Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
oza

|
Пуснато на: Вто Яну 20, 2004 2:41 am Заглавие: explozia |
|
|
tova e edna explozia s koiato se borihme predi okolo godina
pravena e za edin demo sci-fi project koito pravihme za okolo sedmica
komentarite sa dobre doshli
file-to e bink vuv EXE format 2.3mb
ne e virus :)
http://www.cgfarm.com/oza/Space.exe
pusnal sum i malko ot filmcheto predi exploziata za da ne sedi samocelen vzriva :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Яну 20, 2004 3:05 am Заглавие: |
|
|
radva6to e... :) li4no az ne sum po spec FX..taka 4e ne znam kolko mirodavno e mnenieto mi... no trqbva da kaja 4e mi haresa..:)
btw govorq kato cqlo ... ne samo za exoloziqta.. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Вто Яну 20, 2004 2:03 pm Заглавие: |
|
|
Tva e prosto Hyper, Mega qko, pak li e Digital Fusion? _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zoo
|
Пуснато на: Вто Яну 20, 2004 3:43 pm Заглавие: |
|
|
Namravo mi opurli vejdite i britoncheto :))))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Вто Яну 20, 2004 4:17 pm Заглавие: |
|
|
super stava, na mene mi se struva che tozi oranzh trebe da svetne poveche po korpusa i to s rezki senki, nali e space. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oza

|
Пуснато на: Вто Яну 20, 2004 8:59 pm Заглавие: |
|
|
Whitehell: ami ima mnogo Digital fusion + snimani explozii + explozia ot Maya + mnogo mazane i maskirane + polzvah Z-buffera za da si napravia maski za exploziata v dalbochina, zashtoto fona mi e edna kartinka :)
Alex: :) Vij za senkite si 100% prav Loshoto e che niamah mnogo vreme da si napravia MATTE-ta za senki i svetlina. Za cialoto filmche - okolo 1 min imahme po-malko ot 10 dni :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Вто Яну 20, 2004 10:25 pm Заглавие: |
|
|
pitch neznam kolko ++++ raboti ste pravili, obache onq den gledah Star Wars mai remastered trqbva da beshe i te uverqvam che tam neshtata bqha cifra pyti po dyrveni! _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oza

|
Пуснато на: Вто Яну 20, 2004 11:50 pm Заглавие: |
|
|
eee :)
10x man ama onia sa strashni roboti :)
i az zashtitavam "vsichko bulgarsko i rodno" ama :))......
10x pak:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Вто Яну 20, 2004 11:55 pm Заглавие: |
|
|
tva beshe Empire strikes back ... ne govorq za poslednite chudesa na tehnikata, no kakto i da e da si na nivoto na Lucas ne e malko, brao Bylgarche :P _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Яну 21, 2004 2:43 am Заглавие: |
|
|
eeeee chudna exploziika ... braus :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Сря Яну 21, 2004 1:56 pm Заглавие: |
|
|
Alex написа: | super stava, na mene mi se struva che tozi oranzh trebe da svetne poveche po korpusa i to s rezki senki, nali e space. |
napalno saglasen s Alex + ako beshe na maket ili po real model njamashe da ima gram samnenie 4e e real : "" _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mutra

Регистриран на: 05 Яну 2003 Мнения: 268 Местожителство: sofia-bourgas
|
Пуснато на: Сря Яну 21, 2004 4:26 pm Заглавие: |
|
|
Samata eksplozia e dobra, no neia mojesh da ia slojish na wsqkakaw fon. Prosto izglejda wse edno eksploziqta e snimana i si ia montiral warhu animaciata. Trabwa da se razhwarchat otlomki ot kosmicheskata stancia - togawa shte staen naistian dobre. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oza

|
Пуснато на: Сря Яну 21, 2004 6:47 pm Заглавие: |
|
|
Mutra написа: | Samata eksplozia e dobra, no neia mojesh da ia slojish na wsqkakaw fon. Prosto izglejda wse edno eksploziqta e snimana i si ia montiral warhu animaciata. Trabwa da se razhwarchat otlomki ot kosmicheskata stancia - togawa shte staen naistian dobre. |
da prav si za otlomkite no niamashe vreme za tiah.
S tvardenieto che explozia-ta mojesh da ia slojish na vsiakakuv fon bez da sedi adski zalepena ne moga da se saglasia. Podoziram che ne si se boril sus montirane na explozii v/u jivo video zatova smiatash che e tolkova lesno :)
Vzriva e praven ot maya particles + snimani vzrivove + oshte particles .. okolo 7 layera v DF Osven tova polzvah z-bufera na BG-to za da simuliram dalbochina, zashtoto fona e statichna kartinka bez passove za senki,osvetlenie i dr.
10x za komentarite |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mutra

|
Пуснато на: Чет Яну 22, 2004 12:24 pm Заглавие: |
|
|
Prawil sam okolo 10 razli4ni explozii i to osnowno w 3D-to. taka se poluchawat mnogo po effecteno. ako iskash moga da naprawia edno filche s tiah i da go postna za da widish za kakwo stawa wapros |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oza

|
Пуснато на: Чет Яну 22, 2004 12:34 pm Заглавие: |
|
|
mapravi go pls. za da gi vidia
mnogo mi e interesno kak sa se poluichili |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Чет Яну 22, 2004 12:51 pm Заглавие: |
|
|
Eksploziyata si e ekstra za wremeto, s koeto ste razpolagali. Ako ne e taina, otkade si nameril plates/footage sus exploziyata?
Inache i na men bi mi bilo interesno da widya eksploziite wuw 3D - ne sum prawil takiwa neshta w Max i mi e interesno. Na Mayata Particles sa mnogo yaki, tam e po-lesno. _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Чет Яну 22, 2004 1:01 pm Заглавие: Re: explozia |
|
|
oza написа: | tova e edna explozia s koiato se borihme predi okolo godina
pravena e za edin demo sci-fi project koito pravihme za okolo sedmica
komentarite sa dobre doshli
file-to e bink vuv EXE format 2.3mb
ne e virus :)
http://www.cgfarm.com/oza/Space.exe
pusnal sum i malko ot filmcheto predi exploziata za da ne sedi samocelen vzriva :) |
superska e ... ima nekwi neshta det mene me draznat - am twa ne e problem na exploziata :)
naj me kefi che ima i neshto kat implozia parwo i kak sa nagavat stenite -- po naj dobar "matrix" model :)P
brawos! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mutra

|
Пуснато на: Пет Яну 23, 2004 2:37 pm Заглавие: |
|
|
Parwite tri eksplozii sa probi za edin proekt koito go dialkah prez 2002. Obache proekta propadna i ne dowarshih eksploziata. Sled niakoi i drug dem moje da kacha towa deto sam go naprawil po proekta.
razpadaneto na zamaka e ot filmcheto Football pasions - 2001
Ostanalite neshta sa ot filma Rupture. Nego sam go prawil sas Nikolai Mihailow - Nixon prez 2000 godina.
Ne sa izpolzwani wanshni plugini za eksploziite i snimani kadri sashto niama. Wsichko e particles. Sega kato gi gledah pak mi izglejdat dosta darweni. Triabwa da se postaraia poweche za w badeshte.
www.dynamate.net\rusi\eksplozii.avi
4 MB - DivX |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Съб Яну 24, 2004 8:02 pm Заглавие: |
|
|
oza, supersko e, mnogo dobar compositing, sliva se dobre i t.n.
saglasen sam s tezi, koito kazvaha che trebe da ima parcheta, shteshe da stane savsem dobre.
tova neshto, deto ste go bachkali ima li go nekade za gledane, shte ima li demo ili neshto ot sorta, shtoto si liche, che e dosta "pipnata" produkcia.
ne znam dali znaesh za www.bganim.data.bg , ako ne, viz go i pomisli dali ne mozete da pusnete nyakakva chast ot tova tam, daze i trailer.
sashtoto vazi za vseki, koito pravi neshto interesno v bg. znam, che se pravyat strahotni neshta, no mnogo malko se pokazva,
ade, uspehi :) _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|