Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
alex_3d
|
Пуснато на: Нед Яну 11, 2004 3:36 pm Заглавие: Face |
|
|
Ako moge da spodelite towa na glawata na toq indiwid na kwo wi prilicha shte sam wi blagodaren, zashtoto az kolkoto poweche go gledam tolkowa po malko mi prilicha na kachulka, ako kajete i nqkoe sywetche za doblijawaneto na obekta mu na glawata kym kachulka, nqma da wi se razsyrdq. Izobshto izkazwaite wsqkakwo mnenie swyrzano s kartinkite.
http://alex3d.free-host.com/face16.jpg
http://alex3d.free-host.com/face17.jpg |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pimeto
|
Пуснато на: Нед Яну 11, 2004 3:58 pm Заглавие: |
|
|
цял модел ли правиш ?? или само главата е, трябваше да го осветиш по добре за да видиме как е по главата :) иначе си прилича на качулка, докато ти четох ървото изречение си мислех че искаш да го представиш за коса :) добре си е, направи една текстурка и ще заприлича още повече. можеш да пробваш да направиш качулката да му пада до веждите, примерно :) като падне до веждите при вратът ще се отвори, отворът ще заприлича на гъба един вид, абе мани ме мене как ги обяснявам не е истина, ако разбереш океи :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Нед Яну 11, 2004 4:00 pm Заглавие: |
|
|
mmdma.... ne mqza na ka4ulka ot normalen plat... :) mnogo e debelo
sus nerealni smutnati rubove e... po skoro vseedno nqkoi vzima mqrka
za neoprenov kostium :)))
Prosto hvani i razgledai kak se gunat razni platove... sledvai logikata
na ne6tata :) kade 6e se polu4i gunka i za6to..
Btw.. ima6e nqkakvi plugini za MAX mai ediniq Cloth Sym se kazva6e
ako ne se luja.. no to po skoro za animacia vur6i rabota...
S edna duma bru4kane mu e mamata... ne go ostaviqi taka gladko:))
Vij v 3D foruma Ovendelon be6e puskal predi vreme nqkakvi drehi... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
alex_3d
|
Пуснато на: Нед Яну 11, 2004 9:10 pm Заглавие: |
|
|
Jelaniqta mi sa za cqlo modelche, no pone za sega s nalichnite mi znaniq towa e newyzmogno, dori towa e samo lice, nqma si nishtichko na zad i zatowa se mycha da go prikriq s neshto.
Цитат: | можеш да пробваш да направиш качулката да му пада до веждите, примерно :) като падне до веждите при вратът ще се отвори, отворът ще заприлича на гъба един вид |
towa go razbrah i probwah da go naprawq obache sawsem osrah rabotata, qwno ne sam uswuil tunkostite na tozi wid modelirane, stawa wypros za box modeling ako ne se lyja, zashtoto pochwa ot box, posle extrude... i na kraq meshsmooth (male kolko dobre gi znam neshtata :(, ta towa wi go razprawqm za da wi pitam towa li e nai lesniq nachin za modeliraneto na podoben obect. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pimeto
|
Пуснато на: Нед Яну 11, 2004 11:29 pm Заглавие: |
|
|
няма никакво значение то какъв примитив ще почнеш, въпросът е как ще го развиеш, на теб ти е добре. колкото до това че отзад мозъкът му се вижда :)) не е трудно да го затвориш, трудната част е лицето :) ти си я направил.
опитваи всякакви варианти, ако ти писне, както не мене винаги ми писва, почни друго, то ще е по добро :)
абе не ме слушаи, маи съм лош пример, никога не си завършвам нещата, затова не се и представям тука, нямам какво да покажа :) мхихихи |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Яну 12, 2004 12:35 am Заглавие: |
|
|
ako naistina polzva6 BOX modeling kakto kazva6 to ne moga da si obqsnq za6to ne si uspql da si dovur6i6 glavata i otzad... napravil si po trudnoto ( liceto ) puk ne si mogul da napravi6 zadnata 4ast... liubopitno...:)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пон Яну 12, 2004 12:42 am Заглавие: |
|
|
такава ми е идеята /черновата :)/[/url] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пон Яну 12, 2004 12:47 am Заглавие: |
|
|
а сега малко критика за лицето:
-това му разположение очаква да се вижда поне част от лицето
- устата е накриво - във видимата част наличието и е повече от необходимото
- егати брадичката на този индивид, който ми прилича на жена
- поне някакви наченки на коса коса ли в предната част на темето?
това ми се набива на очи |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Пон Яну 12, 2004 12:48 am Заглавие: |
|
|
а сега малко критика за лицето:
-това му разположение очаква да се вижда поне част от лицето
- устата е накриво - във видимата част наличието и е повече от необходимото
- егати брадичката на този индивид, който ми прилича на жена
- поне някакви наченки на коса коса ли в предната част на темето?
това ми се набива на очи |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Пон Яну 12, 2004 12:50 am Заглавие: |
|
|
грешката че си постнах мнението е на IE-to ...
а където казвам Цитат: | това му разположение очаква да се вижда поне част от лицето |
лицето да се чете като Окото |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Toshiro
|
Пуснато на: Пон Яну 12, 2004 2:24 am Заглавие: |
|
|
тва лице си го показал така, че максимално да затрудниш хората, които евентуално имат желание да ти помагат и дават акъл :Р -> под странен ъгъл, кофти осветено и без wire.
-----
alex_3d написа: | ta towa wi go razprawqm za da wi pitam towa li e nai lesniq nachin za modeliraneto na podoben obect. |
друг много добър метод е със splines(въпреки, че малко хора тука биха се съгласили с мен :)) ) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
alex_3d
|
Пуснато на: Пон Яну 12, 2004 12:39 pm Заглавие: |
|
|
izglejda ne sym se izrazil prawilno, zatowa shte wkaram malko razqsneniq : liceto e modelirano sys splines, indiwida e ot jenski pol, kachulkata e prawena s box modeling, tymnino e zashtoto inache kogato e osweteno dobre se wigdat prekaleno mnogo defekti i nedostatici, no sym syglasen che za obectiwana kritika naistina trqbwa da postna nqkoi po oswetena kartinka, koeto i shte naprawq malko po-kysno.10x za sywetite i obeshtawam che ako e wyw wyzmognostite mi shte gi oprawq. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
alex_3d
|
Пуснато на: Вто Яну 13, 2004 11:52 am Заглавие: |
|
|
Eto go i obeshtaniq wire http://alex3d.free.online.bg/alex_3d/OTHERS/MAX00.jpg ako se wigdat nqkakwi frapirashti greshki, spodelete gi zada se opitam da gi oprawq. Iskam da popitam i dali kogato dadeno lice se modelira po tozi nachin (imam wpredwid che se prawi ednata polowina na liceto, a drugata e ogledalen obraz na weche syzdadenata) sled zawyrshwaneto im te se obedinqwat i s kakwo tochno operaciq se izwyrshwa towa? Zashtot az go naprawih s "Connect Compound Object" , obache mi se struwa che ne e towa nachina. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|