Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
devil666

|
Пуснато на: Чет Яну 01, 2004 11:07 pm Заглавие: да кажем, нещо като представяне |
|
|
хотел Ники
хотел Валентин
Milray
хотел Симона
мотел Ерос
Несъмнено масата хора ще оплюят скромното ми дело (лошо нема, требе да има и обратна връзка), но не дай си Боже, може и да му хареса на някой, че току виж ми и дал некви права за постване в VIP форумите. :-) _________________ Pentium inside, idiot outside! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nrg333

|
Пуснато на: Пет Яну 02, 2004 11:09 am Заглавие: |
|
|
edva li shte se haresa na nqkoi tvoito "delo" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NikoharD

|
Пуснато на: Пет Яну 02, 2004 11:25 am Заглавие: |
|
|
Пич, много зле... Не мисля, че имаш някакви шансове изобщо за класация. Ама и ми е интересно без пари ли си им ги правил тия сайтове на тия фирми или горките са били много на зор?
Не, че нещо се заяждам ама ти видях и останалите работи, е поразително ми прилича да са правени на ръка на Notepad. Мойте едно време изглеждаха почти по същия начин като ги пишех сам.
Разгледай сайтовете на пичовете от Уеб Дизайн-а и пак си помисли:).
ПП. Зарежи го тоя Фронтпейдж. Дриймвуийва рулз;). _________________ Колкото и да се въртиш, гъза ти е все отзад. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Пет Яну 02, 2004 12:00 pm Заглавие: |
|
|
tc...ne mi haresvat i na men....btw kaka ti Simona kat q resize-nesh i 4upi krusta...tva na IE6 _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Они

Регистриран на: 29 Апр 2003 Мнения: 33 Местожителство: като че ли на края на света
|
Пуснато на: Пет Яну 02, 2004 12:57 pm Заглавие: |
|
|
тези сайтове бих ги препоръчал ако искам да защитя термина "зле напавен сайт". Шрифта на много места е доста неподходящ, че даже и трудно четлив. За композицията е тука просто думи нямам. Съжелявам, обаче това ми прилича на сайтове на някакви бардаци;) то може и да не съм далече от истината като гледам особенно мотел Ерос;)))
Иска ми се да отбележа нещо, което изглежда доста хора пренебрегват да се прави дизайн на сайт не е същото като да правиш дизайн на брошура за меню в сладкарница. Нещата са различни - всеки дизайн си има своята особенност и има неща които са специфични за самия него. Аз примерно съм се отказал да изучавам този вид дизайн - прекалено много ще ми дойде, но има основополагащи моменти и закони в дизайна, от които изглежда ти и хал хабер си нямаш с извинение.
не искам да те обезкуражавам за това ще ти кажа че ако си тотално отдаден на това занимание, ще постигнеш добри резултати един ден, но трябва много да се учиш.
А дотогава ще вземаш хляба на наистина кадърните, щото повечето хората неразбират нито от дизайн нито от реклама нито на кого и какво поръчват да им направи. е те това е положението _________________ извинете за правописните грешки ;))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
devil666

|
Пуснато на: Пет Яну 02, 2004 2:07 pm Заглавие: Re: |
|
|
NikoharD -> не разбирам какъв Фронт Пейдж те гони - него не ща и да го чувам (нито пък Ноутпед-а) - ползвам DW MX
scrape - > за драмата с кака-та под ие6 - благодаря (някак си ие6 не ми се намира под ръка, и не съм тествал каката под него)
На всички останали благодаря за мненията! _________________ Pentium inside, idiot outside! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Съб Яну 03, 2004 1:45 am Заглавие: |
|
|
heh .. ne samo na IE6 i na IE5 se kysa kakata na golqma resoluciq...
ama tva nqma zna4enie ..
hubavoto na tiq saitove(mislete polojitelno!..kakto kazva simeon) e 4e se otvarqt byrzo:))) samo tova..
kolkoto do design - tuka go nqma ;\ sorry ama si e taka.. otdelno deto snimkite sa ujasni ..pone pove4eto..
ama shtom si na DW - braos .. :))) karai se taka _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ludo

|
Пуснато на: Съб Яну 03, 2004 3:26 pm Заглавие: mnoo staro |
|
|
Mnogo star stil na design ... do nikade nema da stigne6.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
devil666

|
Пуснато на: Съб Яну 03, 2004 3:58 pm Заглавие: Re: mnoo staro |
|
|
До къде ще стигна, т`ва е друг въпрос! Както е казано - за всеки влак си има пътници. ;)
ludo написа: | Mnogo star stil na design ... do nikade nema da stigne6.. |
Колкото до останалите критикуващи, добре, казвате че не изглеждат добре, и че дизайнът е стар модел (ако мога да го нарека така) - а може ли някой да ми даде направление (демек някой и друг адрес) - на сайтове който масата хора биха посочили като добре направени (и като казвам сайтове, има предвид НЕ такива направени на Flash!)? Ще да съм ви благодарен! _________________ Pentium inside, idiot outside! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
TT2

|
Пуснато на: Съб Яну 03, 2004 11:14 pm Заглавие: |
|
|
Човек, аз не виждам много дизайн тук... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Яну 04, 2004 4:28 am Заглавие: |
|
|
devil.....
TRY AGAIN LATER! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
devil666

|
Пуснато на: Нед Яну 04, 2004 1:07 pm Заглавие: Re: |
|
|
За Флаш-а - нямам абсолютно нищо против него (даже го уважавам доволно много), НО той си е малко нещо като отделна наука (още повече че съм останал с впечатлението че при него требе човек да поназнайва и Action Script, а аз със програмните езици съм скаран по принцип).
Инак за линк-а благодаря, макар че в него има само 1 не Flash-овски сайт.
_________________ Pentium inside, idiot outside! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Нед Яну 04, 2004 1:37 pm Заглавие: |
|
|
basi _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Нед Яну 04, 2004 7:04 pm Заглавие: |
|
|
devil... she ti go kaja na bg.
NIAMA SMISAL... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
devil666

|
Пуснато на: Нед Яну 04, 2004 8:48 pm Заглавие: |
|
|
Винаги има смисъл - само си требе постоянство, учение и трупане на опит! :)
implant написа: | devil... she ti go kaja na bg.
NIAMA SMISAL... |
_________________ Pentium inside, idiot outside! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Вто Яну 06, 2004 10:48 pm Заглавие: ham... |
|
|
a v nyakoi ot tezi hoteli (az mislya vsichkite) predlagat li se kompanionki, saotvetno dai nekvi ceni i za tyah... pone da si govorim za neshto _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Вто Яну 06, 2004 11:30 pm Заглавие: |
|
|
Nixone :)
Ti za kompanionki li pitash (klasni dami) ili za evtini chalga uruspii shtoto evtinko mi luha na mene neshto...dolnoprobno...
buahahaha _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Вто Яну 06, 2004 11:35 pm Заглавие: |
|
|
motel Eros kak ti zvuchi....
.....pa moe da e krusten na Eros Ramazotti :)))))) _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Вто Яну 06, 2004 11:46 pm Заглавие: |
|
|
ki ki ki ki ki :))))) |
|
Върнете се в началото |