Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
neon

|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2004 5:13 pm Заглавие: Predstaviane |
|
|
Name: Stoyan Petrov
Profesion:Student (malko ostana:), NBU
Interests: CG, po-spetsialno 3D (3ds max - ot 2-3 godini se zanimavam imam niakoi neshta na saita, ne mi se smeite mnogo :)
Found out about this forum by: ying (thx a lot)
sorry za telegrafnia stil, no kirilitsata neshto nikakwa ia niama
http://neoncity.hit.bg/more.htm |
|
Върнете се в началото |
|
 |
::лого::тип::

|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2004 5:53 pm Заглавие: |
|
|
Аватара 100X100 pxl pls... _________________ В интернете много психов, каждый пятый - это псих.
Говори со мною тихо, может я один из них... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2004 6:02 pm Заглавие: |
|
|
mai prez tez 2-3 godini rabota s 3DMAX ne 6te da si bil mnogo seriozen... v kopaneto s nego :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2004 7:13 pm Заглавие: |
|
|
boteff stiga bre ... super model-a mnogo me radva ... sa drugite sa malko bezideini obache puk se vijda che chooveka 3d si razcukva ne e kato nqkoi "zleni polqnki s skali i morence u sredata" :PPP ... sa az ot 3d nqmam nikva predstava ama ... Velkome ot men :) _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2004 7:49 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | boteff stiga bre ... super model-a mnogo me radva ... |
ne znam dali se bazika6 .. no 6ti poqsnq 4e tozi model e praven s Poser .. tam ne modelira6 ti.. samo zadava6 parametri za goleminata na cicite kraka, race, guz, krust ... i tnt... za tova ne e nujno da ima6 kakvito i da bilo umeniq v 3D modeliraneto neobhodimi za edna normalna 3D programa da kajem 3D MAX..!!! Btw toi 4oveka si e napisal koe na kakvo e pravil.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2004 8:01 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | tozi model e praven s Poser |
Poser-a go znam ... ama neznaeh che e ot tam ... sorka
Boteff написа: | 4oveka si e napisal koe na kakvo e pravil.. |
moje moje ... ama nqma koi da se seti da chete :))) _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ying

|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2004 8:20 pm Заглавие: :) |
|
|
Ее, престраши се най-после :) Добре дошъл!
Boteff, ти май имаш проблем. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2004 9:04 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Boteff, ти май имаш проблем. |
vseki ima.. ta kakuv kazva6 e moq?! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki michailov ники михайлов

|
Пуснато на: Пон Яну 05, 2004 10:00 pm Заглавие: |
|
|
ми то се вижда (там в ляво)...разпльокал си се...я...и сеа пак....мале ма ти не спираш бе мен :P~ _________________ SHINEEEEEEEEEEEEE.......
днеска съм нежен |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NikoharD

|
Пуснато на: Вто Яну 06, 2004 9:38 am Заглавие: |
|
|
Пича тренира бе, скача си нагоре-надолу. Това е тренинг за по-добра памет:). _________________ Колкото и да се въртиш, гъза ти е все отзад. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ying

|
Пуснато на: Вто Яну 06, 2004 10:14 am Заглавие: - |
|
|
Оо, не знам какъв ти е проблемът, нито мога или искам да ти помогна.
Просто си правя заключения от саркастичните ти забележки, които правиш с повод и без повод. Чудно ми е дали щеше да ти е толкова весело, ако някой ти беше казал "не ще да си бил сериозен с max-a", гледайки модела ти на "член от екипажа" (част от представянето ти, помниш ли?). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Вто Яну 06, 2004 12:50 pm Заглавие: |
|
|
Boteff написа: | Цитат: | Boteff, ти май имаш проблем. |
vseki ima.. ta kakuv kazva6 e moq?! |
...че по безброй пъти всеки ден мозака ти се разлпьоква! :) пльок пльок... :)
---
Ама не обиждайте човека. След време няма да смее да се представи отново. По леко :)
Неоне, аз искам да ти кажа нещо конкретно, ако позволиш :)
Аз лично, понеже се интересувам повече от анимация, изтеглих всичките твой (тук е мястото да ти кажа, че Twin Islands не работи, качи я на ново) Бях приятно изненадан, че горе долу, си се опитал да подбереш подходящи звуци и си ги напаснал спрямо анимация. Обаче трябва още и то доста. Заигравай се повече, не претрупвай всичко за един ден, от нетърпение да видиш готовия резултат.
това е :) _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Яну 06, 2004 1:18 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | Оо, не знам какъв ти е проблемът, нито мога или искам да ти помогна.
Просто си правя заключения от саркастичните ти забележки, които правиш с повод и без повод. Чудно ми е дали щеше да ти е толкова весело, ако някой ти беше казал "не ще да си бил сериозен с max-a", гледайки модела ти на "член от екипажа" (част от представянето ти, помниш ли?). |
ne mi e v stila da se obqsnqvam no v slu4aq 6te poqsnq 4e ne sum celql da buda sarkasti4en... izkazah mnenie koeto s4itam za pravilno s ogled na tova koeto e pokazal 4oveka... koito sam kazva 4e se zanimava ot 2 / 3 godini s 3D... mislq 4e 4ovek zanimava6t se dori ne tolkova seriozno s 3DMAX bi mogul da napravi dosta po dobri ne6ta... nikade ne sum postavil pod vapros ka4estvata na neon... po prostata pri4ina 4e ne go poznavam li4no... i za tova izkazah tova svoe predpolojenie 4e ne se e zanimaval mnogo seriozno s 3DMAX-a...
A otnosno moite purvi postove qvno vsi4ko e bilo nared kato za predstavqne 6tom ne sam polu4il nqkakva po osobenna kritika...
Btw vaprosniq moi ''ekipaj'' e praven nqkade sled okolo 6 meseca rabota s Maya.. a predimno sum rabotil s animatora i... no tova e savsem druga tema...
Ying, ne znam dali si vijdal Poser.. no ako si iskam da mi kaje6 kakvi umeniq sa ti nujni tam za da napravi6 edno 4ove6ko tqlo..??
Btw neon, govoril sum samo za pokazanoto koeto si pravil s 3DMAX neka pone tova da stane qsno...
PS. haha golqm humor tova s mozaka.. Bethoven-e ma toi Nickito Mihailov go kaza ve4e... ma ni6to moje eho da ima :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Вто Яну 06, 2004 2:51 pm Заглавие: |
|
|
Mene neshtata ne mi haresvat, sorry. Ima neshto priatno ama e tvarde slabovato za 2 godini rabota. Ili lipsa na zhelanie ili na talant ili prosto momcheto ot uchene ne e imalo vreme.
Ne mi se shte da obsuzhdam logo animacii nito brice nito poser.
Tva koeto mi haresva sa nekoi cvetovi reshenia.
Ako iskate go priemete v 3d shtom ima tova zhelanie, ne sam protiv, no sam pass. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Вто Яну 06, 2004 4:39 pm Заглавие: |
|
|
Zdraveite pichove. Ot vreme na vreme vlizam vuv foruma i vi cheta critikite. Vmesto da se opitate da pomognete na chovek vie go zabivate oshte poveche. Ot tuk ne moga da otvoria saita na Neon. Ako mojesh kolkoto i da biaha loshi rabotite mu niamashe da go kritikuvam taka. Shtiah da se opitam da otkria slabite mu strani i da mu pomogna. Neznam zashto imate takuv podhod ama ne e ot nai pravialnia.
A kolkoto do teb Boteff dobre modelirash ama vsemi procheti i niakoia kniga po anatomia.Ne se zaiajdam. Prosto ti davam suvet. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zoo
|
Пуснато на: Вто Яну 06, 2004 5:18 pm Заглавие: |
|
|
Opitai da napravish neshto malko po slojno kato model, no da si e tvoi sobstven, za da moje da otsenime neshto tvoe |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SIMPLI

|
Пуснато на: Вто Яну 06, 2004 5:52 pm Заглавие: |
|
|
vlad74 написа: | Zdraveite pichove. Ot vreme na vreme vlizam vuv foruma i vi cheta critikite. Vmesto da se opitate da pomognete na chovek vie go zabivate oshte poveche. Ot tuk ne moga da otvoria saita na Neon. Ako mojesh kolkoto i da biaha loshi rabotite mu niamashe da go kritikuvam taka. Shtiah da se opitam da otkria slabite mu strani i da mu pomogna. Neznam zashto imate takuv podhod ama ne e ot nai pravialnia.
A kolkoto do teb Boteff dobre modelirash ama vsemi procheti i niakoia kniga po anatomia.Ne se zaiajdam. Prosto ti davam suvet. |
ами Владко, батка, ти току що откри слабата страна на Ботефф и много тактично му помогна ... много изтънчен подход ;-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Вто Яну 06, 2004 6:09 pm Заглавие: |
|
|
Tova za Boteff si beshe suvsem seriozno. Toi si e dobur modeler. Samo tribva da ushlaifa poznaniata si otnosno chovechkata anatomia. Nishto poveche. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Яну 06, 2004 6:19 pm Заглавие: |
|
|
napulno si prav vlad74... tova koeto si vidql nai veroqtno e purviq mi opit za anatomi4no vqrno 4ove6ko tqlo ( koeto si ostana WIP ).. ima dosta treski za dqlane nqma spor... no vse pak stiga sme flood-im temata na neon... 4e 4oveka se opita da se predstavi... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Вто Яну 06, 2004 6:42 pm Заглавие: |
|
|
Prodavat se specialni anatomichni knigi za hudojnici. Niama da sgreshish ako si potursish niakoia(ako veche ne si go napravil). Tova ti go kazvam zashtoto i az sun na toia etap. Kupil sum si edna ogromna tuhla koiato mi pomaga dosta. Tam ima narisuvani vsiaka edna kost i vseki edin muskul. Prosto sum stignal do izvoda che naistina chove da e dobur tribva dosta da poprochete. Ne stava samo s uchene na software.Tia neshta nikoi ne mi gi e kazval prosto sum si napravil niakoi jiteiski zakliuchenia(shtoto obiknovenno ne slusham kakvoto mi se kazva koeto mi e samo vuv vreda razbira se). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|