Graphilla.com :: Преглед на тема - http://www.mediarain.com/

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

http://www.mediarain.com/

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
flexteddy

МнениеПуснато на: Пет Яну 09, 2004 1:12 am    Заглавие: http://www.mediarain.com/ Отговорете с цитат

http://www.mediarain.com/
c&c?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Zing

МнениеПуснато на: Пет Яну 09, 2004 1:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mi 30-100%C + 0-75%M i marda
Върнете се в началото
mucho

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Яну 09, 2004 2:47 am    Заглавие: Отговорете с цитат

na4i az designa nema go komentiram - samo da wmetna, 4e az li4no mnogo, ama mnogo mraza BankGothic :)

sq za flasha - nadewam se da ne sa obidi6, ma flasha e nou bezumen (sq tuka sigur 6e izleza malko ot temite na toz forum):

1. gleam pi6e, 4e mi trqq plugin v.7 - hubu de ma za6to adjeba, sled kato samiq swf e v.6, sq werno, 4e e dobre da se poo6trqwat userite kym novata versiq (tq e i po-byrza), no se pak mislq, 4e e redno da pi6e6, ot koq versiq naistina se nujdae usera ...

2. loadinga go widqh 4ak na 70% (stranno kak ne pribegnah do ljubimoto mi alt+F4 predi tuj), otdelno mi pokaza nekwi stranni 4isla, 4iito krajni cifri bqha otrqzani

3. poglednah ke6a i 6to da widq - 1to swf-4e e 232k (ku ne byrkam tuj e osnowniq flash i sigur loadinga e wytre, a ne w otdelno malko swf4e)

4. portfolioto e o6te po bezumno napraeno - nahakani sa si4kite projects w edin qki4yk swf (314k), wmesto da se naprai sys serverside i da se zarejda samo teku6to izbraniq project ....

5. i nakraq sled kato nabyrzi4ko poglednah i scripta (ne osobeno dobre napisan) opredeleno moga da kaja, 4e na4ina po-kojto e postroen toq sajt e dosta, dosta ostarql i opredeleno ne sa izpolzwani wyzmojnostite na mx (ele pa na mx 2004) ...

... sorry, 4e se otklonih ot 4isto dizajnerskata 4ast, no drugite 6e kompensirat ...

mi twa e ot men derzaj :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
zhvihti

Местожителство: Амстердам

МнениеПуснато на: Пет Яну 09, 2004 3:31 am    Заглавие: Отговорете с цитат

значи принципно дизайна на сайта не е нищо особено. Опитал си се някакъв 3д вид да му дадеш, но не е станало особено успешно. Аз за разлика от Mucho прелоъдър въобще не видях, но при мен се зареди за 2-3 секунди.

Долнната кутия вляво със Revolution: текста е абсолютно нечетим - хем е малък е хем е много алиаснат. Картинаката установих че е скрийншот, едва след като го отворих - въобще не помага да се разбере за какво става дума и дори обърква.

В съседната кутия текста е същия трудно-четим.

BankGothic шрифта наистина е зле - съб-менютата и долу view, submit са почти нечетими.

Освен това централното бяло поле отстрани много лошо контрастира със сивия фон.

Парвия бутон на менюто - MediaRain е много объркващ. Направи го нещо като home, че така предполагам много хора се бъркат и го натискат, а нищо не става.

GlobalSim - ROI Calculator е счупен.

Са като имаш един шрифт за текстовете във флаша, сложи същия и долу при изискването за player-а. Ако трябва го направи картинка.

Топките горе, логото, както и цветните линии отстрани на долната част на съдържанието въобще не ми харесват.

Не знам дали има смисъл като натиснеш главен меню бутон съдържанието да се плъзга, а на второстепенните да се фейдва. Освен тва фейда е гаден. Другото което ми направи впечатление и е гадно, е че като си в под-категория и избереш друга, докато се зареди ти се показва главната.

И малко офтопик щото се бях засилил:

На UROC старницата менюто е идентично с това на тази - веднага се набива на очи. А плъзгането така и така не е да ми харесва особено много. Сайта не ме кефи хич.

Иначе FrnaklinCovey Symposium не е лоша, обаче музикалното студио, пушките и колите не ми харесват въобще.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
edko

МнениеПуснато на: Пет Яну 09, 2004 1:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

..... не се сдържах ;)
за банкготика - казаха ти вече. Централниа "фрейм" не ме кефи, можеше да сложиш текста направо на фона. THOUGHT OF THE DAY - where the f#ck that came from ? :) Освен това, струва ми се, че всеки път е еднакъв - или наистина се сменя на ден? :)
Когато цъкнеш на линк който сменя мувито, излиза предишниа фрейм от последното муви за да фейдоутне - например, седя на RAIN PARK, и като цъкна PORTOFOLIO -> WEB DESIGN, пейката изчезва с ефект. След това като цъкна на PORTOFOLIO -> DESIGN, пейката пак се появява, за да изчезне... След това, като цъкна например CONTACTS, пак тръгва от пейката.... шити :)
Не ме кефят точките горе (сините) - тва дъжд ли трябва да е?
stefan

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Яну 09, 2004 1:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ee, aide be, kwo go emnahte choweka... kato izkluchim otwratitelnia bankgothic, site ne tolkowa losh - e moze bi dosta monohromen...
inache za flash nestata koito spomena mucho.. taka si e
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Пет Яну 09, 2004 3:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

saita e hubav no ne e "bugfree" taka da se kaje
na mene niakoi ne6ta mi dopadatq drugi ne - zavisi ot 4oveka
no tehni4eskite zabelejki si ostavat...
taka 4e avtora bi tribvalo da im obarne vnimanie sled kato vidia ve4e otzivite....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
[mighty]

МнениеПуснато на: Пет Яну 09, 2004 9:59 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

edko написа:
..... не се сдържах ;)
за банкготика - казаха ти вече. Централниа "фрейм" не ме кефи, можеше да сложиш текста направо на фона. THOUGHT OF THE DAY - where the f#ck that came from ? :) Освен това, струва ми се, че всеки път е еднакъв - или наистина се сменя на ден? :)
Когато цъкнеш на линк който сменя мувито, излиза предишниа фрейм от последното муви за да фейдоутне - например, седя на RAIN PARK, и като цъкна PORTOFOLIO -> WEB DESIGN, пейката изчезва с ефект. След това като цъкна на PORTOFOLIO -> DESIGN, пейката пак се появява, за да изчезне... След това, като цъкна например CONTACTS, пак тръгва от пейката.... шити :)
Не ме кефят точките горе (сините) - тва дъжд ли трябва да е?

mnogo sum suglasen s taq kritika :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Alex

МнениеПуснато на: Пет Яну 09, 2004 10:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

kvo po diavolite e Bankgothic ???

basi tupia sam ama mi kazhete.
mucho

МнениеПуснато на: Пет Яну 09, 2004 10:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Alex написа:
kvo po diavolite e Bankgothic ???

basi tupia sam ama mi kazhete.

ne si typ bre i az ne znam ko e hdri (i sigur nema i da uznaa - skoro :) )

Върнете се в началото
yoko

МнениеПуснато на: Съб Яну 10, 2004 12:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

takiva mi vtrysnaha
koga li shte se nasitqt na 2advanced ?!!!!!!!!!
}
Върнете се в началото
yoko

МнениеПуснато на: Съб Яну 10, 2004 12:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

oshte neshto
na "portfolio/web" tytruzi li se tolkova golqm jpg zad maska?!@#$
izlapa mi resursite - na 1.3mghz nakysva - ela da vidish na 400mghz ko prai brei brei - da beshe go razdelil na chasti
jali malko userute - ne mogat vsichki na 2.6mghz da sa
}
Върнете се в началото
flexteddy

МнениеПуснато на: Съб Яну 10, 2004 1:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мерси за коментарите :)
Използвах доста голяма част от тях. :)
Всъщност нека уточня - това не е моя работа, задачата ми беще по-скоро критическа, Малко странна идея, наистина, като се има предвид, че съм адски далеч от тия неща - аз съм си прост програмист.
Трябваше да направя нещо като анализ на работата на момчетата от mediarain. Иначе са сладури (Видяхте ли ги под чадърите? :) ),
но нещата им са .. уф!
Нали няма сърдити? :)

Та сега висящ остава въпроса с кой да споделя хонорара :))
Върнете се в началото
edko

МнениеПуснато на: Съб Яну 10, 2004 1:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Таман мислех да питам ти кво общо имаш с това - не видях никой с БГ име под чадърите :)
mucho

МнениеПуснато на: Съб Яну 10, 2004 3:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

flexteddy написа:
Та сега висящ остава въпроса с кой да споделя хонорара :))

kak s koj s mucho razbira sa :) - are 60:40 w twoq polza
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети