Graphilla.com :: Преглед на тема - Съмнение

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Съмнение

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Чет Яну 15, 2004 11:17 am    Заглавие: Съмнение Отговорете с цитат

ТРааааасирам си трасирам трааааа...
и някой работки току ми изскачат..така доизвайва се процеса видиш ли...и както почва една будистка притча казва "будистки монах изпаднал в съмнение..."
като трасирам буква в корела мога да използвам манипулаторите както знаете в три режима "нееднородна крива" , "равновенса крива"-да го кажем примерно и "Симетрична крива"
и като обръщам подобни шрифтове в криви винаги ми е било интересно защо има толкова възли, след като кривата може да се опише със значително по-малко.
Сеа понеже аз не съм се занимавал никогиш с тази материя и някой неща почнаха да се понаместват - сори че искам да го обърнем на училище тука, но мисля че ако си го изясня това ще ми е по-логична работата.
Симетричната крива ли е най-често използваната...щотот на мен така ми се струва. Като изключим ъглите, мисля че равновесна май не видях...
и ако може директно с примери коя крива кога се използва щото от много обаснения пръсти заминават и глава боли:))))
Ако пък имате някой бунакоустойчив линк дайте едно пейст пък аз ще се сборя с информацията да видим кой кого ше яде.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Kekata

Местожителство: London

МнениеПуснато на: Чет Яну 15, 2004 9:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hm.. sq trasirash ili obryshtash shriftove v krivi .. shtoto e razli4no - ako trasirash - nastroi si programkata za trasirane da slaga po-malko to4ki - sha sa my4ish po-malko.. ako pbryshtash v krivi - nishto ne moe sa naprai - trqbva na ryka da 4istish .. kolkoto do tva koga kakva kriva da e polzva.. malko subektivno.. v smisyl spored situaciqta... a i zavisi kak rabotish.. po princip simetri4ni moje da polzvash ako trqbva da ti e po-pravilna liniqta i da ne se useshta kyde ti e to4kata - za plaven prehod.. hm abe tva az go karam na uset.. trudno za obqsnqvane, shtot e prekaleno prosto... fani nqkoi deto sa e my4il pove4ko, povisi mu na glavata za polovin 4as i sha fanesh pove4e otkolkoto za 2-3 stranici pisaniq tuka.. li4no az kato pravq nqkvi bukvi, znaci i t.n. si gi pravq na ryka, po-mi e lesno ..
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ksel

Местожителство: sf

МнениеПуснато на: Чет Яну 15, 2004 11:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ako
1. trasiram=>trace-wam bitmap izobrajenie
2. ima6 shrift za trace
= scanfont /fontlab inc./

ako ima6 digital shrift i go convert v outlines i sa ti mnogo to4kite
corela sig ima ne6to tam podobno na illustrator>>>Object/Path/Simplify ili dedazna kakwo tam sa go krustili

ina4e scanfont 100% e nai dobria za vectorizirane dori i na kaligrafii s tu6
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети