Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
longjohn

|
Пуснато на: Сря Яну 14, 2004 9:03 pm Заглавие: Let's try again! |
|
|
Neka pak da se probvam, vse pak, taka de!!!
Davaite, razpuvaite me:))))
http://free.top.bg/gakov/room.jpg _________________ i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pimeto
|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2004 12:57 am Заглавие: |
|
|
м това преди поствал ли си го???
някъде съм го гледал, твое е нали
какво му е инче, мене ме кефи, трябва да разджиткаш малко сянки/светлина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
longjohn

|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2004 1:29 am Заглавие: |
|
|
Moe si e, samo stol4eto e ot libraryto na MAXa :))) _________________ i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2004 1:58 am Заглавие: |
|
|
kato gledam tazi staq ne znam shto ama se seshtam za edna scena rendvana s Final Render...ako uspeesh da syzdadesh syshtata etmosfera: ) mislq che samo shte spechelish
ej link _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
longjohn

|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2004 2:03 am Заглавие: |
|
|
4ove4e za kakvo govorim, twa e klasika :))) _________________ i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
zenek

|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2004 3:08 am Заглавие: Re: Let's try again! |
|
|
longjohn написа: | Davaite, razpuvaite me:)))) |
Някои от предметите в стаята изглеждат доста реалистично.
Лаптопа е много красив ... сигурно са заминали доста минутки
за направата му понеже е с много детайли ... само леко отдолу трябва
да е по дебел ...
Тонколомите ме кефят :-) .. и паркета с тази рефракция създава усещане за чистота ...
Столчето няма да го обсъждам защото е готово ... само и масата
с по-малко отражение ще е по-хубава :-)
В общи линии нямам големи гритики ... харесва ми, само малко светлината като се пипне и ще стане перфектно .. като снимка.
И щом трябва да те разпитваме .... колко часа ти отне ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2004 12:24 pm Заглавие: Re: Let's try again! |
|
|
zenek написа: | Лаптопа е много красив ... сигурно са заминали доста минутки за направата му понеже е с много детайли ... само леко отдолу трябва да е по дебел ... |
brei... ti mai malko laptopi si wizdal prez ziwota si? mene pyk tochno toi mi se nabi na 1yw pogled kato nedodialan, i za da ne goloslowia, eto ti edin normalen hubaw laptop:
mislia che ima izwestni razliki... ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2004 12:46 pm Заглавие: Re: Let's try again! |
|
|
zenek написа: | В общи линии нямам големи гритики ... харесва ми, само малко светлината като се пипне и ще стане перфектно .. като снимка.
И щом трябва да те разпитваме .... колко часа ти отне ? |
twa parvoto e dosta daleche da se sluchi spored mene... dokat stane kato snimka moe bi trea da mine oshte mnogo wreme i ne samo swetlinata da sa pipa...
puk ko wreme e otnelo... ko znachenie ima? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
longjohn

|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2004 3:39 pm Заглавие: |
|
|
Vse pak sam dale4 ot ideyata za perfectnost:)) Za laptopa, mi toy naistina e super prost, vse pak triabva da se suobraziavam i z vazmojnostite na hardware mi, ne 4e moga da go napravia kato VAIOto :))) _________________ i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2004 4:19 pm Заглавие: |
|
|
Едно време какви работи се правеха на Pentium 90... не може да е в хардуера проблема! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
longjohn

|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2004 10:05 pm Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | Едно време какви работи се правеха на Pentium 90... не може да е в хардуера проблема! |
Klipa na Dire Straits "Money for nothing" moje bi!!! Za vremeto si be6e THE BEST no vse pak dai da budem realisti:)) _________________ i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2004 10:32 pm Заглавие: |
|
|
E kolko e tolkoz slab tvoq kompiutar.. ?! 100% sa mu dostatu4ni silicite.. ti nadali burza6 za nqkade.. render time-to ne ti e tolkova ot zna4enie ubeden sum.. vupros na turpenie i jelanie e.. spored men |
|
Върнете се в началото |
|
 |
longjohn

|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2004 10:46 pm Заглавие: |
|
|
Prav si Boteff, ne otri4am! No 4ovek si ima i vuzmojnosti, nali taka:)) Jivota e za da ni u4i, a i 6tom ne sam sred vas zna4i imam o6te stupala nagore da izka4vam :))) _________________ i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Чет Яну 15, 2004 11:34 pm Заглавие: |
|
|
стъпалата никога не свършват...кадето и да си... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Пет Яну 16, 2004 5:34 pm Заглавие: |
|
|
Абе нямаше ли друг плакат да увисиш на стената ми пак тая Аполония. Толкова ли ти харесва. А пък как се връзва с останалата част от интериора...остана мильото на масата. То е трудничко за 3D :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Яну 16, 2004 11:45 pm Заглавие: |
|
|
longjohn написа: |
n1x0n написа: | Едно време какви работи се правеха на Pentium 90... не може да е в хардуера проблема! |
Klipa na Dire Straits "Money for nothing" moje bi!!! Za vremeto si be6e THE BEST no vse pak dai da budem realisti:)) |
Не, всъщност имам предвид неща пъти по-сложни и по-добре изглеждащи от това! Не ти е виновно РС-то... _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bethoven

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2004 12:23 am Заглавие: Re: Let's try again! |
|
|
stefan написа: | zenek написа: | Лаптопа е много красив ... сигурно са заминали доста минутки за направата му понеже е с много детайли ... само леко отдолу трябва да е по дебел ... |
brei... ti mai malko laptopi si wizdal prez ziwota si? mene pyk tochno toi mi se nabi na 1yw pogled kato nedodialan, i za da ne goloslowia, eto ti edin normalen hubaw laptop:
mislia che ima izwestni razliki... ;) |
Опа! Настъпи мазола :) Лаптопите.... са Стефан са му спабост :) Той иска да има.... ... ....еди-какво-си + бърз сателитен интернет с лаптоп :) Дано! :))
Иначе, по картинката, не знам дали нещо виждам грешно, но май буквите на колоните са ти наопаки, а и тази питанка за какво е? а и точно до нея има някаква сива линия, а и на телевизора, в долната част има някаква светла ивица, дето не ми е ясно какво е? _________________ M i h a i l P o p o v |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2004 12:51 am Заглавие: |
|
|
mene za sega nai-mnogo mi se nabiva na ochi ostrotata, sichko ostro bratche, mebeli, koloni, laptopi ... za meterialite nema da se obajdam :-) _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
longjohn

|
Пуснато на: Съб Яну 17, 2004 4:04 am Заглавие: |
|
|
Thnx Bethoven, pitankata e prosto zamestitel na postera koito 6te bude tam ako bude kakto drugia na Apolonia, koito izbode o4ite na mnogo narod may:)) Ina4e za ostrotata za koqto kazvash Whitehell ne se biah zamislial no sled kato se zagledah e to4no taka:))) Emi twa e 4ovek kato pesti mesh smooth i t.n. taka stava!
Sega pravia edin muzei i shte postna da kajete niakoi akul ili puk moje i welcome /xe-xe/ _________________ i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|