43 pm    Заглавие: 2 opit:) Отговорете с цитат

Neshto novo:

Opitah se da go napraya v stila na Street Fighter,dano sum uspyal:)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Дек 28, 2003 1:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bein ти наясно ли си колко е добро това?! Направо страшно!
Един въпрос: съзнателно ли ги правиш с такива отсечени "каменни" мускули?
В един момент се замислих за един от героите на Пратчет... сержант Детритус, ако си чел...
Boteff

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Нед Дек 28, 2003 1:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

za poreden put : IAKO!!!! :))) abe nqma li da vkara6 malko cvqt nqkoi put.. savsem nebrejno... da kajem ..
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bein

МнениеПуснато на: Нед Дек 28, 2003 1:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Narochno gi pravya taka,Detritus rollira osobenno kato si vzeme arbaleta(balistrata)Toi mie lubimiya geroi na Pratchet a nai me kefi "Strazite strazite".
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bein

МнениеПуснато на: Нед Дек 28, 2003 1:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

moe i da go pusna cvetno dneska a ma sa doide rodata u nas i neznam da li she uspeya do dove4era.
Върнете се в началото
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Нед Дек 28, 2003 2:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mi na pruv pogled se vijda che anatomiata kuca ..bein..samo pogledni malkata mu glavica koiato sedi kato cirei na ramenete (mnogo e malka za takova tulovishte bre) racete dosta usukani i nesarazmerni edna spriamo druga (vij samo kitkite da razberesh za kakvo ti govoria) ima kakvo da pipash otkam proporcii... no s trud she stavat po-dobri viarvai mi.. ne se otkazvai :))
bein

МнениеПуснато на: Нед Дек 28, 2003 4:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Tva se pak mi e vtori opit:)
Za anatomiata ne sum saglasen s teb.V toya dane bi da ima neshto proporcionalno(viz mu glavata)
Върнете се в началото
Boteff

МнениеПуснато на: Нед Дек 28, 2003 4:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mmdam.. za glavata ne mislq 4e e prav implant... no puk i az 4ak po kusno vidqh 4e kitkite sa ti razli4ni kato debelina i to dosta.. stiga da ne si go napravil s cel :)
Върнете се в началото
Soul)S(urvivor

Местожителство: The Edge

МнениеПуснато на: Нед Дек 28, 2003 4:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Glavata ti e OK!
Obache racete sa tvurde kusi. Inace mene 2riq opit po me kefi.Daje na toq bi mu otivalo da durji nqkuv golqm mech kato qtagan, no ne to4no
ina4e i take me radva.Bravo bravo.
Soul)S(urvivor

МнениеПуснато на: Нед Дек 28, 2003 4:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Sega kato se zagledah glavata naistina e dosta malka i 1ta ruka kakto kazah e malka a drugata e dobre, koeto oznachava che lqvata e po-dulga
ot dqsnata.
atmos

МнениеПуснато на: Нед Дек 28, 2003 4:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

поздравления.... има яко манджа в тебе ей
bein

МнениеПуснато на: Нед Дек 28, 2003 4:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Dobre rukata e malko kusa,no glavata
e dobre.V taz kartinka gumzhi ot anatomia prosto
Върнете се в началото
moonwatcher

МнениеПуснато на: Нед Дек 28, 2003 6:23 pm    Заглавие: уохаа Отговорете с цитат

Човеко ти ме накара да са регистрирам, само за да ти кажа "Това Кърти!".
Иначе сигурно още 2 месеца щях да си чета без да съм се регнал.
И само да кажа и аз, че главата си е супер - с това огромно тяло се придава 'могъщественост'.
Ръцете са различни,ама може да се оправдаеш че на дясната има стари болежки и затова си е навил 5-6 пъти повече парцал и затова е толкова дебела ;РР
Върнете се в началото
bein

МнениеПуснато на: Нед Дек 28, 2003 7:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

moonwatcher написа

Цитат:
ама може да се оправдаеш че на дясната има стари болежки и затова си е навил 5-6 пъти повече парцал и затова е толкова дебела ;РР
Emi i az misleh tva da im kazha ,no si pomislih che mozhe
da kazhat ,che tva e nevuzmozhno i drugi takiva prostotii i za tva.
Boteff kitkite narochno sum gi napravil razlichni.

Soul)S(urvivor написа

Цитат:

Obache racete sa tvurde kusi.

zashto mislish,che sa kusi?Nali znaesh,che v izpraveno polozhenie
lakuta na rukata e na edno ravnishte s tova na pupa.Desnata
ruka e leko svita i za tova mozhe da vi se struva malko po-kusa
ot levata.

Skoro she pusna cveten variant.
To be continue........
Върнете се в началото
NOX

МнениеПуснато на: Нед Дек 28, 2003 9:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

pyrvo da kaja, 4e e strahotno..i vse pak za rykata - dqsnata ne izglejda izvite..lakytq si e na ravni6teto na pypa ama kato is pusne pry6stite mai 6te sa mu do 4atala to4no...moje i da e opti4eska zabluda...ama vse pak cqloto risuvane se gradi na tqh :)
Soul)S(urvivor

МнениеПуснато на: Нед Дек 28, 2003 11:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Absolutno si prav NOX i az tva imah predvid.

Bein opitai se da si pusnesh racete i da vidish kak stoqt.

Az puk gi pravq mnogo dulgi ponqkoga, vupreki che znak kolko dulgi trqbva da sa.
bein

МнениеПуснато на: Пон Дек 29, 2003 12:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Stesnih ednata kitka i se nadyavam ve4e da se vizda che rakata e svita,samo me4a ne sum go dovurshil
Върнете се в началото
Boteff

МнениеПуснато на: Пон Дек 29, 2003 12:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mnogo qko e stanalo s cveta.. ne misleh 4e tolkova 6e go otvori :) a za kitkata.. pak mi tunee .. ma nqma zna4enie.. drebolii.. :)) kefi me kato cqlo..
Върнете се в началото
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Пон Дек 29, 2003 2:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат

kitkata si tanee za6toto ot anatomi4na gledna to4ka ne e vazmojno da ima6 takiva iaki tricepsi / muskulite nad kitkata / i tolkova tanka kitka - no dori da moje da ima tolkova tanka kitka /okiato pak e po edra - vidimo spriamo drugata/ samite tricepsi svar6vat v sredata na rakata, koeto ne e normalno - vse edno 4e sa odriazani
tova pridava tazi dopalnitelna tankost na kitkata i laje o4ite 4e samata kitka e neestestveno izdaljena
ta az sipoigrah malko da ia napravia po debela i stana tova

posle ia slojih na 4oveka ti

малко скъсих ръката и поправих мускулите на два, първо защото основните мускули, които могат да имат такава изпъкналост при това положение са два и второ, защото в твоя вариант между тях нямаше нещо като мускул а като кост...което беше също неестествено
И след като видях как ще е по голяма ръка ми светна, че всъщност дори и да оправиш размера пак няма да е добре, защото положението ти на самата китка е неестествено / все едно си е свил нарочно дланта а не я е разтворил - посоката на пръстите съща играе рола - малко разнопосочни ми се виждат/, за да поличуш максимално реално положение би трябвало да я завъртиш в тази посока

така перспективата и новата дебелина ще си паснат и в тази насока няма да има забележки /дори може пак малко да се намали долния мускул/
поне аз така виждам нещата
P.S.не се смейте, че корекциите ми са груби...
P.S.S.мак сега виждам, че съм писал и на латиница и на кирилица
Върнете се в началото
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Пон Дек 29, 2003 2:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

и сега пак като се загледъм лявата ръкае много дълго особено предмишницата - защото си оставил лакетя точто до тялото на човека а ръката си я издължил неволно за да застане по горе - това можеш да го решиш сато изтеглиш лакетя малко напреде т.е. да дойде напред
или другия вариант е да я доближиш до тялото, защото така е твърде далече и се издължава
вече зависи какво прави с тази ръка - заканва се, че ще ни бие или ....
:)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети