Graphilla.com :: Преглед на тема - Traffic Light

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Traffic Light

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
LunatiK

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Яну 11, 2004 4:33 pm    Заглавие: Traffic Light Отговорете с цитат

Eto 2 render-a i 1 vupros (2 e pove4e ot edno :).

Imam 1 problem s mray. Izpolzvam mray omni - naglasqm v mray shadow map - sample range 0.1 (def 0.0) - za kartinkata otdolu e ok, oba4e pri render-a otpred ne6to se razvalq iamge-a. Pri vsi4ki rendvaniq, s izklu4enmie na 1, map size v mray shadow map e 4096 (def 512). Iskam sqnkata da e gladka, no i da se se razmazva (meko napisano). Ako nqkoi znae kak stava, zashtoto sus sigurnost e vuzmojno, da vkara 1 reply.

Btw - kak e traffic light-a - sled obednata po4ivka piremam mneniq, kritiki i preporuki.

Sorry 4e ne gi kropnah 2-te, ama nqmah vreme (ne gi ka4vam ot nas).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
LunatiK

МнениеПуснато на: Пет Яну 23, 2004 7:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Neshto ne moga da se opravq s tiq senki i mray, ili s materialite, ili s modeliraneto, ila s max-a. Nqmam si predstava zashto taka nazubena stana sqnkata na bilborda. Nqkoj izoshto moje li da vkara nqkakuv help.

mray area omni, mray shadow map i t.n.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
stefan

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Яну 23, 2004 7:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

probwai da dignesh semplite na shadowmapa i da swalish biasa na 0
Върнете се в началото
LunatiK

МнениеПуснато на: Пет Яну 23, 2004 8:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

10x. Sha probvam. Abe mray mi e s max 6 i kvoto sum gledal ot helpa v max-a, shtoto toq na mray neshto hi4 ne e 4itav. Napravo si skusah nervite i ot mnogo vzirane me zabolqha o4ite:)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети