Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
amateur

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
LuPi

Регистриран на: 12 Яну 2004 Мнения: 1175 Местожителство: eastern hemisphere
|
Пуснато на: Чет Яну 22, 2004 8:09 pm Заглавие: cool |
|
|
cool 4oveko, strashni risunki... game concept probval li si da drskash? _________________ Не так страшний руски танк, как его пияний екипаж.
http://badpixel.cghub.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Яну 22, 2004 8:12 pm Заглавие: |
|
|
Zdrasti, hubavi raboti... ama ti kuca jako anatomijata, kolkoto i da e anime, vse pak se iska anatomija. Vij samo glavata i rucete na purvata, za cicite njama kakvo da kaja - ne che njama takiva, ama sum siguren che chovek s takiva "bombi" shte hvane ishiaz ;) Inache otkum stila mi haresvat :) Davai napred! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mr_j

|
Пуснато на: Чет Яну 22, 2004 8:22 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | Zdrasti, hubavi raboti... ama ti kuca jako anatomijata, kolkoto i da e anime, vse pak se iska anatomija. Vij samo glavata i rucete na purvata, za cicite njama kakvo da kaja - ne che njama takiva, ama sum siguren che chovek s takiva "bombi" shte hvane ishiaz ;) Inache otkum stila mi haresvat :) Davai napred! |
Daaa-a bombite ;-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
Пуснато на: Чет Яну 22, 2004 8:39 pm Заглавие: |
|
|
*amateur ima hlqb v tebe :))) kefqt
*Ky3Mu4 kakvo protiv imash biusta na zjenata ... tq si go polzva vmesto bronezjiletka |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Чет Яну 22, 2004 9:49 pm Заглавие: |
|
|
54ka написа: | *amateur ima hlqb v tebe :))) kefqt
*Ky3Mu4 kakvo protiv imash biusta na zjenata ... tq si go polzva vmesto bronezjiletka |
Kakva bronejiletka bre, tja s tezi neshta moje vlak da spre :)))) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Чет Яну 22, 2004 10:38 pm Заглавие: |
|
|
по-скоро проблема е че са малко на раменете й ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Чет Яну 22, 2004 10:58 pm Заглавие: |
|
|
Blagodarq za komentarite.
LuPi написа: | cool 4oveko, strashni risunki... game concept probval li si da drskash? |
Ne ne sum.
Ky3Mu4 написа: | Zdrasti, hubavi raboti... ama ti kuca jako anatomijata, kolkoto i da e anime, vse pak se iska anatomija. Vij samo glavata i rucete na purvata, za cicite njama kakvo da kaja - ne che njama takiva, ama sum siguren che chovek s takiva "bombi" shte hvane ishiaz ;) Inache otkum stila mi haresvat :) Davai napred! |
Da znam 4e mi kuca anatomiqta.Daje da si priznaqne ne sum dovur6il krakata na kakata za6toto ne mojah da izmislq kak to4no 6te izglejdat naj dobre.
Ne mislq 4e towa e to4no anime.Nikoga ne sum iskal stilut mi da prili4a na anime ili kakvoto i da e(makar 4e to v dne6no vreme e trudno da se govori 4e nqkoi ima sobstven stil.vseki vzaimstva vse ne6to ot nqkade). Taq kaka e ot Battle Chasers:
Dobre de moje da kajete che sum otkradnal.No az ne sum twurdql che dizajna na kakata e moi.Pozata q izmislih sam i liceto ne prili4a mnogo na originala.No vajnoto e CICA DA IMA....Makar 4e az sum gi ka4il mnogo nagore ama za v bude6te se nadqvam da opravqm takiva grubi gre6ki.
Pozdravi na vsi4ki GRAPHILLICI:))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Чет Яну 22, 2004 11:03 pm Заглавие: |
|
|
Sorry 4e pi6a pak, no v pove4eto forumi ima opciq za redaktirane na ve4e napisano suob6tenie, a tuka ne vijdam.Tova predpolagam e samo za novacite.Lo6o nqma.
Oba4e ako ne e samo za novacite, a moderatorite sa zabravili da slojat tazi opciq, mogat da go napravqt.
Ne iskam da zvu4i kato neodobrenie ili ne6to takova.Foruma si e super. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Чет Яну 22, 2004 11:06 pm Заглавие: |
|
|
Ami otnosno 1vata risunka ne e losha ot kum cvetove i moga da zaqvq che dosta dobre ili pone dostatuchno si slujish s molivite, no ti trqbva i anatomiq. Za drugite ti raboti mi haresaha grafitite i tova http://www.deviantart.com/view/1267567/ drugite neshta neshto ne mi dopadnaha. Kato cqlo Ку3Mи4 ti kaza kakvoto trqbvashe.
Are be nqma li da ima welcome? _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Яну 23, 2004 1:00 am Заглавие: |
|
|
vijda se che mojesh i imash jelanie...ima kakvo da nauchish i mislia che graphilla e tochnoto miasto kadeto da go napravish...
wel.com _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Яну 23, 2004 9:49 pm Заглавие: |
|
|
(Ama sum tup...)
Welcome i ot men! :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пет Яну 23, 2004 11:15 pm Заглавие: |
|
|
a taka, super, naistina e prav Iplant /ne za 1-vi put/ mnogo hliab ima v teb. suveti ako pozvolish: anatomiata, iasno, viz kak da otdeliash razli4nite materii, ne se vglubiavai da pravish muskuli / da ne se burka s anatomia/ za momenta na tvoe miasto bih se umopomra4il ot skici.
sega za cicite :))))))))) razmera - NE GO PIPASH, no im priadai pllut i forma malko, cica - bomba - da ne se priema bukvalno, gubi se efekta.
radvam se 4e si tuk v zaklu4enie _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Съб Яну 24, 2004 3:32 am Заглавие: |
|
|
Blagodarq za recenziite.Naistina imam nujda nqkoi da me naso4va i da mi pokazva gre6kite.
Oba4e are stiga s tiq cici de:))).Samo kakata komentirate.Vqrno 4e e so4na, ama...."drugo si e ........... 4istoto meso" :))))) Oko da vidi ruka da .......... .Koi s koqto moje:)))
Stiga s prostotiikite.Zasega nqmam mnogo vreme da pokazam novi ne6ta 6tot sum v sesiq.Trqbva da pravq edni maketi, edni 4udesii, no kato svur6i 6a po4na da postvam (nadqvam se).
Do togava moje da mi dadete nasoki i za drugite risunki. Ako iskate de.
Pozdravi. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|