Graphilla.com :: Преглед на тема - Vuprosche kum Jovi ili Morgoth - po izbor ;)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Vuprosche kum Jovi ili Morgoth - po izbor ;)

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Чет Яну 22, 2004 10:38 pm    Заглавие: Vuprosche kum Jovi ili Morgoth - po izbor ;) Отговорете с цитат

Ta vuprosa mi e takuv - predi vreme na njakoi ot postovete v Graphica i Illustracii, njakoi ot vas beshe napisal "da ne polzvame meki chetki, samo tvurdi, za da ne cheat-vame". Ta iskah da znam samo, eventualno dali mojete da dadete primer, koi chetki sa tvurdi i koi meki. Az opitvam da rabotja v Painter-a s "Camel Round Hair" tja kum koi spada? Dali zavisi ot opcijata "Feature" na chetkite, ili? Mersi predvaritelno i izvinjavaite za tupite vuprosi ot moja strana :)
morgoth
Dark Lord

МнениеПуснато на: Чет Яну 22, 2004 10:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Горните са твърди, долните са меки :)
Като ползваш меки можеш да смутолевиш нещо, което не ти е ясно, да се опиташ да го скриеш в блъра :)
За това по-добре докато се учи човек в началото, да кара на твърди, да му пляскат грешките директно в лицето, всяка мазка да си личи и да се чуди как да ги оправя :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Пет Яну 23, 2004 12:05 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Mersi Morg, za kude sme bez vas, ehhh..... :) Tja "Round Camel Hair"-a si e znachi tvurda, edinstvenoto e che suzdava vpechatlenie za maslo i moje da smesva cvetovete vurhu canvas-a. Obache mai shte trjabva da mahna blur-a ot opciite na chetkite :)))
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Пет Яну 23, 2004 12:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ei za tova stavashe vupros,kefi me kak ostavat sledi ot kosmite na chetkata, i mnogo jako se smesva sled tova:

Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Пет Яну 23, 2004 1:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nenam man za toz camel hair - az kato risuvam ne polzvam chetki s textura - morg e maistora na tazi tehnika:) tova deto e pokazal gore vdiasno - tvurda chetka s prozrachnost i maja qko dokato stane:)taka kato risuvash v po goliama rezoliuciq ot samosebesi se poluchavat detaili, niakoi ot koito samo malko da podchertaesh i si gotov. Probvai taka man - po goliama rez i tvurda chetka bez textura - kato go gledam tvoq brush si mislia che moje da spleska celiq image, makar che nenam kak izglejda sled smesvaneto ne sum bachkal s painter:)
Ky3Mu4

МнениеПуснато на: Пет Яну 23, 2004 9:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ei sega shte probvam da si "izbacam" njakolko chetki, da vidja dali shte gi dokaram do tvoite, i posle shte probvam dali shte moga da se spravja s tjah :) Mersi oshte vednuj, Jovi!
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети